Torsdag 27 mars, nattinlägget

2008-03-27 @ 23:09:06
23.04
Nattinlägget är dock tidigare än vanligt för inatt ska jag spendera natten hos min pojkvän. Niiiice. Det var göörsa längesen sist så jag är verkligen sugen på en sonnynatt:)

Trippen till vadstena var mysig, nästan som vanligt fast ändå inte.
Nästa fredag, samma dag som jag åker iväg går skilsmässan i genom helt. Känns väl ärligt talat skit.


image134
Tur att S ska få muntra upp mig!
Han kommer och hämtar mig nu och då ska jag vara klar(!), jag suger på att vara klar.

Imorgon kommer bli en sjukt bra dag.


PUSS♥

Torsdag 27 mars

2008-03-27 @ 13:09:44
13.08
Jag ääälskar det här vädret! Varit ute och gott en timma och 15 minuter - 9657 steg!
Det ni!

Nu kom min man så jg ska nog gå o klä av honom naken.

Tjolahopp!

Onsdag 26 mars, Oh happy day! ..Night!

2008-03-27 @ 00:11:59

Forsätter med nattinläggen, får vara lite sådär Joannaspecial på loven!
Dags att sussa nu så jag är fit for fight för morgondagen. Schemat är dock rätt lugnt:
- Promenad
- Baby
- Vadstena


Det ska nog bli bra det minsann:)
För övrigt har jag inte mycket mer att klottra ner. Mer än att det ska bli skönt med skola, jag blir alldeles förslappad av lov. Är sjukt nära utlandet nu med, längtar som en toook! Då kommer jag med bli alldeles förslappad men då blir jag åtminstone brun till på köpet;)

Puss och godnatt kära vänner


Onsdag 26 mars, Oh happy day!

2008-03-26 @ 12:36:26
12.30
Idag har jag varit otroligt effektiv och duktig! Var uppe tidigt tidigt - 8.00.
Varit på lasarettet, på körskolan, på apoteket och hos polisen, hujeda mig! Så när jag kom hem satte jag mig med gott samvete framför sims. Nu har mina gubbar dock dött av ålderdom så ska väl starta igång en ny liten familj nu innan Sonny kommer, hihi.145580-133


 Ska blinka riktigt ordentligt när han kommer så han kan skjutsa runt lite på mig. Bland annat till onnoff, dom skrattade hjärtligt när mamma ringde och berättade vad jag gjort och det tvivlar jag inte ett dugg på! Men ska försöka ta mig dit med tvn idag så dom får fixa det. Förmodligen vill väl inte S följa med för han skäms så mycket för mig, jag har en tendens att ofta få honom att göra det:)

Ha en bra daaag!

Tisdag 25 mars

2008-03-26 @ 00:39:13
23.59
Blir mycket nattinlägg nu. Det är ju faktiskt det som är det bästa med lov att man inte har någon press alls på att lägga sig. Mycket bra för mig som är nattmänniska:)
Idag har jag bara varit hästig! Skönt! Först stallett med påskmat och sedan stall två med Lincoln och tur i skogen. Han är i en så sjukt mysig period nu att jag blir alldeles kääär i honom!
 Efter det övningskörde jag lite oså åkte vi o handlade en ny tv! Det blir då grejer att se sagan om ringen triologin på den. Synd dock att jag gjorde tabbe det första jag gjorde och sabbade den så vi måste åka tillbaka med den imorgon, flåt mami!

Imorgon ska jag springa runt på massa ärenden och sedan träffa min man för att äta våfflor, yummie!

Just nu känner jag mig mest fat like a pig efter allt godis, smörgåstårta osv som jag vräkt i mig framför sims. Tror jag behöver lite vardag tack!

Puss och godnatt med er

Måndag 24 mars

2008-03-25 @ 00:06:50
23.56
Helt slut med klottrar väl ner ett litet inlägg iallafall.
Det har varit en full fart dag.
Började med morgonmys med Camilla och mr. Brooks. Sjukt bra tjej och sjukt bra film, de som inte sett den borde verkligen göra det! Hur spännande som helst:)
Sen cyklade jag till min hästvän i snön, det var kämpigt men skönt. Red en timma i skogen och han var snäll som ett lamm hela tiden, mycket inponerande och glädjegivande! Ibland så får han mig att må sådär bra som ingen annan kan.
Efter det åkte jag till Brygget och var en såndär super flickvän och kollade på när älskling spelade. Det var faktiskt riktigt kul måste jag erkänna, trots miltals från min musiksmak var det mysigt att se honom där på scenen och pussas med honom efter - svettig och trött;)

Nu ska jag lira lite sims innan jag nassar, lite godis ska väl slinka ner också, jajamensan!

Slepp well, kiss and hugs

Söndag 23 mars (För en vecka sedan var vi på gång mot Branäs)

2008-03-23 @ 13:05:47
12.58
Sonnys och min mat igår var så god så ni förstår inte! I jämnförelse med påskbord var det amazing! Påskbord är ju egentligen inte så himla gott om man tänker efter. Men tror att jag ska få det hos farmor idag så jag trillar nog inte av traditionerna helt. Det vore ju ganska sorligt faktiskt.
 I övrigt igår var jag mest trött, somnade vid tio första gången, sov till tolv, var vaken i typ två timmar oså somnade jag igen. Kul flickvän! Tur att Kim var med också så min man var underhållen iallafall. Morgonen har jag fördrivit med att få upp S, det är då inte lätt! Men roligt! Alla borde få vara med någon gång, ha. Jag började vid nio och sa att klockan var tio osv, hittade på alla dumheter jag kunde komma på, vilket är en del så klockan elva minsann var han pigg och vaken;) Inte dåligt jobbat må jag säga!

Ikväll hoppas jag någon av mina brydar vill mysa med migför det var längesen.
Annars ska jag väl bli tjock, för ovanlighetens skull sådär.

Puss på er

Lördag 22 mars, påskafton!

2008-03-22 @ 16:18:59
16.01
Utgången igår var faktiskt riktigt rolig, jag var nog ganska full och folk dansade så det stog härliga till! Sånt gillar vi.
Men nu får det var lungt ett tag för pengarna börjar faktiskt försvinna lite grann.
Måste ju tänka på att någon åker utomlands om tretton dagar, hoho! Känns inte dumt med tanke på att det blivit vinter här nu. Så hemskt kallt!

Idag är det påskafton och jag har blivit femhundra rikare och väldigt mycket bli-tjock-material rikare. Men det får väl gå, lååångt kvar till sommaren.
Ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt med min man, vi ska laga lövbiff och hackebackpotatis med vitlökssmör och beasås oså glass med fruktsallad till efterrätt,niiice:)


image132

Fredag 21 mars, låååångfredag

2008-03-21 @ 09:26:01
09.19
Det känns också som det verkligen kommer bli en lång fredag. Vaknade klockan åtta och kunde inte somna om, antar att Branäs tiderna sitter i. Branäs ja, det var alldeles jätte bra! Vill inte alls vara hemma än, kunde utan svårigheter varit kvar i några dagar till. Blir så tomt att komma hem med, göra allt ensam när man gjort allt med typ tjugo pers de senaste dagarna. Har dock inte varit ensam så mycket eftersom S kom på en gång igår, det var iallafall mysigt att träffa honom:)
Men nu sitter jag här o saknar min klass, ibland är dom bra.

Idag ska jag ut o gå efter frukostintag osen ska jag på 40 års kalas, sen på 7 års kalas o sedan på alkoholkalas!
Lååång dag som sagt. Tror jag ser fram mot det där sista mest faktiskt, är det inte kul börjar jag tjuta. För nu lägger jag mig ju för min inte-gå-ut-i-motala-regel.

Ha en bra dag, heeejrå!

Söndag 16 mars

2008-03-16 @ 09:22:35
09.20
Nu ååååker jag!
Träffar bloggen och resten som får stanna hemma på torsdag,

Kommer sakna baby som en tok♥
Bäst är han. Och gosigast!
Kommer sakna resten med såklart:)

Taggad på skidor som ett litet as är jag.

Puss på er

Fredag 14 mars, TRE VECKOR KVAR TILL SOL OCH BAD!

2008-03-14 @ 15:50:39
15.43
Jag dog inte. Blev röntgad för första gången i mitt liv.  Hittade inget fel på skelett utan blir att käka mer nya och starkare tabletter, samt massage! Dyrt bara är det värsta..
Och det värsta av allt när man är där är när det ligger människor i sängar i korridoren och ser allmänt sjuka och döda ut.  Det får mig att må illa om något. Isch.

Nästa på schemt är bullar och Lincoln!

Fredag 14 mars, TRE VECKOR KVAR TILL SOL OCH BAD!

2008-03-14 @ 10:07:05
09.55
Jag skulle egentligen vara på väg till skolan nu men fick akut tid hos doktorn till min rygg. Den gör apont idag och jag hoppas verkligen att han hittar något fel, hur stort det än kan vara så  hoppas jag bara han hittar någonting så det kan bli bra.
Får se om jag hinner ta mig till gympan efter det, inte varit där på länge känns det som så det är dags!

För övrigt idag ska jag väl ta mig till körskolan och göra lite nytta, sedan packa lite (mååste!).
Kvällen bjuder på mys med min tjej, kanske en sväng till Fippe och kanske köra en sväng.
Ska nog gå över allt också, eftersom jag har ny musik i mp3n. Om inte läkaren säger annat förstås..



image131

Torsdag 13 mars

2008-03-13 @ 21:59:44
21.41
Blev visst dåligt med inlägg igår. Gosade med mina män. Den mänskliga var här tills jag hade somnat, han är bra på att natta han. Blir inte alls lika otäckt att sova ensam:)

Idag var en mycket bra skoldag, inte ens huvudvärk nära jag kom hem, woh!
När jag hade kommit hem åkte jag iallafall till stallet, sen till min babygos och såg Dexter.
Nu har jag bakat bullar, dom ni ser nedan. Dom ska med till Branäs på söndag! Längtar som ett as. Känner att det kommer bli riktigt kul. Ska börja fundera lite på packning ikväll med. Fast det kommer jag förmodligen inte iallafall, kommer förmodligen göra det lördag natt någon gång. Ikväll kommer jag nog äta bullar, redan uppe i två! Oså har jag chips och dipp. Jag är fan vidrig.
Men plugga körkortteori ska jag göra faktiskt, börjar känna pepp. Thomas är bra.


145580-130


Nattinatt!

Tisdag 11 mars

2008-03-11 @ 21:37:48
21.34
Jag är så kreativ! Har pärlat maaassa armband nu och dom är typ tillomed snygga. Inte dåligt.
Ingen kladdkaka o inget sims heller,  så jävla duktigt!

I morgon har jag körlektion, det känns bra. Tror faktiskt att Thomas kommer tycka jag blivit jätte duktig:)
Jobbigt att behöva skippa lunchen bara, inte riktigt min grej va. Men det får det väl vara värt!

Nu ska jag få träffa min man för första gången på många dagar så från o med nu slipper ni mitt tjat, eller ja det blir inte mer tjat än vanligt iallafall;)

Puss på er

Tisdag 11 mars

2008-03-11 @ 17:50:41
17.46
Besökt stallet nu en stund, det var längesen så det var mysigt. Min man till häst har gjort hyss igen så nu är det jag som får ta hand om honom resten av veckan. Tackar inte nej men han borde skärpa sig lite!

Skolan idag var helt okej, kom hur långt som helst på mitt teckenarbete och klassisarna var gosisar. Fick svenskatalet gjort också o det gick väl helt okej!

Planerna för dagen är väl mest sims, funderar på en promenad också men kanske blir kladdkaka istället, ska ju trots allt cykla till stallet imorgon å ha mig!
Ajust de, ska väl kanske träffa ponnyn med om han inte kommer hem för sent. Saknadet har faktiskt lagt sig, man vänjer sig ganska fort, hah! Men såklart ska det bli gosigt att få träffa honom:)

Om

Joanna
RSS 2.0