Protect me from what I want

2007-07-26 @ 18:43:11
How should I stay calm
When panic lies just ahead
Everyone can see my youth
Hanging by a thread

No subtle men
Came to my town
No subtle men
Begging for my hand
~


För fantasin är noll och det inte finns något att dela med sig av just nu.






Tiiisdag!

2007-07-24 @ 22:05:55
Min dator är vid liv igen, och det tack vara Ludvg som varit här o lagat den idag:)
Annars har jag gjort typ ingenting, besökte Sunny, insåg att sommaren som änns inte har varit sommar snart är slut och att jag inte alls vet vad jag ska ta mig till då utan min fyrbente vän. (Tur att jag har en jävligt bra tvåbent. C,du är fantastiskt:))

Någon är arton snart iallafall, det är ju inte så tokigt faktiskt
höhö


Jaaag ser sååå ifram imot att jobba i helgen,tjooho!

Lördag!

2007-07-21 @ 12:27:50
Nu är jag hemkommen efter ganska många dagar på västkusten! Hade gärna stannat ett par dagar till, det är faktiskt skönt att komma från motala ibland!
Vi avklarade iallafall två dagar på liseberg, en dag på universeum och en massa annat mys:) Oså avslutade jag veckan med att få en kamera igår, inte dåligt! Han kan min pappa:)

Idag trodde jag på solen men den svek mig så istället kommer Ludvig hit, det är med bra:)

Sunny Sunday!

2007-07-15 @ 14:41:41
14 timmars arbetsdag med 2 rasterX15 minuter+7 timmars sömn=sådär kombo.
Meeen vaknar men av att Camilla ringer o säger att "vi åker till göteborg klockan två idag och tycker att du ska följa med!" så känns det ju inte så tungt längre:)
Och imorgon åker jag till västkusten och hoppas på bättre väder! Kommer hem på fredag och då ska min tjej vara hos mig i två nätter för hennes mamma ska till halmstad, kan inte tänka mig något bättre att komma hem till!


Nu ska det packa och städas och snyggas till!

MYCKET TIDIG MORGON

2007-07-14 @ 06:17:45
Jag känner mig så jävla lyckad när jag vaknar klockan fyra o inte kan somna om när jag egentligen inte behöver gå upp förns klockan fem! Nu är jag uppe iallafall och får sova om ett dygn, lite mindre.. Är hemma vid sådär fyra imorgonbitti! Ett paaar timmars jobb innan det, jippi! Min huvudräkning som nästan är obefintlig kommer vara alldeles jätte obefintlig idag.

Hoppas ni känner den positiva glöden i det här inlägget!
Men lite positivitet tänket jag slänga in, den här bruden som jag nu ska äta frukost till är fantastisk!
Jag skulle döda för hennes röst. Seriöst. Om jag hade varit mördarkapabel i mitt sinne.
image92

Freeeee day!

2007-07-13 @ 17:11:31
Igår var kvällen då jag skulle gått o lagt mig jätte tidigt men den slutade med att jag gjorde mig av med allt mitt hår och är nu tunn och korthårig. Det är med blandade känslor, ångesten mellan att det är ganska skönt att vara av med det och att jag ser förfärlig ut i håret är total. Men det finns ju dom som har värre bekymmer än så som mamma brukar säga!

Nu har jag precis med mitt korta hår varit o käkat på stan, det smakade mycket gott men kommer hem och upptäcker med förskräkelse att vi inte har jordgubbar hemma så det ska åtgäldas nu på en gång, har tvingat med min mamma till maxi:)

Om någon förretsen känner sig manad till att laga min ipod till imorgon klockan sju så är den jätte välkommen hit, köp aldrig en ipod säger jag!

Did we grow apart or did we just not grow togheter?

2007-07-12 @ 22:13:59
Jag älskar sommarvädret! Det är så underbart att knappt badlakarnet hinner torka mellan gångerna!
Det är helt sjukt att mitt badlakarn fortfarande ligger i min strandenväska sen typ tre veckor tillbaka och jag inte änns har behövt ha tanken på att packa upp det. Sverige är väl bara fantastiskt på sommaren! Det är då man verkligen trivs här hemma och det sista man ska göra är att dra utomlands! Ja, det är sant. Orden är en gång yttrade av mig.

Meeen jag har iallafall fantastiska människor runt mig, igår för att bara ta ett litet exempel hade jag hur mysigt som helst!:) Och inte nog med det inte! Jag spelade wow och bingade till level 3, jag är väl fantastisk så säg! Tack hörni för det!
Hästarna är också fantastiska, vad skulle jag ta mig i det konstanta regnet utan dessa delar? Förmodligen äta om möjligt mer än vad jag gör, sova mera (vilket iofs vore lite nödvändigt då vi somnade fem imorse och jag är alldeles förstörd idag) men hur kul låter det då liksom? Nej jag är då en riktig lyckoost:)

fredag

2007-07-06 @ 14:26:26
Hittills jag verkligen inte hunnit med någonting idag förutom ätit. Både frukost o jordgubbar med glass har jag hunnit med, good work!
Kvällen tänker jag spendera i vadstena med det tradionella fredagsmyset.

Toorsdag

2007-07-05 @ 21:50:27
Mitt rum blev så himla snyggt igår! Aaaasnöjd!
Idag har jag promenerat, handlat och byggt möbler, duktig tjej. Pappa har verkligen skaffat den finaste lägenheten, men att jag inte fick något rum gör det hela ganska tråkigt och jag kommer inte alls få någon hemmakänsla där. Åh vad jag bara vill att allt det här aldrig hade hänt. Hatart. Saknart. Mycket.

Men ikväll ska jag mysa med Bianca och Camilla och det är grejer det, älskart!

Onsdagar

2007-07-04 @ 18:03:15
..är dagar då jag är hästledig, eller ledig? Låter ju som jag vore glad för det? Hästlös kanske är mer passande! Men istället har jag hunnit med annat. Typ något jätte viktigt som att sova till 12? Helt sjukt, jag har typ aldrig sovit så länge!
Meeen jag har träffat Kristofer med! Det var mysigt, bra kille äre! Vi borde bara vara snäppet bättre på att ses, men vi har ju hela livet på oss!

Resten av dagen är helt oplanerat så jag ska väl mitt rum bobart och min mamma till en lycklig mamma!
Pärla armband ska jag göra med och läsa min nya bok, gud så seriöst och avkopplande!

måndag

2007-07-02 @ 17:57:58
Som alltid bästa stunden på dagen med mina tjejor<3
4 mils cykling gick tillomed som en dans, bra är vi!




Was it you who spoke the words that things would happen but not to me
Oh things are gonna happen naturally
Oh taking your advice I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing

söndag natt!

2007-07-02 @ 02:17:34
Jaha så var peace and love dagarna slut, men bara för den här gången!
Nu sitter jag iallafall här hemma igen, framför en kär vän och är nykter för första gången på fyra dagar. Det känns tråkigt och ensamt och tyst med två rostade mackor som sällskap om man tänker på sällskapet de senaste dagarna. Men jag har iallafall haft en bra kväll ikväll med och det är bra. Att få sova i säng känns med bra efter fyra nätter på backen. Fyra jävligt bra dagar kvällar och nätter blev det iallafall och vi lär återvända!
Lite artiser såg jag ju med:
Anna Ternheim
Billie the Vision and the Dancers
Jason Mraz [US]
Lasse Lindh
Mando Diao (ja matilda och judith,jag hälsade från er!)
Miss Li
Salem Al Fakir
Snook
The Ark
The Sounds
Thomas Di Leva
(De kursvia var lite extra sådär)
Inte många alls egentligen men man hinner mindre än man tänkt!

Nu ska jag sova,natti!

Om

Joanna
RSS 2.0