SCARED AS YOU

2007-01-29 @ 22:08:01
22:03
Min studiedag idag har varit så värd. +1 vi har gympa på måndagar alltså slapp jag gympalektionen, +2 jag hann få iordning på mitt snuskrum så det blev ett mysrum igen, +3 jag hann ta en härlig promenad idag igen, +4 jag hann äta en god och trevlig middag med mammsen och +5 jag hann på allt detta åka till stallet med älskade C.

Imorgon väntar också en förhoppningvis kanon bra dag! Först skola då, det får jag väl ta liksom och det är trots allt helt okej. Sen ska jag boxas med Julia, simma med L oså kanske det bästa av allt - åka hem och mysa med L. Han är ju alldeles, ja så att jag inte kan förklara det änns.

Godnaaaaaatt!


ROUND AND ROUND AND ROUND

2007-01-28 @ 23:15:14
23:18 Oj vad mycket jag har att se fram imot nu! Stockholm med älsklings L på fredag, åre med C på sportlovet, skidåkning igen i säfsen med eller utan C vecka 12, bo hos M i norrköping vecka 15,16,17 & 18 om jag fixar praktik plats vilket jag till nästan tusen kommer att kunna göra. Guuud vad härligt! Oså ska förmodligen en massa mer kul hända där i mellan:)
Men nu allra först ser jag fram imot sängen och min bok! Sov gott!

ROUND AND ROUND AND ROUND

2007-01-28 @ 20:54:07
20:47 Åh någon har beslutsångest! Vill verkligen behålla alla mina skor men min ekonomi klarar inte det riktigt.. Och jag måste lämna tillbaka två skor om jag ska det. Skit är det. Det är ingen som vill köpa svarta ballerina liknande skor med trä kil klack? Egentligen vill jag ju inte alls göra mig av med som så lyckan vore om jag bara glömde dom och helt plötsligt är det försent att skicka tillbaka! Men då skulle jag ioförsig gå i konkurs med, som alla andra månader vill säga..
Men gaaah!


Men dagen har varit bra med! Simmat och solat med My, myysigt och jääätte skönt! Oså tränade jag mina två vanliga söndagspass eller ett besök hos Julia. Nu äter jag godis, verkligen jätte bra, neeej.
Men jag var med mamma på godishuset så vad gör man? Det är faktiskt en bra ursäkt.



27 januari och solen skiner

2007-01-27 @ 13:43:31
13:48 Sådär nu är jag ganska nöjd, får gå ett tag liksom. Nu ska jag promenera i solskenet! Hääärligt!
Ha en bra dag hörrni!

26 januari

2007-01-27 @ 00:06:34
00:11 Ja bloggen ser ut som skit, men orkar inte mer nu det bara krånglar. Ska jobba mer på det imorgon, om jag orkar..
Klart jag orkar! Jag är ju hurtig! Godnatt!

26 januari,

2007-01-26 @ 22:39:55

22:23 Och jaa här sitter jag en fredag kväll och är tröttare än tröttast och har endast roat mig med att äta äta äta! (De farliga godheterna vissas i bild över). Dumt och nu i efterhand ångrar jag mig såklart, som vanligt. Suck! Blir nog så att jag får gottgöra min stackars kropp med en promenad imorgon.

Men lite nytta har jag ioförsig gjort innan jag började äta som ett monster. Jag var på maxi med mamma och handlade! Vi spenderade två timmar på maxi som alltid! Jag handlande bland annat hårfärg, möööörkt! Varför kan aldrig mitt hår hålla sig mörkt?! Oså saker så jag kan göra smoothies, mysigt! Hoppas jag tycker om det nu med. Skulle greja ihop en idag istället för att stoppa allt annat snusk i munnen som jag nu har gjort så jag inte änns orkar vara nyttig. Bläää!

Men nu blir det thé, läsa lite anne frank och slö titta på rocky tre. Inte dåligt att bara ta det lilla lugna ibland heller. Oså måste jag ju ändå läsa den där boken liksom, hoppas jag har valt rätt nu med bara!

25 januari,

2007-01-25 @ 18:23:28
18:26 Idag var jag en dålig människa och stannade hemma från skolan. Dumma mig, men L är ju oemotståndlig liksom så vad gör man?! Var på studiebesöket iallafall så 2 av 3 saker som skulle ha gjorts blev gjort.
Men man hinner mycket när man busar. Idag har jag hunnit med tre bra tjejer över en fika och stan med mamma. Köpte 2 halsband och 2 armband som jag absolut inte hade råd med. Men nu kommer det bästa av allt: skorna kom idaaag! Tjoho, hoppas dom passar med, annars blir jag tjurig!
 
Nu ska jag åka och boxas, heja heja!

23 januari,

2007-01-23 @ 22:32:12
22:31 Åh klockan är alldeles för mycket för att ha tid att sitta här. Men jag har faktiskt gjort nytta! Simmat med L:et och förmaterat om datorn ååå så flitigt! Och verkligen jätte behövligt den mådde riktigt rikigt dåligt innan. Så nu efter simmning och formatering mår både jag och datorn bra, lyckat värre!
Skulle ju då ha boxats med Jullan idag men jaa jag tog fel på tiden som tusen gånger innan men nästa vecka så ska vi väl få till det!
Idag var det helt okej med skola, men jag ser typ Matilda ingenting i skolan längre. Det är det sämsta.

Mickis, joline och Anders har även varit här på besök, myysigt. Joline börjar bli stor minsann och busig! Helt underbart är det! Sötunge.

Men nu så, godnatt hörni!

tjugoandra januari, and we cross it like always before

2007-01-22 @ 21:43:38
21:38 Precis nytränad! O träningsvärken börjar redan smyga sig på, gött äre!
Annars har jag bara myst med mamma som blir gamla 39 år idag oså lekt med kusinerna, gosit värre:)
Oså kom L hit och åt mat med mig och mammsen, kalas gott!

Imorgon är värsta värsta skoldagen, iiisch!
Men har iaf lite box att se fram imot till kvällen, hääärligt.

Sussa sött!

tjugoförsta januari

2007-01-21 @ 22:48:30
22:45 Åh nu har jag äntligen beställt mina skor! Dom kommer förhoppningsvis någon gång i veckan. Hoppas det passar med! Vill ha typ allt i la roudette katalogen med, rikedom önskas!
Härlig träning va det idag med, step och fitnessboll. Wounderful.

Sov gott hörrni

tjugonde januari,

2007-01-21 @ 12:11:31
Nu ska jag iallafall tillslut få åka tll min syster som fyller imorgon!
Igår hade jag gosigt och det ska jag ha ikväll med för då kommer L, lovielovie!
Tur jag har honom.

Hoppashoppas jag hinner träna ikväll med. Men systeryster får ju faktiskt gå före det eftersom hon fyller år!

puss på er

Nittonde januari,

2007-01-19 @ 18:15:13
18:05 Det är en hungrig Joanna som skriver idag! Och såklart en lycklig en.
Igår tog C och jag en underbar tur på våra hästar! Kalashärligt! Oså fick jag sällsap hem till natten med, fint värre:)
Idag har vi, C och jag varit på stan där vi skulle köpt block men inget kul fanns så blev inget för mig, jag vill ha ett gulligt block!
Sen tog sig L sig ner till stan för att hämta upp mig, det lät ju nästan som han har en bil där men så väl är det inte utan vi cyklade i kylan, handlade mat oså nu är jag hemma här och nästan tinad. Längtar till maten nu gör jag, gott ska de bliiii.
Nu ska jag och L mysa hela kvällen och natten, natti!

Femtonde januari,

2007-01-15 @ 17:15:15
17:09 Jag har verkligen inte skrivit på en massa dagar, jag vet. Men gud vad mycket annat jag har gjort! Mycket C, mycket L , mycket häst och träning!. Jag älskar fullt-upp-hela-dagen dagar!
Idag har C och jag bara myst hela dagen, lilla älsklingstjej! Snart ska jag åka iväg och träna ett styrkepass, sköönt! Igår tränade S livet ur mig, det gjorde hon förresten i fredags med, bra tjej! Det är någon som hon som jag alltid har behövt!
Imorgon ska jag simma med L minsann, ääälskling vad mysigt det blir och vad duktiga i är! Kollade på killbill idag och det är väl ungefär så stark jag ska bli, höhö!

Tionde januari

2007-01-10 @ 20:51:57
20:52 Oj, trött tjej idag. Lycklig med, underbara träningspass!
Mer blir det inte skrivet för endast ett samtal till L och tsunaminprogrammet orkas med.

Sov gott hörrni!

Tionde januari

2007-01-10 @ 16:03:16
16:03 Åh vad ska jag stoppa i min mage? Var är min mamma? Hon är alltid borta när jag behöver henne som mest, typ när magen hungrar och jag ska åka och träna?! Fint med träning iallafall, med eller utan hungrande mage!

Om

Joanna
RSS 2.0