Torsdag

2009-05-28 @ 11:43:41
Men det känns som helg! Det känns aldrig som rätt dagar längre, jag har blivit om möjligt ännu mer fel i huvet. Eller så är det för att jag var ute igår. Det var trevligt här hemma hos mig, massa tjejer och Carl men hugo ja typ sög. Men det finns alltid något gott med det negativa! Att jag tillexempel har fått lite avsmak nu igen = mindre bakis dagar och mer pengar över, grrreeat!
Nu ska jag städa här, boooring. Osedan åka till min älskling och ta hand om honom, det blir myysigt:)

Jag har  ännu ett sjukt beteende kom jag på imorse! Jag letar fortfarande efter lägenhet, läser varenda annons om lägenheter och jämför priser och lägen. Himla dumt och onödig energi med tanke på att vi flyttar in i våran om en månad.
Hur underbart är inte det?! Undeeerbaart!

onsdag

2009-05-27 @ 13:03:33
Kära nån vad längsen det var!
Men göteborg var iallafall jättemysigt, regnade en stund men helt överkommligt! Max fem minuters kö till allt, underbart eftersom jag är alldeles för rastlös för kö:)
Oså stan vart såklart ingen besvikelse heller, kom hem med en hel del både till mig och till våran lägenhet!

Nu är jag i borran, ska åka till motala snart där Mikael ska opereras och jag ska roa mig. Först stan med mamma sen kommer massa brudar hem till mig och vi ska grilla osedan gå till onsdagsklubben, härligt!
Men lite orolig kommer jag var för baby såklart, får ta hand om honom imorgon istället, var ju visst champions league final på tv ikväll så sååå ledsamt var det väl inte att att jag skulle iväg ikväll trots allt:)

Ha det fint hörni!

Måndag

2009-05-18 @ 11:16:11
Reeegn! Gud vad tråkigt. Vaknade tillomed av att det smattrade på rutan, vilket iofs var lite mysigt men nu kan det räcka för idag!
Ska väl packa lite nu för våran göteborgtripp, sedan åka och träna. Jag gråter om det ska regna på oss när vi är i göteborg. Jag vill gå på liseberg juuu! Oså har jag kommit på nu på morgonen att jag ska lägga in förslaget om universeum med till min man för det är så himla mysigt där! Sen blir det stan med förstås:)
Och maaaassa hotellfrukost,hiih!

Packa var det ja, ses på onsdag!

Söndag

2009-05-17 @ 22:10:16
Hela helgen har visst gått utan en enda rad skriven här.
Men jag har snurrat runt på annat, jobbat fredag+fredagnatt. Sov bort lördagen oså träffa jag Camilla på kvällen som såklart var härligt som vanligt och innefattade en hel del massa mat och godis. Jag måste verkligen sluta med mina dåliga vanor!
Typ imorgon. Kanske.

Idag har jag jobbat oså träffat Mysan. Trevligt såklart oså kladdkaka på det! Hejjahejja!
Nu har jag sett oth, äntligen som jag har längtat! Och tagit mig ett låångt fotbad. Så himla skönt oså himla lena fötter nu. Plus att dom luktar lavender och det är ju inte varje dag,hah;)

Nu ska jag se ett till oth i sängen, sedan natta!


Torsdag!

2009-05-14 @ 16:15:03
Heej på er!
Idag har jag och Mikael blivit med soffa:) En brun,beige, mjuk sak med massa kuddar! Kommer förmodligen hellre sova i den än ligga trångt med Mikael i våran 120 säng. Neejvars så illa är det inte men tror den kommer bli himla fin. Så nu ska vi bara hålla tummarna för att den kommer in och får plats. Har typ glömt hur våran lägenhet ser ut, det känns ju sådär.

Nog talat om soffan. Nu ska jag snart handla lite gottis oså åka till Julia. Typ evighetersen sist så verkligen på tiden!
Skulle ju visst ha tränat med men eftersom jag har min andra lediga dag på två veckor så kände jag att jag slapp det och bara behövde njuta av ledigheten. Imorgon jobbar jag dagpass oså nattpass direkt på det, fullt ös medvetslös! Oså en sväng på söndag med, fjärde helgen i rad blir det nu. Men jag liksom behöver det! Jobbar nästa helg med sen funderar jag på att vara ledig helgen efter det,dricka alkohol och dansa både fredag och lördag för att ta igen lite. Hoho!

Puss på er!

Tisdag

2009-05-12 @ 22:08:32
Oj vad längesen det var nu!
Men jag har ju jobbat och stått i hela helgen. Är inne på min femte arbetsdag idag och det börjar kännas. På torsdag är jag ledig iallafall! Då ska jag och M åka och titta på soffor:)
Sitter på jobbet nu, slutar 23, vilken tid! Känns som jag lika gärma kunde ha stannat kvar och jobbat natten, meenmen.

Sen ska jag hem och äta rostade mackor oså kommer M vilket gör att jag längtar ännu mer såklart!

Det var väl allt hörrni!

Fredag

2009-05-08 @ 20:06:34
Gud vad mycket regn, deppigt värre!
Men jag fick åka och jobba en sväng på morgonen iallafall, alltid uppmuntrande. (Vid tanken på lönen).
Sedan begav jag mig till gymmet och efter det till staden med mamma där jag blev bjuden på strögets mumsiga sallad! Dock förstördes fröjden av tre ungar som lät som typ femton. Jag brukar verkligen bry mig om sådant eller störa mig, mer tycka det är sött och mysigt. Men dom här ungarna hoppade och skrek i soffan. Finns det mammor som låter sina barn hoppa i en soffa på ett café? Svar: Ja. Fast dom satt och skrek på ungarna att vara lite tysta vid bordet intill=ytterligare en ljudnivå högre. Förstog ingenting. Men sedan kom två tjejer och makade ner sig i soffan så mammorna förstog nog vinken för de försvann straxt efter det och jag kunde fortsätta njuta av min sallad.
Hurjeda mig!

Nu väntar jag på Ella som kommer hit en sväng och hälsar på, helt lovely. Hungrig som en varg är jag med men väntar nog tills hon har dykt upp så jag får lite sällskap:)



Torsdagnatt

2009-05-08 @ 00:33:43
Nu är det läggdags!
Dagen har verkligen varit upp och ner. Skumt humör, gråtit en skvätt där, oroat mig här och skrattat där. Hur som helst blev kvällen bra och ett bra avslut är ju alltid skönt! Antar att flytten börjar kännas på riktigt och det blir såklart väldigt omtumlande i mellanåt. Men längtar gör jag, hela tiden:)
Gjorde ett vattenprov och akvariumet mår egentligen bra, har allt det behöver i mineraler osv.. Så antar att det är ljuset som gör att mina alger bara frodas! Men firrarna, de fyra stackare som är kvar fick lite medicin idag iallafall, en gul brustablett. Det var jättevackert, skulle vilja ha en där i hela tiden som bubblar alldeles gult! Men det är nog inget vidare för dom små liven.

Nu ska jag bädda rent i min säng, tog bara bort alla lakarn förut och kom på nu att jag inte satt i nya, feeeett jobbigt!


Tänkte bara säga

2009-05-07 @ 18:53:01
att jag älskar dig, blivande sambo!




Torsdag

2009-05-07 @ 10:29:55
Godmorgon!
Fast jag har faktiskt varit uppe ett tag även om jag fallit ur den härliga 23-08-dygnsrytmen en aning. Men dagen idag är ganska lugn så jag ska nog få ihop det iallafall, nu ska jag till stallet och se så Putteman har det bra på betet och det hoppas och tror jag verkligen!
Sedan ska jag besikta mammas bil för hon tycker det är sååå läbbigt! Efter det blir det gymmet osedan träffa Camillastjärten.
En ganska bra dag med andra ord:)
Jag var ju så duktig och vuxen igår så känns bra att bara göra sådant jag gillar idag!

Ha det bra gott folk, vuxet eller inte!

Onsdag

2009-05-06 @ 10:45:44
Reeegnreegnreegn! Inget kul alls, nu räcker det väl! Dags för solskenet igen. Jag som hade bestämt mig för att cykla till jobbet idag för första gången. (!) (Jobbat där sendan januari). Men vi får väl se hur det blir med det, bilen står ju trots allt här ute trofast..

Idag har jag varit duktig och riktigt vuxen!
Gått med i facket, kommer även få hem så jag går med i a kassan i dom närmaste dagarna, ringt platen om att vi inte ska ha lägenheterna vi stog först i kö på. En liten tyngd från mina axlar! Nu ska jag göra rent hos firrarna som jag inte gjorde igår, mitt akvarium är så tröttsamt för tillfället, helt grönt hur jag än gör! Så dom dör en efter en, suuuck! Sedan ska jag ringa sköterskan för att få ytterligare en deligation samt fylla i papper på vilka ställen jag har deligation och hur länge. Pust och stånk och stöön! Men det kommer bli skönt efteråt! Om jag lyckas med allt innan jag börjar jobba klockan 13.
Skulle behöva göra två matlådor också. Jag mår skit skulle man ju kunna översätta allt med!

Men ha en härlig regndag hördeni!

Tisdag2

2009-05-05 @ 22:10:47
Nu är Putte på bete, känns kallt nu när det är natt men jag är bara mesig, som vanligt:)
Bara suttit här sen jag kom hem, skulle promenerat med Nina men hon har inte hört av sig och inte svarat när jag har gjort det så fick klara mig utan henne!
Har precis ätit ett gäng knäckemackor med brieost och skinka, mumsigt!

Nu ska jag spela lite sims och äta cheddarpopcorn!
Har ju faktiskt sprungit 4,5 km idag så aaattte det känns ju helt okej.

Skickat mail om två soffor idag, hoppas på den i motala. Tänker på soffor, tapeter, bord och tavlor typ 24/7!

Tiisdag!

2009-05-05 @ 10:12:30
Fått in en sådan här härlig dygnsrytm igen, lägger mig elva och går upp åtta. Helt lagom! Hinner med hur mycket som helst, när jag inte sitter vid datorn i typ två timmar efter frukost som nu..
Igår hade Camilla och jag den härligaste ridturen i kvällssolen! Efter en och en halv timmas ridning var jag göörsa hungrig så belönade mig med bk och godis. Kände mig nästan värd det:)

Nu ska jag göra rent hos firrarna som förmodligen ser grönt där inne sedan ska jag till gymmet och svettas bort gårdagens flötmat! Grreeat!

Sa jag förresten i all hast igår att vi har fått lägenheten?
Det har vi iallafall så om en månad eller två är jag sambo! Läskigt värre!
..Läskigt härligt med såklart:)

Måndag

2009-05-04 @ 16:53:54
Har inte alls tid med det här ,blir hämtad alldeles snart av Camilla. Vi ska till pållarna, myyysigt! Är lite kluven med att Putte ska på bete. Känns lite småjobbigt. Menmen sista ridturen för den här säsongen för mig och Camilla ska jag iallafall njuta av!

I helgen är jag sugen på fest och så blir det med!
Men hade ju inte ens tid med det här.
Herrå!

Söndag

2009-05-03 @ 22:29:55
..Som känns som måndag. Blir tokig på själv, kan det vara så svårt att fatta vad  det är för dag?
Hur som haver, idag har varit en bra dag. Arbete, Mysan och en timma och tjugo minuter på häst till skogs, underbart! Tycker så mycker om min Putteman, men det struntar ju ni i!

Imorgon ska jag ringa på lägenhet som kanske blir vår så håll tummarna!
(Håll tummarna för att jag får igenom en tapetsering också. Knalloranga väggar=inte min grej)

Nu ska jag sooova! Börjar sju imorgon, igen.
Livet är en fest!

Om

Joanna
RSS 2.0