Fredag

2009-01-31 @ 16:42:34
Idga har jag jobbat, hejjahejja!
Igår var världens trevligaste hos Robin Jag gillar när Mikael sitter och blir småfull med mina morbröder, då pratar dom sådär härligt, liksom disskuterar och allt med livet är underbart:)
Ikväll ska det bli fest minsann! Och jag hoppas för allt i världen att det blir lyckat! Ska gå o försöka få mig lite snygg nu! Lättare sagt än gjort:)

Puss på er

Världens bästa unge!

2009-01-30 @ 13:15:29
Ja det är hon verkligen lilla loppan. Alldeles tomt här hemma nu, usch!




Fredag

2009-01-30 @ 10:43:09
Idag hade jag gärna haft ett jobb att gå till så jag kunde känna mig värd fredag, suuuck!
Men jag ska väl iallafall städa mitt rum, det är ju bra! Oså kanske göra lite rent hos firrarna, dom kan nog typ inte andas. Å andra sidan skulle jag vilja att ett par stycken dör så jag kunde köpa lite nya, ombyte förnöjer så att säga men så kan man inte tänka om levande ting va? Eller..? Vi får se hur jag gör!



Lyxfällan

2009-01-29 @ 22:50:20
Vilken tur att det var lyxfällan på tv så jag fick lite sällskap till mina mackor ändå! Och nej jag vet inte varför jag tycker det är så bra men det är så bra att jag inte ens kan ta imot samtal från min pojkvän under tiden.
Tyckte mittt kvällsmål såg så mysigt ut att jag var tvungen att fota det:)

Nu blire sims tror jag! Upp ganska tidigt imorgon eftersom trollan ska till dagis





Torsdag

2009-01-29 @ 20:51:51
Idag har jag varit riktigt effektiv!
Gjorde Putte tidigt, hämtade Jollan oså åkte vi till simhallen. Himlans mysigt! Mikael var med också såklart och busade med oss:) Sedan åkte vi hem och fick mat, träffade Henke och jesper,  nu sover hon som en stock. Även fast hon inte var ett dugg trött och absolut inte skulle sova,hah. Gosunge!

Tycker det borde vara något på tv ikväll, eller att pb ska börja..
Eller så ska jag slå på eternal sunshine of the spotless mind som jag skulle ha sett för flera veckor sedan. Tråkigt att se film själv dock. Kanske ringer jag bara och tjatar på pappa att han ska köpa gymkort till mig, det kan ta minst lika lång tid som en film!



Söndag

2009-01-25 @ 19:32:28
Hesanhoppsan lillebror!
Snart kommer Camilla hit, då ska jag färga håret på henne. Funderar på att baka lite till dess så jag har något fika att bjuda på. Kan ju vara gott, och fasligt onyttigt!
Idag har jag varit i båda stallen. Putte var  underbar som vanligt och att sluta i us var väl med blandade känslor. Trodde det skulle kännas skönare än vad det gör. Meen men jag har faktiskt varken lust tid eller ork så. Jag kommer sakna det hur som helst.

Tog en långpromenad häromdagen och hittade den här, ganska vackert tycker jag:)



Lördag

2009-01-24 @ 22:04:00
Väckt tio i sju imorse av jobbet ock fick den glada överraskningen att jag skulle vara på jobbet om tjugo minuter osedan till 18.00! Men jag klagar inte, trivs som bara den med mina små barn och många timmar blev det:)
Dock missade jag Jollan som kom hit men hon finns ju kvar, förhoppningsvis! Ska försöka träffa henne i veckan.

Direkt efter jobbet till sis som har fyllt femton, herregud! När hann hon bli så gammal?! Jag blir alldeles rädd, det betyder med att min bebislillebror blir tretton i år, hjälp! Han är ju min plutteskrutt. Får snart ta och skaffa mig en egen tror jag för det här går ju inte!

Nu ska jag mysa med Mikael, vi ska se Mia och Klara men kan väl gissa på att jag inte håller mig vaken jättelänge men med det bra sällskapet och Mia och Klara på tvn ska det väl gå ett tag iallafall:)


Onsdag

2009-01-22 @ 00:19:54
Ikväll har jag varit sådär supertrött och haft ständig huvudvärk, sissodär kul. Men jag sitter ju såklart här iallafall och allt blir bara värre.
Meen men, jag har iallafall gosat med min spillevink idag, promenerat och handlat frukt och grädde - jättevuxen:)
Nu på kvällen var jag med min far i linköping och handlade fiskar till hans saltvattensakvarium. Det vill jag med ha, riktigt fint!
Jag får väl ärva det sen när han är gammal och jag har en egen lägenhet!

Imorgon ska jag på två läkarbesök, luncha hästarna + att mamma och syster fyller år.
Jag har haft mindre att göra. Men det brukar ju lösa sig fint så det gör det nog imorgon med!
Ska försöka få avsluta dagen hos den här:



Nattinatt

Tisdag

2009-01-20 @ 13:07:17
Putte avklarad och jobb väntar!
Önska mig lycka till. Det kan nog behövas.
Skulle behöva någon som kan komma till jobbet med en matlåda med, fixar ni det?


Underbart

2009-01-19 @ 22:47:34
På söndag börjar dom igen!
Jag skrattar liksom varje gång, vill bara vara där med dom, haha.


Måndag

2009-01-19 @ 22:43:26
Det suger att jobba sent oså veta att man ska upp tidigt nästa dag, blir liksom inget av kvällen då, och jag som älskar kvällar! Meen jobba gick iallafall helt okej. Jätte promenadsugen men det är hög tid läggdags nu så det får jag spara till imorgon om jag hinner. Jobbar till sent då med är det värsta men det ska nog gå! Alldeles nytt jobb imorgon - spännande!

Efter det ska jag få träffa Mikael. Inte sovit ihop på två nätter efter inatt, det börjar liksom kännas..

Läsa lite bok eller se serie nu sedan kojs!
Såg förresten jerseygirl igår innan jag somnade bara sådär för jag kom på att jag inte mindes hur den var och guud vad bra den är! Skrattade och grät om vartannat:)






Söndag

2009-01-18 @ 22:40:13
Vääldigt lugn dag. Verkligen en söndig söndag!
Gjort rent hos fiskar, städat huset, promenerat, möte i stallet. Hade det bara varit möten att gå på så skulle jag aldrig lägga av med us men nu är det mer än så så snart är det kapitlet över. Ganska sorligt men väldigt skönt. Har ju hört att det fikas på onsdagar så:)

Åt dock godis med på mötet, första på en vecka. Dåligt! Meen, en dag på helgen kan jag ju få välja så det var ju bra att jag spara mig tills just idag eftersom det brukar bli en hel del onyttigheter!

Imorgon ska jag på intro nummer två på ett jobb och på tisdag ska jag på intro igen på ett till ställe. Nervöst, minst sagt. Tror jag får spara ställe nummer tre till nästa vecka. Kan lätt bli mycket för mitt huvud annars. Meen hoppas ju på mer jobb nu när jag har lite fler ställen att vicka på!

Har hjälpt Camilla och Peter med deras bröllopsbilder, här är ett av korten:


Lördag

2009-01-18 @ 01:51:35
Och ja då har jag suttit här en hel lördag, igen.
Saknar Ellapella och resten av companiet.

Men idag har jag iallafall fått lite gjort, som bloggen tillexempel, får vi se hur länge jag kan ha det såhär!
Nu ska jag hämta Mikael, han lovade att inte bli full ikväll, inte för min skull utan att han bara inte skulle det. Så då tog han bilen. Han var borta i kanske 40 minuter sedan ringde han och ville att jag skulle hämta honom för det skulle ju visst vara ganska gott att dricka ändå. Haha, det är så njutningsfullt att ha rätt, en hel dag!:)

Vet att kortet på oss är ganska naket men jag gillar det och jag känner på mig att jag känner dom flesta av er som läser så det är liksom ingen fara på torpet. Och om någon tycker det får ni väl blunda helt enkelt!

Puss och godnatt på er!




Lördag

2009-01-17 @ 21:20:10
Yes, det sker lite förändringar här ikväll, därför det kanske kan se konstigt ut..

Torsdag numero dos

2009-01-16 @ 00:55:56
Egentligen jättemycket sovdags men sims och te har hållt mig vaken så tänkte att jag kan ju lika gärna slänga in ett inlägg innan jag sätter på andra avenyn och somnar:)
Inte ätit godis på tre dagar nu på tal om ingenting, väääldigt stolt!
Haft ont i huvudet typ konstant med. Illa. Då äter man verkligen godis i vanliga fall.

Imorgon ska jag ta med min kära D60 och gå en promenad tror jag osedan blir det bio med min kära pojkvän.
Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Tycker den verkar suupermysig.
Då ska jag unna mig popcorn, och kanske en chokladbit! Hejja mig!



Årets sista julbild får avsluta eftersom jag är ganska nöjd med den och inte visat den innan, herrå!

Om

Joanna
RSS 2.0