Onsdag tjugoåttonde maj, onsdagsklubben!

2008-05-28 @ 19:49:25
19.29
Evigheter sen igen, jag vet. Förlåt.
Hur som helst!
Balen var alldeles alldeles underbar, faktiskt så vill jag bara göra det igen. Det är första gången jag klätt mig i klänning och känt mig bekväm. Jag vill ha den varje dag nu, jag älskar den faktiskt. Min första kärlek i klänningsväg, inte dåligt!
Själva middagen var dock ganska seg och en del urusla tal hölls men jag hade det ändå väldigt bra med min kavaljer och andra grannar:) Efter middagen mest bara dansade vi och drack alkohol hela natten, supreme!

Idag är det fest igen, pepp som tusan!
Först kommer lite brudar hit o förferrar sen blire hugo.


Fredagen den tjugotredje maj

2008-05-23 @ 16:33:16
16.27
Imorgon är det balen, waa! Känner mig inte riktigt redo och laddad. Känner att det mest kommer kännas konstigt att vara så uppklädd, hur många gånger i mitt liv har jag haft klänning på mig liksom? Men det blir säkert bra! Frisör tidigt imorgon med, jooobbigt. Fast alla andra säger att det är jätte skönt för hur som helst blir det ändå stressigt sen så får väl lita på det helt enkelt:)
Sonny har åkt till Örebro nu och ska vistas där till på söndag för spelning. Och trots att det inte är lång tid, jag träffade honom idag och kommer träffa honom igen på söndag och trots att jag inte hade hunnit träffa honom så mycket den här helgen i vilket fall blir det ändå alldeles tomt och jag alldeles halv. Jag är en sådan tönt! Men det visste ni redan:)

Nu ska jag kanske ta en sväng till solen oså ikväll ska jag mysa med Camilla. Inte dumt alls!

Puss på er

Torsdagen den tjugoandra maj

2008-05-22 @ 20:49:31
20.36
Det märks verkligen att skolan börjar gå mot sitt slut, vi gör mindre och mindre vettiga saker för varje dag! Inte mig imot dock:) Varit  o tittat på nunnor i omberg idag med, oså provsmikat mig oså kört med thomas. Gick fint, om en vecka vid den här tiden har jag skrivit upp, läbbigt värre! Och på tal om det så fick Camillahjärtat körkort idag, GRATTIS!!

Fick träffa Frida idag, kort men mysigt! Skönt att ha henna hemma igen.
Och lagom nu när jag fått hem henne får jag besed av Julia att hon sticker till USA i augusti i ett år. Kan jag inte bara få ha alla mina lovies hemma? Åka till USA och ha sig, dumma ungar! Men kanske skulle ta o se om man kan åka dit o hälsa på då:)

Nu ska jag bli hämtad av min man och vi ska äta fett!
Herråå!

Onsdag den tjugoförsta maj, inlägg nummer två

2008-05-21 @ 22:28:12
22.25
Jag är faktiskt jätte nöjd med min klänning den är utstickande, speciell och himla vacker - precis som jag ville!
Solat lite med oså rengjort med sådan där mask man drar av, det är så gött, som att dra av en stor fjällflisa över hela ansiktet, underbart;)

Onsdag den tjugoförsta maj

2008-05-21 @ 17:25:48
17.12
Idag minsann ska jag få hämta min balklänning, jättejätte nervös över hur den blev tillslut, men spelar ingen roll för har ingen chans att skaffa en ny precis;) Beställt tid för sminkning idag med så nu är nog allt klart!
Fick precis sms av Fridis med att hon är hemma, helt klart värt att nämnas då hon har lyst med sin frånvaro här hemma i 10 månader! Så välkommen hem Gullan:)

Ikväll ska jag plugga teckenkommunikation, sista saken ska jag sätta imorgon! Hejja mig!
Sjunga "sommaren är kort" med hjälp av tecknen blir det, spääänande.

Som sagt fika med Joel, Linus och Tom idag och vi var riktigt effektiva, för att vara oss:)
Och det börjar kännas riktigt bra att det snart är studenten och allra bäst känns det nog med kalas en hel vecka, YUMMIE!!

Puss på er

Tisdag den tjugonde maj

2008-05-20 @ 22:32:51
22.22
En vecka sedan jag skrev, oupsi! Och oj vad tiden går fort! Helt läskigt med tanke på allt som närmar sig. Balen står först på tur. Min klänning får jag hämta imorgon vilket känns skönt och ganska mycket i sista sekund:)
Även fika med grabbarna (Joel, Tom och Linus) som jag sitter i festkommité med imorgon, kan bli intressant!
Efter det är det körning med Thomas, skrivningen närmar sig och jag mår skit över det faktiskt. Meeen, löser sig nog, skulle vara fint att sätta den lagom till studentveckan, ännu en sak att fira så att säga!

Idag har jag haft en helt okej dag i skolan om man bortser från saknaden av Julia, det är helt enkelt inte lika kul utan henne.
Efter skolan lekte jag med den där mannen. Han som håller mig vaken halva nätterna och sover som den den lilla gris han är när jag ska upp tidigttidigt. På något sätt är han ändå världens bästa. Verkligen.
Sedan blev det kvällsmat med Nina på hugo, och avslutade kvällen med andra avenyn. Hur bra som helst!

Nu ska jag lägga mig o plugga teori och vänta på det obligatoriska nattisamtalet för att sedan kunna sova, sov söööött!

Tisdag 13/5

2008-05-13 @ 19:50:37
19.44
Idag har varit en alldeles kalasig dag i skolan, den sista med Julia dock vilket känns skiiit och pannkaka, eller ja alltså den sista på hela den här veckan o hela nästa. Känns helt klart inget vidare och det kommer bli tomt men jag ska vara stark!
Har också fått tillbaka min telefon, skööönt! Händer det en gång till får jag en ny, varför inte liksom! Oså provat lite balfrisyr, det blir nog väldigt enkelt och det känns himla bra!
Nu ska jag kanske ta en sväng med bilen oså spendera natten med den där Sonny!

Puss på er!
En extra på Julia idag såklart:)
Gonna miiiiss youuu!

Måndag 12/5

2008-05-12 @ 19:26:04
19.13
Idag mår jag så himla bra oså himla skit på en gång!
Vi börjar väl med det som är ganska skit:
- Svenska B muntliga delen nationella imorgon, caan it be worse?!
- Vg-mvg uppgift på religionen som är svår som ett as
- Vg-mvg uppgift i pedagogiskt ledarskap som bara känns som ihop skrivet svammel
- Blissprov imorgon
Men det visar också vad jag fått gjort idag så när jag tänker efter borde jag ju vara himla nöjd! Blissen måste kanske läsas på en gång till innan sängdags.
Bra saker:
- SOMMARJOBB! På kortis, lyckalyckalycka. Det känns verkligen bra, har schema på 85% hittills men kan komma mer. Tjooh!
- Har haft en kanon helg! Resumé:
Fredag
: Firade Kenta vilket ocks innebar träffa Mia, loveli! Oså film och natten med baby.
Lördag: Lincoln, han var så go och mysig! Älskling. Middag med Sonnys föräldrars engelsktalandevänner från england, läskit men trevligt! Blev tjatad på av Sonny och hans mamma i timmar inna jag gick med på att vara med o träffa dom, hah;) Sen åkte vi till Borghamn och grillade med ett gäng, trevligt som tusan! Sen somnade jag i mannens famn igen, älskart
Söndag: Soooolade, hjärta vädret! Sen grill med Camilla, Marcus Jimmy och baby, gott och mysigt som bara den! Såg en film med S, eller tv var det visst, somnade bums.

Och idag har jag bara varit på kortis och fått schema oså varit hemma o suttit på mitt snart jävligt feta arsle eftersom jag har pluggat pluggat och pluggat. Ska nog gå o ta mig en bulle för det, mihi!
Börjat se andra avenyn med, tror inte på det själv men det är sant. Ibland får jag blunda och skämmas för det är sååå dåliga skådespelare men ändå kan jag inte sluta. Bah!
Färga lite hår ska nog göras med, jag blir alltid den ljusaste på huvet, förstår inte det heller.

Puss på er!

5/5 Måndag, every step counts

2008-05-05 @ 15:51:37
15.33
Tjolahopp!
Måndagar är då ingen bra dag för mig, har varit alldeles vimsig och snurrig. Men det långa helgen har varit huuur mysigt som helst! I onsdags så tog jag det lugnt med grill och mys med baby eftersom jag skulle jobba torsdag. Efter jobb så tog Sonny hand om mig. Hans syster och katter har även varit där och dom är inte dumma ni, dom mysigaste katterna ever! På fredagen var Sonny och jag riktigt seriösa som par, var ute och gick i solen oså var vi och åt hos hans farmor, mumsigt och himla mysigt igen!
På kvällen hade jag mammakväll med god mat, film och massa annat gott! Lördagen spenderade jag först i stallet osen hos Nina. Kvällen hos Nina var alldeles jättekalas! Kalasgod mat och kalasbra snack! Avslutade hos Sonnyponny igen, han är braaa! I söndags var jag i vadstena, altan och lugn med kortspel och kubb hela dagen, på kvällen provades balklänningen osen åkte jag till älsklingen igeen. Älskart!

Idag har jag haft en ganska seg och trög dag i skolan. Måndagar alltså, eller dagar överhuvudtaget när man spenderat natten med en man som inte kan svoa är alltid lite tröga.
Varit på stan med med Jullan och köpt en STEGRÄKNARE! Det ni! Every step counts. Ja, ännu en gång har jag alltså börjat ett nytt liv så att säga. Denna gång är målet att inte äta godis, bara popcorn eller naturgodis på helgen fram till balen! Oså gärna ca 10.000 steg varje dag! Får vi se hur det går. Livet blir nästan bara enklare med Sonny men just i det här läget hade det varit lättare utan honom. Usch, kändes läbbigt att skriva det där, vill inte vara utan honom för allt i världen, hellre 100 kg då, faktiskt.
Nu ska jag kanske plugga lite, kanske promenera lite, kanske sola. Det ända som är helt spikat är att jag ska duscha innan dagens slut, känner mig jätte stressad!

Hejrå!

Om

Joanna
RSS 2.0