Lördag

2009-03-28 @ 09:50:45
Vaknade halv nio, väldigt onödigt tidigt. Jag skulle ju sova jättelänge idag hade jag planerat. Meeenmeen. Slog på ett oth avsnitt som var jätte sorligt så nu känner jag mig helt dämpad, plus att jag saknar M så jag typ går av på mitten. Men nu är det bara ett dygn och några timmar tills vi ses!

Jobba om några timmar oså utgång står på schemat idag. Känner mig inte så taggad alls men får försöka bli det. Kanske kan en dusch och frukost får mig på bättre humör!

Ha en härlig lördag hörrni!

Fredag

2009-03-27 @ 17:18:50
Lön idag, vilken lycka!
Har varit på stan o lunchat med mamma, sallad på fräcka fröken blev det. Slog inte ströget men var helt okej. Sedan mötte jag Julia och vi har handlat, eller jag har:) Men allt var Julias fel! Skinnjackan och nya springskor är mina nu iallafall. Det känns himla bra! Julia är också himla bra.

Nu ska jag till massa andra vänner som äntigen tagit sig hem hit, så himla mysigt!
Kameran får nog tillochmed hänga med, fastän dom hatar den:)
 

Herrå!

Torsdag

2009-03-26 @ 22:08:13
Så hiiimla längesen jag vet! Men nu tänkte jag få ner några rader:)
Kanske har behovet kommit just idag för att min kära pojke åkte till danmark klockan fyra imorse. Han ska vara borta ända till på söndag och jag håller redan på att avlida. Nästan iallafall. Och detta gråtande, grät när han gick och tittade väl på klockan sista gången vid fem så där någonstans lyckades jag somna om. Jag måste sluta med detta gråtande, han kommer ju hem på söndag igen liksom och jag har faktiskt massa kul att se fram imot i helgen. Och det är skönt! Snart är han hemma igen min prins:)

Nu ska jag äta rostad macka med mamma, det kan jag vara värd när jag ska sova ensam i så många dagar!
Somnar ju förstås med oth och det är ju inte jättedumt sällskap trots allt.
Imorgon kommer bli en kaaalasdag+lön,  yummie!

Puss på er

Lördag2

2009-03-07 @ 17:43:42
Mikael vart lite ledsen i ögat när han läste inlägget om Lucas, jag har varit en bitch i två dagar, tjurat o gråtit omvartannat så Mikael trodde det liksom var en hämnasgrej för att han skulle känna sig som en ännu sämre pojkvän typ. Och det var ju inte meningen, nååja inte riktigt iallafall;)
Men idag har jag iallafall varit go och glad och jobbat ikapp lite av mina dagar tror jag:) Varit hos pappa, ätit mat och somnat i M´s knä i soffan. (Sorry Lucas..)

Fikan med Fridis var mysig och väldigt trevlig såklart:)

Nu ska jag snart kila iväg och jobba, jippiyey! Meenmeen, imorgon har jag en riktigt bra dag att se fram imot skulle jag tro! Hoppas mina ben vill springa bara, har haft sjuuukt ont i dom. Håller tummarna!

Puss på er

Lördag

2009-03-07 @ 10:25:33
Nu har jag snart sett första säsongen av one tree hill. Herregud vad det är bra och vad jag vill ha Lucas. Han har gråtit två gånger nu det senaste avsnittet och jag gråter minst lika mycket som han när han gör det. Det är liksom något vackert med killar som gråter. Synd att det, vad jag har märkt nästan inte existerar i verkligheten. Men nu har jag ju Lucas så det behövs  inte längre,ha! Nej nog om min tillfälliga crush, det är bara en serie och jag får inte verka helt sinnes.

Idag, i det verkliga livet ska jag fika med Fridis på stan osen åka till pappsen!
Oså jobba natt igen, känner jag inte ett dugg för men det är ju bara att tacka o ta imot.

Nu ska jag mätta magen med frulle.
Han vart ju huvudpersonen idag så varsegoda, se o njut,mmmm!:

Tisdag

2009-03-03 @ 17:39:33
Idag har varit den typ krångligaste dagen någonsin! Allt har gått dåligt och blivit konstigt och lite halvdant. Men nu är jag hemma och det enda som står på schemat är one tree hill som jag börjat se nu, har funderat på det länge och i förrgår satte jag äntligen igång med avsnitt ett och har då inte direkt ångrat mig:) Oså ska jag laga lite mat till Mikael och mamma, korvstroganoff och ris blir det! Sedan ska jag sist av allt skjutsa Mikael hem till borensberg och sedan hem hit igen, se den rätte för Rosing och bara vara hemma, dricka te och mysa!
Första natten på typ ganska länge utan Mikael blir det, känns alltid lite jobbigt men också skönt att få vara ensam och känna saknad!

Lite oth nurå osedan matlagning, hejja!


Om

Joanna
RSS 2.0