MOMMY CAN I GO OUT AND KILL TONIGHT?

2006-12-29 @ 18:11:20
Men kul att mitt hår blev så bra idag när jag skulle göra iordning det själv, verkligen kul snyggt fantastiskt. Maaah är jag dålig eller är mitt hår värdelöst?
Så nu tänker jag sitta här och deppa i min morgonrock heela kvällen. Nej det tänker jag ju ioförsig inte! Jag ska ju mysa med lovely L, Sanna och tim ikväll! Ludvig o jag ska bjuda på mat, gulliga är vi!
Och imorgon ska jag handla, tjohoo! Hoppas jag hittar mycket nu, brukar lyckas så bra med att inte hitta när jag väl ska och försöker.

Jag hade en vääldigt bra kväll igår iallafall. Camilla är bra, helt underbar faktiskt, utan att överdriva ett endaste dugg.

Jag solade idag med, det var jobbigt idag. Det brukar vara skönast men idag vat det jobbigt, varmt (som om det inte alltid är det?), långtråkigt och nej helt enkelt inte njutningsbart. Det stickdes i pannan med, oså brände jag mig typ lite i ansiktet, jag får alltid bara färg i ansiktet..

Ha en bra kväll o sov gott sen höörni!

WHAT´S THE USE IN TRYING?

2006-12-28 @ 19:01:04
19:01 Oj vilken lat dag det här har varit borsett från min promenad på en timma o typ tjugo minuter. Har verkligen inte gjort nått vettigt! Men promenadisen var mysig och välbehövd om man säger så!
Sett rädda Willy 3 har jag gjort, jag vill också vara kompis med en val! Kommer ihåg när jag såg den första första gången och grät typ hela natten.

Nu ska jag åka till C och mysa heela kvällen o heela natten, lyllos mig!

ALWAYS ALL ABOUT YOU

2006-12-27 @ 11:15:09


11:09
Idag blev jag väckt tidigt minsann! Ludvig har blivit en riktig morgonmänniska nu när jag inte alls är det så mycket längre.

Idag ska vi till stan, kanske handla något fint till mig osen klippa av mitt hår! Nej ska nog inte klippa av det.. Kanske greja lite med lugg oså klippa upp som vanligt. Helst skulle jag vilja få en hårförlängning gratis!
Fika ska jag hinna med med, men det får bli efter klippning.
Men först nu av allt ska vi hem till mig och jag ska tvinga L att se Narnia med mig eeeen gång till!

Ha en bra dag gott folk! / J.

19:37 Jaha nu sitter jag här nyklippt och frusen! Och utan att ha fikat!
Men håret blev bra, nu ska jag bara lära mig att göra iordning det lika fint som Sussie gör! Vilket jag förövrigt aldrig kommer att lyckas med.
Inte fick jag fika heller, jävla Nina att vara i norrköping! Jag saknar dig ju faktiskt.
Imorgon ska jag mysa med bästa lilla tjejen C, tjoohoo!

Men nu har jag verkligen ruuuskigt tråkigt! Fast allting är roligare med lugg,hoho!
Får väl bli Narnia eftersom vi inte hann se den förut. Lite tomtar,paradisask och julkolor på det kanske i min ensamhet.

Sovgott!
L, du är det bästa jag vet.

I´M GOING TO BUY A GUN AND START A WAR IF YOU CAN TELL ME SOMETHING WORTH FIGHTING FOR

2006-12-26 @ 19:07:34


19:00
Somna tidigt trodde jag ja igår! Nejnej, mamma hade med sig folk hem hit, efterfest minsann! Jajamänsan, bara att ställa upp liksom. Så somnade väl vi tre någon gång sådär för då bjöd mamma på pommes och korv (festlig mat) och alla blev tysta!

Idag vaknade jag, satte på tvn och en av mina favorit filmer var på tv! Bröderna Lejonhjärta, fantastiskt vackert. Jag hoppas för allt i världen att det verkligen är sådär, att jag ska få träffa dom jag älskar efter jag dött.
Insåg hur mycket jag saknar Sunnybunny med när de red så mycket i filmen. Usch för ett år sen hade jag henne här, min lilla skrutta. Och vi levde livet i skogen nästan varje dag, hur skulle jag inte kunna längta tillbaka till det och henne?

Efter lite latheter med tv så gick jag ut o promenerade! 1 timma och en kvart, skönt! Well done of me. När jag kom hem stog det lax och ris på bordet, inte dumt alls. Mamma kan hon.
Inatt ska hon jobba hela natten så Ludvig ska ta hand om mig ikväll och natt, och han är ingen dålig barnvakt han inte:) Vi ska se konugens återkomst, såklart! Oså någon film han är o köper nu om det är något jag vill se, våran filmsmak matchar sällan varann. Får ofta höra att jag är helt värdelös filmväljare.
Efter promenad o mat i magen duschade jag och gjorde både hud och hår inpackning så nu är jag alldeles ny när Luddet kommer,höhö! (Förmodligen märker han ingen skillnad alls..)

Äntligen är en fika med Sanna bestämd med, det var hur längesen som helst! Usch, men nu så är det bara några dagar dit! Fredag blir det för att vara exakt:)

THEY ARE BUILDING WALLS AROUND US

2006-12-25 @ 18:09:38
Åh nu har det varit jul! Jul utan snö. Nu blir jag tjurig om det kommer snö såhär efter för nu vill jag ju bara ha sommar igen!

Julafton tillbringades iallafall preciiis som vanligt. Stallet 6 på morgonen (!), hela tjocka släkten här hemma när jag kommit hem från stallet, till farmor, till maria oså till Ludde, eller ja till hans kusiner:)
Kul när man hinner med så många på en dag, mysigast verkligen.
Frida slog grötrekordet och åt 1.3 liter gröt på morgonen! Bra kämpat alltså, jag åt typ en halv deciliter, vilken mes jag är men gröt är faktiskt äckligt. Frida var iallafall ruskigt söt när hon kämpade ner gröten.
Mycket fint fick jag och mycket pengar som jag ska handla upp på lördag, längta längta. Jag behöver kläder mer än mest, verkligen inte rolig klädsituation hos mig just nu.

Men nu minsann ska jag vara tråkig o lat heeela kvällen!
Ska se Narnia som jag fick av Luddes mamma i julklapp, snällt värre oså ska jag se sagan om de två tornen oså ska jag om jag klarar att vara vaken så länge se nya james bond. Förmodligen sover jag innan sagan om de två tornen..
Just det Ludvig och jag beställde filmer idag! Jag beställde titanic, man on fire och braveheart. Ville ju ha sagan om ringen triologin men det var slut så får väl ta det sen när de har kommit nya.

På onsdag ska jag klippa mig! Tjoho, mitt hår är äckligast.



Nu har jag tittat på halva narnia och halva sagan om de två tornen och tro det eller ej men jag är fortfarande vaken! Men tror det är mest tack vare mammas lilla fest här hemma, jäkla liv för dom och julsånger för fulla muggar. Fast jag känner mest att julen är slut, känns nästan lite tomt, men antar att jag får uppleva det igen, förhoppningsvis.
Imorgon ska jag verkligen ut och gå, helst i fem timmar! Helt sjukt vad jag kan äta när jag verkligen kommer igång, det är liksom nästan inget eller massor! Helt sjukt med vad många ursäkter jag kommer ha för att inte gå ut och gå imorgon.. Fast det är ioförsig ganska skönt när jag har musiken med mig så kanske kanske ska jag uppnå mitt mål ändå.
Nehe öppna en loka nu då och lata mig vidare med Aragorn och gänget! Aragorn är snyggast. Verkligen kalas varmt i mitt rum med, massa massa ljus. Mysigt är det, i min ensamhet. Men vad ska man göra när man är minst och alla andra är ute? Ibland är det skönt att roa sig själv faktiskt!

And stole the only girl I know

2006-12-22 @ 16:14:57
Nu har jag jullov! Julshowen eller vad man kallar det var mycket sämre än förra året, tråkigt! Kändes lite som man lika gärna kunde ha stannat hemma o sovit ääännu längre.
Igår myste jag med Luddet hela dagen iallafall och det är då aldrig fel, ska väl dit ikväll sen igen o mysa mig heeela natten.
Men först ska vi spendera lite tid utan varann, han med hans bror som kom hem idag o jag med lite minijulafton! Mickis, Joline och Anders är det som kommer!:) Myyysit. God mat blire och förmodligen något fint paket sådär.
Igår blev jag klar med alla mina julklappar minsann,som förövrigt har gjort mig mer pank än någonsin. Skit äre.



Blev 450 kr rikare och ett extra minneskort till telefonen lyckligare, kalas!
Men tråkigare kväll än jag hade tänkt när de hade åkt hem, nu ska jag sova, tröttast.

godnatt!

You are more then I can imaginary that heaven is

2006-12-21 @ 21:43:00
"Show me how you do that trick The one that makes me scream" she said
"The one that makes me laugh" she said And threw her arms around my neck
"Show me how you do it And I promise you I promise that;
I'll run away with you I'll run away with you"

We were perfect when we started, I've been wondering where we've gone

2006-12-20 @ 17:59:51
Oooj vilken mysig dag! Sov länge med mammsen, vi gick upp o åt frukost ihop. Sedan tog jag en promenad och tittade faktiskt förbi min enda lektion, det var bra! Det var tråkigt men Claes stöttade mig. Claes är bra.
ÅHH igår kväll upptäckte jag att min ipod inte alls är trasig utan bara hörlurarna så nu är jag hel igen, lycka. Den är förmodligen det bästa jag har jag blir liksom lycklig och motionerar så mycket som jag borde när den sällskapar!

Nu har mamma och jag varit på kalas och ska klä våran gran vi köpte idag! Myyysigt mysigt, känner mig verkligen alldels julig nu. Härligt är det. Kanske slänger in en bild på den sen!
Owaa engelskan var det med ja.. Skit! Joanna skjuta saker framför sig Lidberg.



Jag har gjort engelskan!!! Och klätt granen!
Nöjd är jag nu, kanske inte blev jätte bra men nu har jag iallafall något att lämna in imorgon och det känns skönt!
Granen blev ungefär som alltid, men vadå guld och rött känns så rätt här hemma. När jag bor själv vill jag nog ha svart och cremevitt o typ pärlshalsband ist för glitter och små ljus, det blir nog fint. Om ett par år så! Mamma går inte riktigt med på det nämligen.

Nu ska jag se sista avsnitten av OC oså sova!
Åhh vad jag längtra till söndag nu, nattinatti!

TISDAG TISDAG TISDAG TISDAG TISDAG

2006-12-19 @ 18:50:32
Min skoladag bestog idag av tråkig engelska sen bara massa latheter! Vi masserade varann i en timma,hade lunch oså spelade vi vem vill blir miljonär sista timman. Vårat lag var faktiskt nästan bäst!
Matlida och dom var oduggliga:) Och Pelle och jag måste som alla andra gånger bete oss som barnungar, helt sjukt att vi ska skrika och herja på varann varenda gång vi leker, tävlar. Men vi kramades och blev sams sen! Men är man barndomsvänner kan man få bete sig sådär dumt.

Efter skolan åkte jag till stan med Ludvig, vi köpte julklappar till min mamma och hans mamma. Oså handlade han lite julklappar till hans far och bror. Och jag till min bonusmamma. Finns verkligen inget vettigt ord till plastmamma/bonusmamma/styvmor/låtsasmamma. Jag skulle vilja komma på något sött eftersom jag verkligen tycker om henne. Får väl klura på det. Har hela kvällen på mig för nååågon har bara en lektion imorgon. Börjar klockan 12:20 och slutar en timma där efter, sköönt! Ska också klura på om jag verkligen ska gå på den eller vara hemma heelaheela dagen. Det är frågan.. Jag borde egentligen pallra mig dit, fast det lockar inte ett endaste dugg!
Vi var på nya godisaffären med! Det var den största! De där tio kilon extra jag skrev om igår har helt plötsligt blivit tjugo. Minst. Massor godis var det, o gott med! Och jätte fint lagt i ordning liksom, segt, surt, lakris, choklad, tuggimin.. Osv. Jag blev som ett lyriskt barn!
Sen åkte vi hem, Ludvig tjurade ihop som ett litet barn så inte mycket att välja på. "Nästa år ska jag köpa julklappar på sommaren så jag har det klart,åhhh jag orkar inte mer nu åker vi heeem, Joaaannaa!"
Han är söt ändå tycker jag, jag tycker om honom pretty much.



Ska se om jag hinner se de två sista OC avsnitten ikväll med, missade ju föra onsdagen men den som spar han har! Annars blir det imorgon, har ju hela morgonen på mig liksom! Hehe.

Nu har jag tänt brasa o precis druckit te, det var mysigt. Våran kamin är det bästa vi har! Nu ska jag väl ta tag i mindre mysiga saker, typ engelska läxa.. Uuuurk! Jag är verkligen så dålig med..
Finns bilder nu från gårdagen i gårdagens inlägg för er som är sugna!:)
Hejrå och sov gott!

MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG

2006-12-18 @ 21:27:58


Jag & Joline, Linnéa, Julia & Maria, jag & Joline, Fanny, Ludvig, Charlie, konstverk.
(Alla bilder är inte från julbaket iår men det var för att få med alla ansikten som var hos oss, utan linneas då som håller för sitt vackra ansikte.)

Och min modiga natt gick verkligen åt pipan! Två timmars sömn som ledde till bara en lektion i skolan, inte bra. Men åkte hem och sov tryggt med vetenskap om att mamma var hemma igen, skööönt!

Idag har det julbakats här minsann, marsipangrisar, pepparkakor, kola och dubbelnougatspecialarna. Skulle haft lite bilder på det men det fungerade ju inte, som många andra gånger.. Hmpfg! Mumsigt blev det iallafall , är det jul så är det liksom! Och det lär nog bli typ minst 10 kg + på mig, men men vad gör man inte, lite får man ju offra sig.

Efter min hemska natt inatt har jag bestämt mig för att sova tidigt idag så nu äre bara att borsta lite gaddar och krypa ner. Kul att börja dagen med engelska B imorgon när jag änns inte har jag gjort läxan. Nää det är det inte! Men jag bara får inte ta fler sovmornar nu. Ska iallafall ta en lång promenad imorgon har jag lovat mig själv. Kanske ska den leda till luddet:)

Sov gott!

SÖNDAG SÖNDAG SÖNDAG SÖNDAG SÖNDAG

2006-12-17 @ 16:07:21
145580-15Om en vecka är det julafton! Tjoho! Enda dagen som jag går upp klockan 5 och är pigg som aldrig förr! Alla blir lika impade varje år:)

I lördags var jag och Ludvig då barnflickor. Vi hade turnering i koronn eller hur det stavas, åt mat, tittade på film med våra barnvaktsbarn, egentligen är de för stora för att kallas så men de får skylla sig själva när de ber om sällskap:)  Oså tog Ludvig och jag barnledigten stund då vi promenerade i vadstena big city oså badade, badade gjorde vi hemma alltså o det var mysit minsann! Vi avslutade kvällen med mina kära syskon och ensam hemma (som jag förövrigt kallade äntligen hemma hela kvällen, svårt det där när saker ska ha så samma namn). Jag somnade, såklart! Måste komma på något mot det där.

Igår var jag på julmiddag och åt mitt första julbord (nej skolans räknades inte ett dugg). Det var festligt! God mat och mina favvisar! Några av dom skulle kommit hit o druckit tomtete och ätit saffranskaka idag men vi fick inte riktigt ihop det så får väl försöka få till det i veckan! Vore ju sorligt att inte få träffa dom.

Idag minsann har jag stått i! Städat, tillomed såhär torkade golvet! Julpyntat massa, jag har förmodligen mer grejer i mitt rum än vad det är i hela huset sammanlagt, jag har slagit in paket till syster och bror oså har jag fått min ena cykel lagad! Fast den var det iofs inte jag som lagade.. Det var Anders så det ska väl han få äran för.
Nu ska jag ta mig lite mat till magen oså åka o träna två pass, hejja Julia och mig!! Tva dagar på raken med Julia blir det, hon kommer nämligen hit o julbakar med mig imorgon, mysit värre!
Inatt ska jag vara alldeles ensam hemma, mammsen jobbar. Det är det värsta jag vet, så nu vet jag inte om jag ska fly ensamheten här hemma och åka till Ludvig eller om jag ska stanna hemma och försöka bota min mörkerrädsla. Jag borde jobba lite på min mörkerrädsla och stanna hemma men förmodligen slutar kvällen i Ludvigens säng. Ska tänka på det där.

herrå!



Jajamänsan modig är jag! Sitter här alldeles ensam nu och har tagit beslutet att inte åka till Ludvig, good work! Men han är minsann tvingad att ha sin telefon på heela natten! Det här borde ju inte vara svårt alls i mitt lilla hus men johorå det är det!

Det gick bra att träna iallafall! Stina är heeelt fantastisk, tråkigt bara att hon ska vara ledig hela julen. Hennes pass är de ända jag är riktigt duktigt att gå på. Men men jag får kämpa på¨utan henne helt enkel!

Nu minsann ska jag krypa ner och se någon film som är på 4an, sov gott !
..Inatt kommer jag förmodligen iiiinte göra det.

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAGFREDAG

2006-12-15 @ 15:48:12
Oså var det fredag igen!
Denna fredag ska till bringas med Ludvig i vadstena. Vi ska mysa med mina syskon och få god mat. Oså ska väl Ludvig få lära sig spela fiol med;)

Skoldagen var ännu en av den slöaste sorten! 1 Lektion, 3 timmar rast oså en halv-halv lektion till, då känns det liksom inte jätte nödvändigt att överhuvudtaget stanna till eftermiddagen. Men men då var man lydig idag med! Fick också reda på att min mattekarriär är helt över! Underbaaart! Ett G i matte A då, inte illa pinkat.

Nu ska jag spendera lite tid på maxi med kära mor. Handla julklapp till broder och två 20 kronors presenter till imorgon. Vad kan man köpa för 20 kr liksom? 40 tuggimin? 3 avdvokados?

Såg förresten maimi vice igår med Ludvig och hans far. Den var ingen toppen film med helt okej, förstog inte allt men berodde nog mycket på att jag sov med jämna mellanrum. Jag kan inte hålla mig vaken, har aldrig gjort. Helt värdelös på det planet, minst sagt.

Ha en kul, mysig eller vad ni nu vill ha helg!
Iofs skriver jag säkert en rad imorgon med så blir väl fredagkväll då.

TORSDAG TORSDAG TORSDAG TORSDAG TORSDAG

2006-12-14 @ 17:25:50

Idag är det alltså 14:e december och fortfarande ingen snö, kul jul liksom. Förmodligen första gången jag andvänt orden kul jul i rätt bemärkelse när jag tänker efter, tufft.
Idag var den skönaste skoldagen! Jag sov lite längre än vad jag fick och när jag kom till skolan skulle vi lyssna på en föreläsare, Niklas Jansson. Det var skitbra! Han var typ gammal missbrukare och grejer, det var ju inte bra men det var liksom intressant att höra, väldigt intressant. Han berättade också om en på något sätt psykisk sjuk människa som helt seriöst och ärligt trodde att han var ett glas apelsinjuice så han stog upp hela tiden, de fick binda fast honom i sängen när han skulle sova. Det var det roligaste och absolut sorligaste jag har hört.
Sen var det skolans såkallade julbord, helt sjukt att det änns får stå så på matsedeln. Oså var det någon genomgång med don´t drink and drive sista lektionen. Skööönt!
Osen kom jag hem, skrev lite julkort för att kanske få lite stämmning. Annars har jag mest legat i soffan och varit den lataste människan som jag är. O nu ska jag hyra film med Ludvig och hans far, gosit.

Igår bakade jag och Ludvig pepparkakor, det var juligt! han gjorde dom tjockaste! Oså slog jag in paket som min katt nu lyckats bita sönder alla vackra snören på, elakt.

Ha det gott och sov gott!

TISDAG TISDAG TISDAG TISDAG TISDAG

2006-12-12 @ 16:45:55
Oaktiva bloggdagar på sistone! Men nu är jag igång igen minsann!

Lördags blev jag och Ludvig bjuda på tacos hos Tim, lyxigt värre! Och gott!
Oså var vi bara hemma och mööös med en ganska dålig film som vanligt.. Vi måste börja välja våra filmer med omsorg hädan efter alltså!
Söndagen blev lyckat! Jag lyckas alltid komma i stämning i stallet och luciashowen. Men saknar snön gör jag. ÅÅÅH!

Igår umgicks jag med Ludvig igeen, lite bortskämd blir man!
Sen åkte jag till min gamla gubbe till far som blev 42 igår, han fick en film! En film som jag gillar såklart, man får inte vara dum. The pianist för de som blev nyfikna.
Idag har jag slappat med mamma, vi har bara legat i soffan! Sovit o kanske tittat på tvn ibland, bra jobbat med tanke på att min planering för dagen var att träna.. Men Julias fel, jag kan liksom inte träna utan henne! Imorgon ska jag träna, måste måste!



Eftersom jag är tråkig idag och varken har ork eller pengar till att gå ut så kommer fridatjejen hit och myser istället! Film och kanskekanske något gott, trots att jag inte borde..

Nu ska jag ladda med lite thé och macka innan hon kommer o hämtar mig på moppen. Älska att va moppetjejer liksom!

LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG

2006-12-09 @ 11:53:54

Igår va det pepparkakashusdags då! O pepparkakshus blev det, trots att mina vänner var usla och jag fick pyssla allt mest själv. Men dom sällskapade ju och satte på några godisbitar på taket, man får vara glad för det lilla! Frida tog ju ioförsig lite kort med, hennes stora insats:) 
Kul att ha dom här i vilket fall!
Camilla var här med på kvällen, värsta bästa tjejen! Vi bara mystade oss med chips o film o grejer.Tråkigt bara att hon ska befinna sig i stockholm så jag inte får ha med henne i stallet..

Nu ska jag sola mig lite, behövs efter färgning till mörkt hår igår! Oså ska jag promenera lite osen promenera mig till stallet, åååh va mysigt!
Sen väntas Ludvig heeela kvällen och heeela natten, lovielu!

Heeejrå!

Om

Joanna
RSS 2.0