26 december

2009-12-26 @ 22:18:58
Herregud, jag har ju försummat er hela julen! Fy skäms!

Julen har hur som helst varit underbar trots minimalt med dator, typ inte suttit vid datorn alls. Har jag varit sjuk kanske? Har ju haft lite sådär inte-bo-hemma-med-mamma-under-julen-panik, fler som råkat ut för det? Kanske något som gått iår?
Men det gick väldigt bra måste jag säga. Jag har ju en underbar sambo som läser mig innan jag knappt hunnit tänka vissa saker själv. Så dagen innan julafton hade vi en supermysig filmkväll - gladiator och lussebullar!
Och julaftonen firade med släkt, massa paket och god mat förstås!
Fick massa fint, "wake up lampa", canada snow tofflor, trippeltång och massage av älskling, pengar av pappa,  pengar, olja och skum att bada i, bodylotion, lancomesmink, ansiktsrengöring, trosor och strumpor av mamma. Sammanlagt fick jag 6 par strumpor+1 par tjocka. Jag älskar att få det, känslan av att ta på sig ett par nya strumpor slår liksom det mesta. (Nej jag skämtar inte, jag tycker verkligen det).

Göteborg helgen med mamma var också helt fantastiskt! Hon är världens bästa och vi gjorde det där man gör i göteborg, liseberg, stan, hardrock cafe och långa frukostar på hotellet.

Nu sitter jag i min soffa och har hemmakväll med Nellie som förövrigt mår bra efter kastreringen. Vi har sett harrypotter och nu har vi precis satt på vänner för livet. Den verkar sådär men mikael säger att det är bra så vi ger den en chans!

Långt vart det idag, puss på er!

Fredag

2009-12-18 @ 09:31:45
Om  en kvart kommer mamsen och så drar vi till göteborg, myyysigt:)
Vaknade klockan sex såklart, förstår inte varför jag är som en litet barn? Men då hann jag iallafall pussa både på Mikael och Nellie ordentligt!

Första dagen på nya jobbet är den 28e, man blir lite egoboostad när man blir uppringd och tillfrågad om man vill ha ett jobb. Hoppas det blir bra, vi får väl se, vi får väl se:)

Kommit på att jag egentligen inte har massa julklappar kvar vilket innebär att jag kan handla dessto mer till mig själv, hur bra?

Nu lägger Nellie sig här med puppyeyes så ska ägna min sista tid med henne!:)

Ha en bra heeeelg!

Onsdag

2009-12-16 @ 23:20:10
..OCH JULAFTON OM EN VECKA!
Snön ligger kvar och det tycker jag den ska göra till nyår sen kan det kvitta!

Idag har jag jobbat en sväng, varit på litet möte om ev. ett till jobb, visar sig imorgon om det blir av eller ej oså varit hos mina kära kusiner + moster. Vi har planerat julafton och myst med kill på ryggen framför bonde söker fru. Skulle någon se oss genom fönstret skulle de tro att det var ett gäng apor som satt där inne:)

Imorgon är det imorgon som mamma och jag åker till göteborg för att spendera helgen där♥
Hur bra kan livet bli?

Nu ska jag krypa ner hos min kära sambo,
det kan inte bli bättre!

Tisdag

2009-12-15 @ 14:56:08
Snö! Massa massa snö!
Så himla mysigt, var en sväng i stallet och pulsade i termobyxor. Hoppas för gudsskull att det ligger kvar till julafton.

Ligger och myser med Nellan i soffan nu, ska snart göra mig redo för jobbet, vi ska baka pepparkaksdeg idag, yummie!


Måndag

2009-12-14 @ 22:03:10
Oj vad längesen det var jag skrev!
Helgen har gått åt till jobb mest. Och Lasse i fredags ska inte glömmas förstås. Han var bra men han har varit bättre, det kändes som han inte riktigt nådde fram liksom, men det kan ju bero på att det här är första gången som jag inte står typ längst fram. Det var hur som helst en mysig kväll med bra tjejer och det är då aldrig fel!

Idag har varit en riktig föräldradag! Var hos mamma efter jobbet, sen till Mikaels mamma och sedan till min pappa. Motala - borensberg - vadstena. Vore ju dumt att ha dom i samma stad!
Imorgon hoppas jag på lite jobb igen!

Nu är operation till Nellie bokad. Har ganska mycket ångest men känns ändå som det blir bra och är rätt. Mattes lilla, aldrig trodde jag väl att något så litet och tyst skulle betyda så mycket.




Onsdag

2009-12-09 @ 22:39:39
Haft en kanondag! Först en ganska lång sovmorgon till skitungen här hemma väckte mig. Tur att hon är det sötaste jag vet.
Sedan kom Mikael hem och då åkte vi till hans föräldrar, där befann sig även Isac. Isac är en liten parvel på ett år och helt underbar så vi lekte några timmar, sådana där små kan verkligen muntra upp en!

Efter det så tjockade jag och sambo oss på donken, fy!

Oså har jag jobbat till nu, fick gå hem 1½ timma tidiagre - gott!

Nu ska jag krypa ner hos min loverboy, herrå

Statustjejen

2009-12-08 @ 23:44:18
Här talar vi inte om hög eller låg status utan om statusuppdatering på fejjan. När dom inte ens visas för någon (Anna Johansson) uppdaterar så mycket ja då uppdaterar man MYCKET.




Syns ju lite dåligt men det första jag får upp på min första sida är två uppdateringar av damen i fråga PLUS att det står "2 liknande händelser" under BÅDA dom = SEX uppdateringar inom loppet av ett par minuter sådär.
Good work säger jag!

Tisdag

2009-12-08 @ 23:32:48
Det är 16 dagar kvar till julafton! 16 dagar,typ ingenting.
Och jag har köpt typ noll julklappar, eller ja två men ändå. Tror dock jag har ganska klart för mig vad jag ska handla till mina nära och kära. Kul att pappa fyller nu med, han som är svårast att köpa till.

Idag var jag på det nya jobbet igen och gjorde intro så nu ska jag vara redo för arbete, får vi se hur det går!

Imorgon ska jag sova läänge, handla lite nya saker till min bebis och en hyacint till min julgrupp som hon ätit upp..
Sedan ska jag och baby till hans föräldrar där Mikaels pappa har gjort en sak till Nellie som hon ska ha sin toalett och matplats i nu när buren ska väck. Ska bli så sköönt! Hoppas hon fortsätter sköta sig lika bra:)

Nu mina vänner ska det sovas, nattinatt!

Andra advent

2009-12-06 @ 22:34:04
Snart är det jul! Vi har liksom bara hälften av alla adventar kvar, craaazy!
Haft en mycket bra dag idag, jobbet gick fort, solen sken lite under ridturen. Gud vad jag älskar att vara ute i skogen på min pålle, det slår nog det mesta!

Efter det julbakade vi ju hos mamma. Mysigt och lika kaotiskt som vanligt! Joline vad också med, min bästa unge! Hon har blivit så stor, inte riktigt klokt!
Juldagen är planerad nu med, kul när man är med och skapar nya traditioner, hoppas det blir lika lyckat som förra året:)

Imorgon har jag gjort mig ledig, skönt!
Men blir tidig nattning ändå känner jag, det här med att gå upp sju är inte min grej, att gå upp 7 i fem dagar är absolut inte min grej.

Natti!

Lördag

2009-12-05 @ 22:44:46
Har ju jobbat mest hela dagen. Men det har varit en rolig elvatimmars jobbdag! Faktiskt, trots att möjligheterna inte var jättebra så gjorde vi det hela till det bästa:)
Imorgon jobbar jag en snabbis 8-12, därefter Putte oså julbaaaak! Som jag har längtat!
Myysigt♥

Nu ska jag och Nellie gå och lägga oss ensamma, Mikael är hos Robin och dricker sprit och ser på film. Vi ses imorgon sa han innan han gick? Bör jag vara orolig? Vadå imorgon liksom, kommer han inte och kryper ner sen med sina kalla tår efter att ha gått hem i regnet? Inte vet jag, så länge han sover hos Robin känns det ju ganska okej va:)

Nattinatt!

Torsdag2

2009-12-03 @ 22:16:06
Vart ingen Camilla och inga lussebullar.
Har istället tillbringat kvällen i soffan med oth, Mike och Nellie. Inte dumt det heller trots att jag saknar min vän!
Nu ska jag natta Nellie sen sova, så himla trött! Imorgon blir tidig uppgång till Putte för att sedan åka vidare till jobb, full rulle!

Längtar så mycket till söndag, då ska vi julbaka - pepparkakor, nougatrullar, marsipan, knäck, kola och ischoklad♥
Julmusik, mamma, Mikael, Julia, Linnea, Fanny, Charlie, Ludde och Maria, så himla bra!

Torsdag

2009-12-03 @ 19:02:50
Jobbat och stallet är det ända jag hunnit med idag! Det nya jobbet kändes helt okej, sköönt.
Det är så himla kallt ute! Men lite vitt också och det känns himla mysigt! Vill. Ha. En. Vit. Jul.
Fryser fortfarande efter ridturen, går liksom inte att få upp värmen. Men kanske blir jag varm hos Camilla där jag ska få te och nybakta lussebullar!:)

Om jag nu tar mig dit, är så himla trött. Höll på att somna i taxin påväg till maxi förut, inte bra!

Ha en bra kväll hörrni!

Onsdag

2009-12-02 @ 22:47:26
Godkväll! Efter fyra timmars grejande med bloggen även denna kväll börjar jag känns mig nöjd. Lite fix kvar men den är helt duglig nu! Och vintrig:) Hoppas vi får en snöig jul iår! Om inte annat får ni komma in till min blogg i snön, då kanske ni tittar in dessto oftare!

Nu ska vi sova här hemma, tidig dag imorgon + nytt jobb = behöver krafter.
Håll tummarna för mig imorgon!

Puss och godnatt kära vänner!


Tisdag

2009-12-01 @ 23:11:59
Bloggen är fortfarande inte klar, som ni säkert ser. Har gett mig på saker jag inte grejat med förut. Inte saker som syns en massa men mycket koder och sånt som i det hela blir fint. Vi får väl se, kanske lyckas jag imorgon!

Idag har jag varit hos hästen min, hos mamsen min och hos moster min. Trevligt!
Nu börjar en jobbvecka för mig - ons,tors, fre, lör och sön! På torsdag ska jag börja på ett nytt jobb, spännande. Har bara bra känslor och känns som det kan bli bra. Man får mycket intryck bara genom ett telefonsamtal!

Nu ska det sovas, börjar sju imorgon, hejjahejja!

Om

Joanna
RSS 2.0