Onsdag

2010-01-27 @ 10:43:37
Jägarns skitväder!
Inte har jag någon bil heller, känner mig helt isolerad här hemma. Men ska iallafall försöka ta mig till maxi, handla hårfärg oså åka och sola lite. Sedan i eftermiddag ska jag till Marita som ska få ta sig an mina ögonbryn, sköönt! Ser ut som en varulv.

Saknar mamsen, hoppas på att få träffa henne ikväll.

Herrå!

Tisdag

2010-01-26 @ 10:24:21
Helgen är över men jag känner mig fortfarande som jag ligger lite back med sömn osv men det rer sig nog! Jag är kanske ledig imorgon så då lär det väl ordna sig.

Idag ska jag träffa Nina för en promenad och lunch, himla trevligt. Sedan ska jag jobba en sväng. Hade ju planerat att ta hand om tvätten innan jag åkte till stan men blir nog inte så (idag heller). Nina kommer om en halvtimma och jag sitter i morgonrock. Bra Joanna!

Fick första lönen igår, mitt konto var nog evigt tacksamt efter att ha varit utsvulltet i över en vecka. Imorgon kommer resten, känns alltid liksom lika bra!

NU ska jag göra iordning mig så jag inte för skäll när damen dyker upp.




Puss på er!

Fredag

2010-01-22 @ 22:14:19
Hade kunnat tänka mig en ledig helg men icke!
Har iallafall tagit till vara på dagen bästa jag kunde, tog en promenad innan frukost. Gick och handlade på vägen hem så det blev färskt bröd och pressad apelsinjuice till frulle, yummie!

Sedan har jag städat vårat hem, blir lika nöjd och lugn varje gång det blir gjort *klappar mig själv på huvet*.
Tittade i min almenacka och jag har visst prommenerat fyra gånger den här veckan utan att tänka på det knappt, har bara varit så skönt! *Klappar igen*

Nu ska jag packa jobb väska till imorgon. Börjar 10 och slutar 16 på söndag. Hoppas ni tycker åtminstone liiite synd om mig för det är ganska länge, 30 timmar för att vara exakt. Till saken hör också att kvällen, natten och söndagen ska jag spendera på ett nytt ställe där jag inte ens gått intro, gör mig lite skakis men bara hoppas på det bästa.

Herrå!

Tooorsdag!

2010-01-21 @ 23:24:10
Haft en himla bra dag! Stallet på morgonen, red en runda i snön på min bästa kille. Sedan till stan för massage,mmm! Sköönt och ont, ska nog fortsätta gå så jag blir av med eländet någon gång. Iallafall ge det en chans och se om det hjälper. Känns ju sådär att vara 20 bast och ha konstant ont i nacke och rygg.

Sen tog Majkel och jag en prommis till mamma som fyller imorgon. Fick god mat och jag tog även lite efterrätt. Sedan prommenixade vi hem, (allt för att få äta efterrätt!) myysigt att gå i snön, i mörkret, med kärleken.
Börjar kännas kul och skönt att röra på sig igen, vågar inte säga för mycket men hoppas det håller i sig!

Puss på er!

Måndag, många dagar senare

2010-01-19 @ 00:24:04
Oja vad längesen det var! Men nu är det väl dags igen!
Har varit mycket jobb men nu har det blivit lugnare. Helgen har varit jättebra och jätteläskig. Jätebra för att jag har gjort massa trevliga saker - firat Julia som blev 20 år, festat med massa bra tjejer, haft en jättebra utekväll och sedan avslutat kvällen hos min bästa vän. Det var längesen vi delade på bäddsoffan, vi två och mannen i vårat liv - Fred (Camillas hund). Så det var himla mysigt!
Sen på lördagen när jag hade kramat Camilla hejdå ett par gånger så hade jag en myskväll med Mikael, vi åt god mat, lite godis och såg en film. Han är så bra den mannen!

Ja och det läskiga är såklart att Camilla har flyttat, hon är nu bosatt i stockholm och kommer vara i fem år, och säkert mer. Jag är glad med hela mitt hjärta för hennes skull men skulle ljuga om jag sa att det är helt smärtfritt. Jag kommer såklart sakna min vän. Vi har pratat med varann tre gånger idag och redan planerat en helg när jag kommer upp, det gör det hela lite bättre! Samtidigt känns det bra att det känns ganska mycket jobbigt. Det måste ju tyda på att jag verkligen har en vän. Och det är ju inget en flytt ändrar på.

Måste säga med att ni alla borde se avatar. Det var en underbar film. S å . H i m l a . B r a .

Borde sova nu men ska nog se ett avsnitt oth först, bäst för mig att jag inte får jobb tidigt imorgon!
Sleep tiiight!

Torsdag

2010-01-07 @ 09:50:08
Har tagit ledigt tag, känns himla skönt! Ska sola, simma och luncha med Nina. Känns som en bra sak att göra en ledig dag. Sen ska jag bara vara hemma tror jag och ladda för en jobbhelg.

Vi städade ut julen igår och hemmet känns sådär fräscht igen,gott!

Nu ska jag äta frulle och tvätta lite, herrå!

Tisdag

2010-01-05 @ 21:32:44
MIN KROPP SKRIKER EFTER GODIS. Ja det är ungefär allmäntillståndet nu+huvudvärk. Två kvällar utan godis är liksom ganska mycket för mig, helt sjukt jag vet men det är sanningen! Har klarat kvällen med te och brieost. Nej brieost är väl inte det mest hälsosamma men bättre än godis och lite gott ska man ju äta.

Jobbat tolv timmar idag - trött. Ska upp och jobba sju imorgon igen men bara till elva så sen har jag förhoppningsvis hela dagen ledig. Bara stall, städning och besök av pappa och sen mamma som ska hinnas med. Tur att man inte planerar sönder sin lediga dag..

Nu typ läggdags, puss på er

Måndag

2010-01-04 @ 22:32:22
Helt veckovild! Har under tiden jag varit hos Camilla ikväll trott det är söndag idag, sagt att vi ses på onsdag (vi ska ses på lördag), ja oså typ femtio andra dagfel. Haft en mysig kväll iallafall, blev bjuden på god mat, tog en promenad och drack te. Känns i magen och hjärtat att hon ska flytta, usch har liksom försökt förtränga det men nu är det två veckor kvar och går liksom inte. Känns iallafall bra att det varit en Camillahöst - utomlands, Winnerbäck och massa annat. Meen försöker tänka att jag får komma till stockholm och ha kul:) Stockholm är ju faktiskt en av de städer där jag inte har någon att hälsa på. Har ju göeborg, jönköping, eskilstuna och örebro:)

Imorgon är det första dagen jag jobbar på riktigt och ensam på mitt nya jobb. Håll era tummar för mig, känner mig själv lite nervös. Efter det ska jag till kortis, skönt att komma "hem" efter en dag på okänd mark.

Nu ska jag ägna lite tid åt Nellan, sedan sussa!

1 januari

2010-01-01 @ 21:36:03
Vi börjar väl året med en sådan här, gott nytt år kära vänner!

ÅRET

Hur har året varit för dig? - Mycket bra:)
Bättre än förra året?  - Jaa
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Att jag blev sambo, kaninägare och resan med min bästa vän
Har du flyttat under året? - Ja
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit under året ? - Grrreeat!:)
Har du varit kär? - Hela tiden!
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Mm
Har du haft ett hemligt förhållande? - Dåligt med det!

SORG & HÄMND
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon med knytnäven? - Flera stycken. Älskar att slåss, hähä
Varit i slagsmål? - Nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Nja det vet jag inte
Isåfall vad? - Antagligen inget av stor vikt eftersom jag inte minns det
Har du skämt ut dig? - Inte mer än vanligt:)
Har du ljugit för en vän? - Nä va
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Tror jag inte
Har du förlorat någon vän? - Nja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja!:)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Nej

Om

Joanna
RSS 2.0