UNDER UPPBYGGNAD

2009-11-30 @ 23:16:27
:}

Första advent!

2009-11-29 @ 13:55:58
Evighetersen jag skrev! Men nu så är jag tillbaka!
Igår var det fest på hovs byggdegård. Carl och Ellen fyllde 20. Himla lyckad kväll, mat, sprit och dans! Vad mer kan man önska?:)
I fredags var jag i örebro med mina tjejer, såg sista milleniumfilmen som var bra, det blir ju aldrig lika bra som boken men Salander skulle nog kunna lyfta upp vilken film som helst. Underbar karaktär, yummie! Sedan spenderades natten hos Mia, myysigt!

Idag är det första advent men jag kunde inte förmå mig att tända det första ljuset ensam så det står fortfarande otänt.. Det får tändas ikväll när jag och Mikael kan adventsfika ihop.

Nu ska jag till farmor och får mat, gotti!


Lördag

2009-11-21 @ 13:12:24
Mycket bra kväll igår, så himla mysiga tjejer! Tack allihopa! Texas var också bra igår, det var glatt och fullsatt!

Idag har jag inte kräkts för ovanligehtensskull, det är ju nu mer en regel än ett udantag oavsett stort eller måttligt alkoholintag dagen innan men idag har jag varit kräksfri! Skönt. Vart serverad en kebabtallrik och cola av min underbara sambo och nu mår jag prima. Fick den klockan 11 och äter fortfarande på den, pommesen börjar bli skrumpen, såsen och köttet mörkt men gott äre! För mycket att äta upp i ett svep bara:)

Nu ska jag dammsuga här hemma och Anders bil sedan åker jag till vadstena och hälsar på familjen. Var över en månad sen så det blir trevligt!
Ikväll ska jag och baby på bio - 2012! Vill inte bli besviken.

Hejhopp!



Fredag

2009-11-20 @ 09:44:01
Sitter och äter frukost - thor, det godaste brödet med skinka och brieost på, yummie!

Har drömt om Nellie två nätter i rad nu! Man kan tro att hon är det ända jag tänker på. Igår natt sålde vi henne nästan och jag vaknade med gråten i halsen och inatt var hon med mig i stallet och alla var så impade över att hon kommer när man ropar, haha.

Nu ska jag köpa morötter, lämna en nyckel på bemaningen oså åka till Putte!

Ikväll festar vi för Camilla som fyllde 20 igår!:)

Onsdag

2009-11-18 @ 22:46:56
Haft en riktigt bra dag! Längsen jag hade en såhär bra,har varit lite trögt ett tag. Känt mig mentalt ostabil, pendlat mellan högt, lågt och gråt. Men nu så går vi åt rätt håll igen! Mörkret har direkt aldrig påverkat mig förut men det har det nog gjort iår. Men nu så får det vara nog!

Idag har jag jobbat två pass, vart jätteglad!
Sen har jag haft NinaDenFina här. Vi har ätit taco, tvättat bil, haft sönder antennen på bilen (ta alltid ner antennen innan ni sätter igång biltvätten), sett bönderna och fixat Ninas blogg. Bra tjej!

Nu ska jag gosa med min kaninflicka och sambo sen sova. Imorgon ska jag tidigt till Putteman oså jobba, tjoho!

Puss&sovgott

Tisdag

2009-11-17 @ 22:26:25
Arbetslös dag idag med. Men man får väl göra det bästa av det hela!
Idag har jag varit i stallet, hänger där typ jämt nu. Har blivit lite nykär i det hela. Skönt att någonting går bra!
Sedan har jag umgåtts lite med min bästa sambo och även mamma nu på kvällen.

Imorgon ska jag, om jag inte får jobb då heller börja lite på Nellies istället för bur tillhåll där toalett och mat ska vara, skapa ett kort till min vän Camilla och promenera med Nina. Det bästa när jag inte jobbar är att jag blir lite kreativ. Idag har jag tillexempel hittat adventljusstaken jag ska ha, alltså den man tänder ett ljus i taget i. Kommer bli lite pyssel med den med men kan bli riiiktigt fint:)

Sovgott!

Måndag

2009-11-16 @ 19:31:02
Haft en kalashelg! I fredags bjöd ju NinaDenFina på kvällsmat och vi såg idol. Myysigt. Lite jobb (eller ja sisodär en 12 timmar) sen hem till Nina igen på lördagen. Söndag tittade jag på hästträningar med Nina (mycket Nina!) och Camilla. Saknar djurkälla och fick ett par härliga återseenden:)

Efter det till mitt stall, tog en jättehärligtur med min fyrbente kärlek.
Seeen kom Nina (!), Camilla och Mia och fikade på saffranskaka som jag hade bakat,mumma! Och himla trevligt. Mycket bra tjejer.

Idag har jag inte fått jobba, fett oroväckande det här! Bli inte förvånade fall ni ser min kropp på blocket de närmsta dagarna. Men istället åkte jag till stallet och efter det till stan med Camilla. Handlade ingenting. Men det kan man ju inte när man inte får jobba. Niix! inte hittade jag något heller så det kändes inte så jobbigt!

Nu ska jag och Nellie se halv åtta hos mig, sveriges fulaste hem, mamma till en mördare. Litet dilemma att ullared är samtidigt men det löser sig nog. Har även ett othavsnitt vi ska hinna med. Stressig kväll med andra ord.
Sedan ska vi sova ensamma hemma inatt. Utan pojkvän/husse. Jag har inte sovit ensam på fyra månader, det hela kan bli mycket spännande med andra ord.
Meen har fått hårda instruktioner om att komma och hämta honom fall det blir jobbigt, inte ligga hemma och gråta ensam. Bra kille eller bra kille? Bra kille! Men jag hoppas för gudsskull att jag ska klara att sova själv, får väl binda fast Nellie i sängen.



Fredag DEN TRETTONDE!

2009-11-13 @ 09:41:49
Får vi se hur den här dagen blir, är inte så skrockis så skulle tro att den blir bra:)
Ska till min bästa fyrbente man nu, sedan till mamsen. Ska hämta min jacka som blivit vit och fin (hoppas jag) oså ska vi handla lite. Sedan är kvällens slutstation Nina, vi ska äta kvällsmat och se idol! Nina vill ut men jag ska försöka tindra med mina ögon så vi sparar oss till nästa vecka:)

Nu gårdagens efter tio med Kenza och Foki, och frukost!

Ha en härlig dag!

Onsdag

2009-11-11 @ 11:23:53
Nellies fria liv går framåt, inatt har vi fått sova hela natten! Klockan åtta hoppade hon dock upp och slickade på oss, hungrig! Men det känns mest mysigt. Så då fick hon mat sen fick matte sova i två timmar till:)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag CYKLA till jobbet, vet knappt hur man gör längre men det får väl gå. Kallt kommer det vara med, iallafall de första minutrerna innan jag börjar jättesvettas pga av den nuförtiden icke existerande konditionen. Blir nog jättebra!

Ha en jättebra dag allesammans!

Tisdag

2009-11-10 @ 14:16:37
Den här dagen får gärna ta slut. Eller möjligtvis kan jag tänka mig att bädda ner mig i soffan med 2 kg godis och 2 liter te.
Började med att det inte kom någon hovslagare imorse, stog alltså och väntade i onödan i en timma..
Bestämde mig för att rida en sväng, det blåste typ 1 mil/sekund. Kallt.

Stressade hem som en gnu, åt mat, hämtade min bil hos mamma för att åka och tanka och besikta. Bilen startar inte... SKJUT MIG! Jag klarar inte sådana här motgångar när jag inte sovit minst 10 timmar.
Plus att jag låg otillgänglig för jobb dessa timmar för att jag tyckte det var viktiga grejer oså blir inget av det av. Pengarna liksom bara blåste iväg i 1mil/sekund. Men får iallafall jobba 15-20.30! Och det är jag glad för, hoppas nu det blir en bra fortsättning på dagen.

Sitter hos mamma nu, lite mysigt. Känns liksom som man bor hemma igen. Sitter vid min gamla dator med mitt gamla te i min gamla mugg i min gamla stol,ja ni vet! Mamma är på jobbet så hon har ingen aning, hihi:)
Ska väl tillägga att det inte betyder att jag vill flytta ifrån min sambo och våran lägenhet, slipper han bli orolig lilla pussen!




Måndag

2009-11-09 @ 09:44:46
Vill joooobba! Känns inte som jag jobbar alls längre. Det är jul snart. Skulle behöva lite kosing va.

Har sovit inte alls så bra inatt. Målet här hemma är ju att Nellie ska bli en helt frigående innekanin (Fattar att ni är trötta på det här kaninsnacket men det är bara att hoppa ner några rader isf serrni) så inatt fick hon vara lös sin första natt. Det gick sådär, Mikael och jag vart väckta av att hon hoppade på våra magar typ fyra gånger.Men annars funkade det fint, inget är trasigt, allt bajs i toalådan och Nellie är hel, och glad:)
Skulle vara skönt att slippa den där stooora buren så småning om och kanske ha något fint där (+ att det är det bästa för henne förstås, handlar inte bara om inredning;)), men vi tar ett steg i taget med lilla loppan!

Men ska väl njuta av en förmodligen (man vet aldrig) ledig dag. Nu blir det oth och frukost sedan häst och det roligaste till sist - tvätta!
Är ju värsta hemmafrun nu när det är dåligt med jobb och Mikael jobbar halvt ihjäl sig, är det inte jag så är det han. Man behöver iallafall inte vara orolig att ses för mycket:)

Det vart mycket paranteser idag, tokigt!


5 oktober nummer två

2009-11-05 @ 17:23:02
Nu har jag gjort det mesta av dagen.
Red i snöregnet, KUL. Blött och halt. KUL.
Men nu ska vi inte deppa för det. På tisdag får Putte vinterskor så då blir det inget mer halkande!

Nu ska jag och min godisgurka åka på kalas!

5 november

2009-11-05 @ 10:00:04
Godmorgon!
Klockan ringde nio imorse för att hinna åka till stallet innan eventuellt jobb. Har dock inte ens ätit frukost än..  Det är lite jobbigt ibland att inte veta om man ska jobba eller ej. Fall jag visste att jag inte skulle jobba kunde jag sitta här och ta det lugnt med gott samvete men nu är man aldrig riktigt ledig på riktigt utan  det hela blir lite av en väntan.

Men nu ska jag sätta fart oså ta mig ut för att rida i snön/regnet. Usch, det får gära vänta till december faktiskt. Och då kan det väl lägga sig ordentligt på backen? Snö, 5- och sol är perfekt!

Idag ska jag på kalas hos kusin, fall det inte bli jobb då!


4 november för andra gången

2009-11-04 @ 14:40:27
Åååh, jag är så seg! Har fortfarande inte kommit till stan. Tycker inte om mig själv när jag håller på såhär. Men jag har iallafall byggt ihop våran "steghylla". Alltid något.
Oså har jag ätit mat, förstås!
Och nu är jag så himla godissugen, förstås!
Ska väl försöka hålla mig från det idag, i så fall har jag inte ätit godis på två dagar! Goodwork. Ja alltså jag åt ju bulle igår men det är ju inte godisgodis..

NU ska jag till stan. Oså till jobbet och lämna pengar oså till djuraffären så Nellie blir en glad tjej. Eller ja förblir en glad tjej:)



4 november

2009-11-04 @ 11:23:51
Ja telefonen fick följa med hem sen. Är mycket nöjd fastän jag inte direkt förstår allting. Fåtöljen är också på plats:) Oså fick en hylla till hallen och en hylla till vardagsrummet följa med hem, tror det blir jättebra!
Så idag när jag kom hem från jobbet hade jag verkstad här hemma. Så himla kul och bygga när det är ganska enkla grejer. Nu ska jag bara tvinga hit Anders så han får sätta upp dom:)

Nu kommer snart min sambo hem, då ska vi äta mat. Sen kanske jag ska tvinga med honom till stan.. Eller så bestämmer jag mig för att han gjorde sitt sist vi var i linköping:)

Puss på er

Om

Joanna
RSS 2.0