Måndag

2009-08-31 @ 13:39:02
Hejsansvejsan lillebror!
Nu minsann har jag gjort iallafall två av dagens måsten. Jobbat och varit hos hästen.
Bara veckans handling kvar men det sparar jag nog sen tills Mikael har kommit hem:)

Så himla trött! Det här med att börja tidigt är inte min grej, har börjat sju sen i fredags och känner mig nästan inte som människa. Imorgon hoppas jag på en sovmorgon, men jag hoppas på jobb med förstås. Kanske ska till Ikea med baby också. Äntligen har jag hittat ett vitrinskåp! Vissa stunder önskar man att man inte hade en kaninbur på 120x50 i vardagsrummet men har man skaffat en prinsessa så är något mindre inte att tänka på:)

Nu ska jag få biffar hemma hos mamsen♥

Söndag

2009-08-30 @ 18:09:05
Förslåt för min frånvaro. Har jobbat sen i fredags morse kl. sju. Typ åtminstone, hann med en kräftskiva igår och jobbade inatt men annars så! Ganska trött med andra ord, njuter av att vara hemma i min lilla lägenhet igen. Sitta i köket vid datorn, höra Mikael från vardagsrummet och veta att det står lasange i ugnen som undebaringen har gjort.
Att jag börjar halv sju imorgon stör det hela lite men ska försöka att inte tänka på det.

Igår var det kräftskivasom sagt, myyycket trevlig sådan! Får lite separationsångest när alla flyttar. Även för sånna vänner som jag egentligen inte står jätte nära. Men gamla och mycket kära sådana. Man liksom ångrar att man inte setts mer.
Nu blire lasange sedan ska Nellies bur göras ren!
Efter det bara mys i soffan. Te och plopp står på menyn. Var visst på cloetta igår med jobbet, köpte visst massa godis, som jag visst egentligen inte äter. Men bara egentligen..

Puss på er!

Onsdagkväll

2009-08-26 @ 22:49:53
Filmen var helt okej, underhållande! Vart bjuden med av världens bästa mamsi.
Tog en sväng på staden med när kära sambo kom hem, handlade en till tallrik i min serie och te - chili choklad. Alla borde smaka det, himmelskt gott. Rom och vit choklad är det i bland annat:) Blir ett te mer onyttigt när det är typ choklad i? Det borde det ju bli? Kanske någon mer kalori sådär. Kan ju kvitta faktiskt.

Nu ska jag krypa ner i sängen med Lisbeth Salander. Love her.
Mikael är också välkommen såklart.
När jag är klar med Lisbeth..


Onsdag

2009-08-26 @ 13:13:16
Sitter och väntar på att lönespecen ska trilla ner från brevinkastet men verkar inte dyka upp. Kan bero på att jag inte ändrat min adress än.. Så om jag åker hem till mammsen ligger det nog där:) Alltid lika spännande!
Inte gjort ett dugg idag. Regn = inställd morgonpromenad så har verkligen bara suttit här , läst bok och myst med Nellie. Men nu tror jag att jag ska ta och klä på mig och kanske ta en tripp till stan. Eller åtminstone till mamma för att hämta cykeln och förbi affären!
Ikväll ska jag på bio med mamma och moster Carina, mycket trevligt! Sommaren med Göran blir det. Inga större förväntningar men bio är alltid mysigt. Imorgon vill jag till linköping. Kanske skulle jag fråga min kära vän Camilla!

Ändrat designen här som ni ser, (annars tryck f5 som vanligt) orkade inte göra något avancerat så fick bli såhär, för ett tag iallafall!

 Puss på er

Tisdag

2009-08-25 @ 13:07:26
Promenad innan frukost. Mycket bra! Åt inte frukost förns halv tolv, kan inte minnas senast jag gjorde det men blir perfekt för då kan jag ha maten klar till min älskling kommer hem så kan vi äta ihop, för en gång skull:)
Idag ska jag fixa lite här hemma, typ städa undan akvariet (mina firrar har ju fått flytta) så ska jag bara klura ut vad jag ska ställa där nu istället. Kanske blir så att jag får köpa mig något nytt, vad syyynd!

På tal om köpa har jag beställt nya skor som jag faktiskt velat ha länge och en väska som jag kanske inte velat ha jättelänge och kanske inte behöver jättemycket men som är bra mycket snyggare än min nuvarande träningsväska och det är alltid bra att ha någon lite större väska, när man ska vara borta över en natt eller så:) Besällt sista boken i man som hatar kvinnor serien med. Så ruskigt bra böcker! Vill nästan inte börja läsa den sista, inget kul när  det tar slut.
Funderar på att åka och köpa första filmen sen och se ikväll, snart kommer andra på bio med, huhu vad bra!


Måndag

2009-08-24 @ 10:15:23
Haft en underbar helg i göteborg. Känns helt tomt idag att vakna utan fem vänner brevid. Får nästan lite ont i magen när jag tänker på  dom, på ett bra, saknande sätt. Men så är det när man har varit intensiva i tre dagar! Nu har vi iallafall krafter att vara utan varann ett antal veckor igen. Handlade massa fint i lördags, spenderade hela dagen med mina underbara tjejer - Ella, Mia och Nina. Killarna gick själva på stan, det var nog bäst för både oss och dom;)
På kvällen åt vi god mat hela gänget. Samt efterrätt där man fick ta hur mycket mjukglass man ville oså var det en "bar" men strössel, såser och kex. Så himla kul, och gott!
Igår var det liseberg på schemat, buskul!

Inga bilder dock men alltihop sitter hårt i huvudet och hjärtat så det behövs inte.

Nu ska jag jobba, åh så pepp jag är på det! Mikael tog bilen så jag ska promenera. Good shit.
Hade visst lovat att skriva inköpslista med så han kunde handla.. Kanske dags att sätta igång, klä på mig, äta frulle och skriva inköpslista på 50 minuter?

Fredag

2009-08-21 @ 16:31:02
Vilken dag! Flängt runt som en stolle. Men nu är hjärtat på plats, så tomt här hemma utan henne så det är inte riktigt klokt! Snart kommer Jonas och hämtar oss. Jag har köpt godis och en tidning, antar att det inte blir mycket läst i den men bläddra lite kanske iallafall.
Stan imorgon och liseberg på söndag, hoppas ni är avundsjuka!

Har ni tur så bloggar jag någon dag från ellas iphone;)

Torsdagnatt

2009-08-20 @ 23:46:48
Borde. Verkligen. Sova.
Imorgon står häste,  tvätta, städa, packa till nellie och mig på schemat, får väl gå upp typ sex. Hejjahejja! Sedan ska vi ha en härlig helg i göteborg iallafall, tokmysigt!:)
Nu har Camilla varit här ,myycketbra tjej! Vi såg en shopaholics (?) bekänelser. Trodde inte riktigt det skulle vara en Joannafilm men det var helt klart sevärd och en riktig måbrafilm!

Kanske diska av lite oså krypa ner hos mannen min nu då, älskar att vara sambo! Han finns liksom alltid nära:)

Torsdag

2009-08-20 @ 12:27:45
Lycklig tjej som skriver nu! Nellie har bara en överansträngning. Vi har helt enkelt varit för aktiva så nu blir det burvila i en vecka (hon är ju lös i lägenheten annars). Inget kul det heller såklart men kunde varit värre. Vi får hitta på stillsamma aktiveringslekar i buren istället. Och lite får hon vara ute under uppsikt och i kontrollerade former. Hade den sötaste vetrinären.
Det betyder att jag kan sova gott inatt (varit typ sömnlös i två nätter) och att det blir göteborg imorgon! Tjoooho!:)

Det här ska jag fira med en sallad på ströget, finns det godare? Och sedan blir det solning hos My. Hon hade visst bakat paj till oss, hur ska jag lösa det dilemmat? Kanske slinker det ner en bit, har ju gått varje dag den här veckan. Idag gick jag innan frukost oså tror jag det blir simning sen!

Onsdag

2009-08-19 @ 07:41:03
Inte på topp idag alls. Upptäckte att Nellie inte använde sin ena tass igår. Ska ringa vet så fort det öppnar, att inte få tid idag är inte ett alternativ. Min lilla bebis. Något bättre idag dock men vill att någon ska titta på henne nu iallafall.

Godare nyheter är att jag hade en till godisfri dag igår! Plus promenad på en timma. Skulle promenera nu på morgonen men betydligt viktigare saker dök upp, får se om jag hinner med en sen innan jobbet, beroende om eller när vi får en tid!
Ont. I. Magen. Hela. Tiden.



Måndagkväll

2009-08-17 @ 22:18:21
Inget godis på hela dagen!! Good work!
Plus ridning 40 minuter, simning 40 minuter och en timmas kvällspromenad med Mikael. Så himla nöjd med mig själv måste jag säga. Hoppas det kan fortsätta. Isf ska jag belöna mig själv med en feting godispåse som resegodis när vi åker till göteborg på fredag. Det ska bli himla kul att komma till göteborg igen förövrigt! Liseberg och stan med vänner och sambo, hur bra?

Nu är det nattidags här, börjar sju imorgon. Åååh vad härligt! Men jag är glad att det fortfarande rullar på med jobb:)

Måndag

2009-08-17 @ 09:58:52
När började jag sova såhär länge? Brukar ju vakna typ åtta! Sov tolv timmar igårnatt, ska nio-tio vara nödvändigt inatt då? Herrejisses:)
Men jag är ju trotts allt ledig så då kan det ju få vara så!

Ska äta lite frukost tillsammans med min bok, flickan som lekte med elden (hur bra som helst!) nu sen dra iväg till Putteman, inte träffat honom på en vecka så börjar sakna hans pussvänliga mule och härliga gung!
Sedan lite handling, kanske gå till maxi? Ska avsluta dagen med simning med min sambo iallafall. Bra början på den lite mer hälsosamma veckan va?!

Söndag

2009-08-16 @ 12:26:30
Tvättdag idag! Skit kul.
Medans jag väntar på att maskinen ska bli klar sitter jag här med min vaio och dricker mambojambote ur en av mina nya väldigt fina muggar jag fått av Sanna, Jossan och Anna. Dom är stora och alldeles gammeldags vackra sådär!

Igår var det kräftskiva, mumma! Har kommit att tanka på mitt levnadssätt de senaste månaderna, ser ut såhär:
- Inte tränat sen juni (Jag var ju värsta träningsnörden ett tag?)
- Ätit godis, kakor, glass varje dag, utan att överdriva, sen dess
- Plus mer alkohol och ciggaretter än vanligt på det

Inte bra alls, helt strört ju! Och Mikael bara gymmar och gymmar. Fattar inte varför jag inte föjer med. Känner mig ju helt lösoch slavsig i kroppen. Blir så jävla arg. Såå imorgon börjar faktiskt det nya livet litegrann, en smygstart sådär. Minst tre promenader och fyra godisfria dagar. Borde inte vara så svårt men jag har redan ångest. Hejdå choklad och rostade mackor med bregott extrasaltat smör. Nog om det, lagom kul för er att läsa om.

Hittat tillbaka till mina gamla kärlekar idag, counting crows. Love iiit!

Nu ska jag till tvättstugan. Älskar våran läbbiga källare.




Just det!

2009-08-14 @ 12:36:17
LEDIG I FYRA DAGAR NU. VIKTIGT.

Fredag

2009-08-14 @ 12:32:31
Kunde bara sova till tolv, såklart. Hade nog behövt en timme eller två till men icke! Jobba natt är nog inte min grej, måste ju kunna sova när man varit vaken hela natten. Härligt väder iallafall, men inte över 20 grader för då bärjar min lägenhet brinna, ok?

Nu blire maat  sedan ska jag sätta igång med dagens sysslor:)


Min älskling och goding Isak:




Jag hoppas verkligen alla läser min blogg med mozilla? Annars ser det ut som crap!

Om

Joanna
RSS 2.0