Tisdagen den 21 juli

2008-07-22 @ 22:44:49
22.34
Idag har jag lite ångest, ganska mycket.
Imorgon övergår den antigen i stooor besvikelse eller i mycket glädje, den som lever får se!

Tror jag springer omkring med halsfluss med, men har jag tid att vara sjuk när jag jobbar nästan hundra och ska hinna vara partyglad och ut och festa imorgon? Skulle inte tro det vaa. Men mamma kanske skulle ringa imorgon någon gång när jag är på jobbet, så då kan jag ju kila dit och få lite medicin, som jag dock inte kan börja äta förns på söndag för på lördag ska jag ju också vara partyglad och ut och festa. Måndag är jag ledig, dååå kan jag få vara lite sjuk:) Men inte så pass sjuk att jag inte kan ta mig till stallet!
Mycket sjukdom blev det, hemskt ledsen hörrni.

Idag var jag i stallet en sväng och hälsade på Lincoln och kisseungarna, herregud vad jag gillar den mannen! Och vad kissarna är mina absoluta favoriter fortfarande, trots att dom börjar bli riktigt stora och snart flyttar ifrån mig. Godingar.

Nu har jag ätit en liter jordgubbar och ska lägga mig och sova gott på det.
Jordgubbar är verkligen kärlek, alldeles så äkta som det kan bli. Himla synd att vårat förhållande alltid tar slut på sensommaren bara, jävla svin är dom! Men jag är trogen och bara väntar och väntar till nästa gång trots samma visa om och om igen.

Men nu ni! Godnatt på riktigt va!

Torsdagen den 17e juli

2008-07-17 @ 17:46:19
17.39
Jag vet att jag varit alldeles jätteusel på att klottra här, men det känns bra att folk fortfarande ber en om att skriva och faktiskt kikar in! Det känns bra att livet börjar gå medströms igen och att saker och ting börjar kännas ganska bra. Hoppas det hela håller i sig.
Imorgon åker jag iallafall till västkusten, med blandade känslor som alltid när jag åker bort. Men av någon anledning så känns det som det kan bli riktigt bra den här gången:) Men mest skulle jag vilja sticka utomlands!
  Jobbat idag, känns som jag bor där now a days. Smultronstället blev det iallafall och det passade mig utmärkt, yummie!

För övrigt saknar jag hästarna och katterna, blir dåligt med dom när jag jobbar som en häst men nästa vecka minsann ska jag nog ta mig dit,

puss på er!

Om

Joanna
RSS 2.0