31 oktober

2009-10-31 @ 22:21:52
Haft en jättebra dag på jobbet! Fick köra häst och vagn i kvällsolen. Det var underbart och så himla längesen! Värd arbetsdag med andra ord.
Har dock haft en dessto tråkigare lördagkväll här hemma. Tur att Nellie finns, ligger brevid mig i soffan hela tiden. Mattes älsklingsmysboll.

Nu ska vi fortsätta se filmen som verkar helt okej, en mamma och tre systrar elle vad den hette!

Skickar några pussar till ängelmormor i himlen:*
Det är ju faktiskt alla helgona.

30 oktober

2009-10-30 @ 23:22:36
Vi har haft  "fredagsmys" här hemma. Kinamat, chirre och godis. Efter idol skulle vi se den nya serien.
Då  hände detta..



För att förtydliga:




Ja det är sant, han har somnat ifrån mig!
HALLÅ?! Vem somnar ifrån mig? Jag är alldeles för rolig.
Det är jag som somnar ifrån honom, inte han mig
Eftersom han tydligen inte förstått detta ska han väckas brutalt.

29 oktober

2009-10-29 @ 14:27:05
Har jobbat dagens första pass, skönt. Nu är det bara ett femtimmars pass kvar. Efter det ska jag till stan med Camilla. Det är typ höstfest där, öppet till 22 och massa rabatter! Får se om jag får med mig något hem.

På tal om köpa har jag köpt en fåtölj. Kommer bli fiint!
Och på tal om lägenhet ligger mina kläder utspridda över typ hela. Har lite dåligt samvete faktiskt. Skulle behöva tvätta. Och städa. Skulle behöva typ 35 timmar på ett dygn. Bara 24 suger.
Men imorgon ska jag ta tag i det! Är alldeles ledig med bara tre aktiviteter inplanerade så det borde jag väl hinna, iallafall om dygnet har 35 timmar tills dess.

Tjillevippen!

27 oktober

2009-10-27 @ 22:01:59
Har precis sett andra avenyn. Ja det är typ det sämsta men ändå är det så himla bra. Har ett oth avsnitt som jag ska se med. Så himla mysigt! Synd dock att popcornen är slut.. Man kan väl inte äta två påsar på en kväll? Eller..?

Gick hur lätt som helst att jobba när jag väl var där. Och putte var världens sötaste som vanligt!

Lite bilder på min almenacka som ni antagligen inte bryr er ett skit om men eftersom jag är så nöjd med den får ni se ändå. (Annars börjar ni blunda NU)




Mikael och jag vart tillsammans den 2a så nu står det kärlek varje den 2a hela nästa år. Bäst för honom att han inte gör slut. Då får han köpa en ny almenacka!


Semledagen:)


Kloka ord från mig!



Nej jag kommer inte säga var jag köpt den, höhö:)

27 oktober

2009-10-27 @ 09:16:27
Idag har jag fått lön. Känns alltid lika bra.

Idag ska jag jobba oså åka till Putteman.
Har typ jobbångest, brukar typ aldrig ha det men idag bara vill jag inte. Så hoppas det vänder och blir en bra dag, är ju  trots allt bara fem timmar.

Inte så mycket mer än så, fick min almenacka igår så den ska ni få bilder på! Den är den finaste. Tittar mer i den än min aktuella. Det är bra!

Ha en bra dag!

25 oktober

2009-10-25 @ 22:55:51
En jobbarhelg över!
Inte varit hemma på tre kvällar så det har varit skönt att vara hemma hos bebis ikväll. Plus att jag har haft mamma här, myysigt. Och min kära sambo men han ingår ju alltid nu för tiden:)

Trots jobb har jag hunnit med ett helt lass med vänner både fredag och lördag. Ni är så himla bra!

Imorgon ska jag handla och vänta på min lönespec och almenacka som förmodligen dyker upp. Lite tidigt att köpa almenacka, jag vet men den kommer bli så bra så jag kunde inte låta bli, längtar efter att få bläddra i den! Mikael kom hem med en annan almenacka till mig för några dagar sen när jag bara tjurade. Den är rosa och jättefin men hade redan beställt den här så Mikael får ta den, rosa passar honom:) Och det är ju tanken som räknas så jag blev på bra humör iallafall. Bästa gulleplutt är han!
..Ja, jag är lättmutad med presenter. Är inte alla det?

Nu ska vi krypa ner i sängen, sov gott gott folk!

23 oktober

2009-10-23 @ 16:48:44
Hade en asbra kväll igår. Kex,ost, bubbel, Camilla och Anna! Helt superb!
Känns nostalgiskt att vara alla tre igen samtidigt som det känns lite som vi har suttit i soffan ihop i flera år. Ja bra skit helt enkelt!

Haft ännu en bra dag i stallet. Trots regn och blåst. Varför regnar det helahela tiden sånt där fint äckligt regn?

Just nu färgar jag håret, Mikael försöker laga avloppsrören och om en timma ska vi vara borta. Ingen stress alls.. Hoppas på en trevlig, dock nykter kväll i goda vänners lag så att säga,
puss på er

21 oktober

2009-10-21 @ 21:39:35
Idag är verkligen en sånhär må bra dag!
Började med möte med jobbet som var bra, känder faktiskt som dom verkloigen lyssnade på oss "bara vikarier" och jag pratade massa såklart:)
Sedan lunchade jag med Nina och Camilla, god mat och trevligt sällskap! Himla bra.

Handlade två nya ljusstakar idag (från mique såklart) så vårat sovrum känns faktiskt helt klart, känner mig mycket nöjd, går in och  tittar på dom imellanåt.

Nu har farmor, farfar, pappa och Wille varit här och ätit bullar. Mysigt! Missade bonde söke fru dock men det får det väl vara värt. Igår missade jag andra avenyn med trots att jag bara satt hemma. Jag suger verkligen.
Men ska nog ta igen något av dem redan ikväll. Play på internet måste vara det bästa någonsin!

Sov sött

21 oktober

2009-10-21 @ 21:39:02
Idag är verkligen en sånhär må bra dag!
Började med möte med jobbet som var bra, känder faktiskt som dom verkloigen lyssnade på oss "bara vikarier" och jag pratade massa såklart:)
Sedan lunchade jag med Nina och Camilla, god mat och trevligt sällskap! Himla bra.

Handlade två nya ljusstakar idag (från mique såklart) så vårat sovrum känns faktiskt helt klart, känner mig mycket nöjd, går in och  tittar på dom imellanåt.

Nu har farmor, farfar, pappa och Wille varit här och ätit bullar. Mysigt! Missade bonde söke fru dock men det får det väl vara värt. Igår missade jag andra avenyn med trots att jag bara satt hemma. Jag suger verkligen.
Men ska nog ta igen något av dem redan ikväll. Play på internet måste vara det bästa någonsin!

Sov sött

20 oktober

2009-10-20 @ 23:20:03
Tänkte mest säga hej, har inget vettigt att säga egentligen.
Varit effektiv idag. Handlat morötter till putte i fågelsta, varit på jobbet och tagit kort, varit hos putte, ridit honom, mockat hos båda hästarna och gått ut med gårdens hund oså har jag jobbat.
Ganska bra jobbat,huh?

Så nu ska jag mest lägga mig hos min sambo, pussas lite med nellie först förstås!
Upp tidigt imorgon på möte. Gillar inte att gå upp tidigt. Men dte visst ni ju redan.

Sov gott!

19 oktober

2009-10-19 @ 08:35:10
Eeeeaaarly in the morni'n!
Vaknade halv sju när Mikael gick upp och kunde inte somna om. Great! Ändå har jag inte gjort något vettigt än trots att jag skulle behöva vara mycket aktiv nu på förmiddagen. Ska gärna ha hunnit tvätta, handla, klätt på mig och gjort mig iordning innan tolv. Kan bli lite tight jaa..

Men jag ska göra mitt bästa!
Från. Och. Med. Nu.

18 oktober

2009-10-18 @ 22:52:32
Söndag. Söndag är en sån dag då man ska skriva att "det här har varit en riktig söndag. Jag har städat och tvättat Så nu är jag värd att lägga mig i soffan med en bok och te".
Själv har jag varit hos min älsklingspolle, vi tog en skogstur i höstsolen oså pussades vi mycket! Efter det åkte jag och min sambo (älskar att säga ordet sambo, sambosambosambo) till mammadär vi fick mat. Oså kröp vi ner i mammas soffa och såg ensam mamma söker. Lika mycket som jag älskar att säga ordet sambo kan jag sakna att bo hemma hos mami. Ingenting kommer ju någonsin bli som det liksom.

Imorgon är jag göörledig. Ska handla, åka till Ms föräldrar oså fika med Nina.
Längtar verkligen efter att få träffa Nina, det var himla längesen!



17 Oktober

2009-10-17 @ 16:55:02
Sov till tolv idag, vet inte när det hände sist. Men inte så dumt för då slipper jag sova innan min natt jag ska jobba inatt. Hatar att gå och lägga mig på dagen och nu slipper jag ju det:)
Jobbat varje dag  sen jag kom hem från cypern, myycket bra! Med tanke på hur mycket som ska köpas för novemberlönen behöver jag jobba varje dag resten av månaden med. Blir nog bra!
Längtar massa till julen redan, så hiimla mysigt!

Nu ser jag på arga snickaren och tänker på hur mycket saker jag vill ha till lägenheten, igen. Blir liksom aldrig riktigt klart. Har en tavla som jag köpte för typ två månader sen som fortfarande inte är uppe..
Meenmeen nu ska jag sluta vara bitter och gå och ta mig en bulle. Får nog vänta med att banta till alla bullar och schackrutor är slut. Men sen är det ju jul med, ja till nästa år någon gång då!

Gud vilket tråkigt inlägg det vart, ber om ursäkt för der kära vänner, puss på er

14 oktober

2009-10-14 @ 21:53:43
Precis blivit serverad bulle och te av min man här hemma till kvällsfika, gulle!
Och så himla gott:)

Imorgon börjar jag halv sju, oså jobbar jag till fem. Peeeepp! Jo jag är glad att få jobba men jag vill gärna hinna till Putte innan mörkret och det kan väl bli svårt. Skit och pannkaka!

Nu ska jag gosa med min brud oså sova, puss på er!

13 Oktober

2009-10-13 @ 23:20:18
Börjar kännas bättre att vara hemma nu. Inte så dumt trots allt, men jag längtar till nästa gång tills jag får fara iväg!
Förutom kackerlackan som jag hade med mig hem i min väska. Inte okej. Vi pratar inte mer om det. Jävligt äcklig och jävligt död nu. Hatar kackerlackor med hela mitt svarta hjärta.

Hur som helst, mjukstartade med ett arbetspass på 4½ timma. Fick reda på att vi ska på kryssning och fira 50åring i november, trevligt!
Efter det åkte jag hem till mamsen för att titta på hennes nya badrum som var jättefiiint! Oså fick jag veta att min överraskning var att vi ska åka till göteborg den 18-20 dec. Gå på jul på liseberg och stan.
Jag hinner alltså knappt hem innan jag ska iväg igen. Tycker nästan lite synd om min sambo. Men bara nästan. Han slipper ju trots allt städa och passa på mig när jag inte är hemma.

Oså ska vi ju till Lasse i december med.
Och gänget är samlat 23-24 okt.
Känns som vi går mot en helt okej höst ändå kära vänner!

Puss och godnatt


Om

Joanna
RSS 2.0