TORSDAG TORSDAG TORSDAG TORSDAG TORSDAG

2006-11-30 @ 16:38:51
Avverkade ännu en dag i skolan snabbt och lätt, trivs verkligen! Men engelska B kusen kommer gå så tungt för mig, usch! Gudar, romantik, greker och tjoffsan hit och dit, det intressera mig liksom änns inte nästan. Verkligen det tråkigaste, tur jag har mina killar iallafall;)

Snart kommer Kristofer hit och vi ska åka in till linköping, gosigt gosigt!

Jag borde verkligen ha åkt till min gamle far idag, jag saknar honom. Men blir linköping istället och det är ju inte så tokigt det heller! Får ta min pappatid på söndag då kanske:)
O jag blir så tjurig, har försökt kolla på en gitarr att få i julklapp men ingeen bild funkar. Joel tycker jag ska ge upp gitarrspelandet men nej tusan alltså jag ska bli bäst! Ska visa honom någon dag,haha!
Jag har verkligen funderat på julklappsköpandet idag men gud vad svårt det är! Speciellt men en ekonomi som redan ligger på minus i stort sätt. Puuust! Men det är mysigt att julhandla iallafall, om det bara kunde falla lite snö snart! ÅÅÅH jag vill ha snö!



Hemma från färden till linköping, Mia, Ella och Malin var mina små bästa dansare! Tjejerna är himla bra överhuvudtaget faktiskt, gullfior! Nina och Kristofer med såklart;D
Idag skulle jag lägga mig tidigt igen då men kommer inte bli så, jag är verkligen urusel på att komma i säng, jag vill ha mer tid! Dagarna är alldeles för korta.

Men godnatt med er!

The first time

2006-11-29 @ 19:40:22
Det här ska bli spännande minsann, sist med att skaffa blogg som det så fint heter men jag brukar ju va sist med det mesta så dumt att överraska någon!

Min dag började med en lång dusch som resulterade i att jag kom försent till skolan. Hur kan jag skylla på duschen? Jag kommer ju alltid försent! Dumma dumma mig. Jag börjar tycka mycket om mina klasskamrater så snart kanske jag till o med kan börja komma i tid! Gunnel skulle bli så impad! Mina klasskamrater med förresten.
Sen fikade jag med min tjej, fast hon är inte så mycket min längre utan väldigt mycket Roberts tjej, men men han kan väl få låna henne ibland eftersom han tjatar så mycket. Det var trevligt, jäätte trevligt och uppskattat eftersom när man har en tjej som både har kille o häst blir det inte alltid mycket tid över så man får vara glad för det lilla liksom:) Och det är jag!
Sen skulle jag då träna men nej tog fel på tid så jag och min gröna och snygga cykel cyklade den kalla och långa vägen hem igen. Skit alltså mest för att ingen träning betyder ingen Jullan, träningen bryr jag mig egentligen inte så mycket om. Det där med att röra på sig har liksom aldrig varit någon höjdpunkt för mig.
Så jag åkte som sagt hem då, spelade lite gura som jag så tappert försöker lära mig, det går sådär men jag kämpar på, kan väl inte vara så svårt..? Jag vill, och jag har lovat Camilla (min tjej) att jag ska spela på stranden för henne i sommar så bäst för mig att jag fixar det.

Nu dricker jag mitt goda thé som jag köpte i mjölby i måndags i min thé affär med typ minst 60 olika théer, jag köpte ett tomtethé, för julens skull liksom och ett herrgårdsthé, sen blev mamma trött efter mitt 40 minuters luktande på alla théer så vi gick o fikade istället. Då drack jag thé, höstglöd hette det. Typ det ända théet jag inte hann lukta på så var tur att jag stötte på det igen! Mycket thésnack, jag som änns inte gillar thé, fast jag gör nog det nu har jag kommit på, eftersom det är så jäävla mysigt! Påtal om mysigt så förstår jag inte att folk går o längtar efter sommaren, det är sjukt mysigt med höst! Fast nu längtar jag till snö! På fredag börjar avdventskalendern, då måste det va snö!

Nu ska jag baka saffranskaka så det luktar saffran i hela huset! Juligt värre, fast egentligen är det inte jul än och jag blir sur på alla som fuskar och börjar så himla tidigt. Men faktiskt inte jag som ska äta den utan mammas jobb så jag kan trots allt baka med gott samvete.  Vad ska man göra liksom när man gör den godaste saffranskakan?^^

(Förlåt för den seriösaste bilden, men mig och vara med på kortet har aldrig riktigt klickat, får se om jag kanske kan komma på något roligare snart)



Nuu har jag sett prison break som avslutning på dagen! Bra avslutning alltså! Michel är det typ snyggaste jag vet. Jag borde ha sovit för längesen är det värsta, men men vad gör man inte för lite spänning och snygghet så att säga.
God natt gott folk! Sussa väl!

Det blev förresten himla fin saffranskaka, och gott luktar det här hemma nu!:)

Om

Joanna
RSS 2.0