Torsdag 28/2

2008-02-28 @ 23:36:13
Någon har fått en ny dator!! Värta snabba burken med värsta stora skärmen - lycklig!:) Planen var ju en laptop men jag struntade i det, vart ska jag ha med min dator liksom? Nejdå kändes det här mer lockande. Hihi.
Imorgon ska jag ha en lektion oså dra till linköping med baby. Han ska beställa tatueringstid och jag med kanske? Funderar fortfarande.Är ju säker på mitt motiv men det är dyyyrt. Får se hur jag gör. Känns ju nästan lika lockande att köpa kläder för pengarna;)
  Det är verkligen sovdags nu egentligen men kan inte slita mig från min nya skönhet, helt underbar. köpte sims också, som jag inte kunde spela på min förra, men nu är jag igång minsann!

Kvällen imorgon består ocksåav Sonnyponny, lite dator med kanske, höh. oså hästen med såklart. Myysigt!

Puss på er

Tis 26/2

2008-02-26 @ 20:20:29
20.15
Sitter och väntar på Sonnyponny ska komma hit igen, han har cyklat hem o hämtat bilen. Inte ska väl prinsessan behöva gå ut i regnet! Vi ska åka o äta halvårsmiddag på donken, sååå romatiskt!:)
Oså blir det Dexter hela kvällen. Alla borde se Dexter, det är sjukt bra!

Tillbaka tankar på skoldagen går bara till svenskan faktiskt. Vi har entligen fått en ny svenskalärare! Och hon känns alldeles lovande! Så nu ska jag ta och ta tag i mitt IG. Hon var sjukt skön, som det verkade första lektionen och jag hoppas det håller i sig. Nästan så jag längtar till svenskan imorgonbitti:) DÅ ÄR det bra.

Måndag 25 februari

2008-02-25 @ 22:11:54
22.00
Natten inatt blev tillslut hur bra som helst. Han är bäst. Fast jag är bättre, naturligtvis!
Men allt blir bättre när man får ha det till försoning! Vad är tex bättre än försoningskill på ryggen? Eller försoningsgos? Eller höjden av allt - Vad är egentligen bättre än försoningssex? Jag har själv inte kommit på något än. Är heller inte öppen för föslag på någon som möjligen skulle vara bättre.

Idag var det ju då ja skola. Det sög mest. Sjukt tråkig kurs som började och min klasskamrater är bara osociala några av dom. Vad är det med folk och alltid vara tvungna att hänga i samma gäng dag ut och dag in? Aldrig kunna ta ett steg mot ett annat "gäng". Eller bara säga ett ord men nej tydligen inte, grupperingar is the shit? Ja jag gör det mesta med Julia i skolan, sure det kan jag gå med på för hon är den jag finner mest tokigheter och glädje med. Och tokigheter och glädje är nödvändigt. Detta betyder dock inte att jag inte kan titta åt andras folk håll eller kan tänka mig att arbeta med någon annan eller sitta med någon annan i maten. Jag försöker faktiskt dela upp mig lite. Men kanske bara jag som ser detta som ett problem. Eller inte ett problem men ett sjukt tråkigt sätt att ha en klass.
Sååå, tack för ventileringen!

Sedan åkte jag iallafall till stallet. I löööv stallet and my horse! And that´s it.
Jag tycker jag är rätt cool när jag blandar in engelska också.
Nu är jag trött redan, kan bero på sömnen som inte existerade inatt. Men som sagt försoning var det och det pågår gärna länge. Inatt ska jag ta igen det! Ringa plutten och få godnatt först barra.

NATTI!

Söndag den 24 februari, inlägg numero dos

2008-02-24 @ 23:10:22
23.05
Nu kommer min man och hämtar mig för jag ska spendera natten där. Vi är båda tjuriga så det blir säkert en mycket givande och mysig natt. Ibland är vi så lika och dumt envisa att jag mest bara vill ha ihjäl oss bägge. Mest honom då självklart.
Jävla män alltså. Hoppas för hans skull att jag somnar till kill på ryggen.

Godnatt!

Söndag den 24 februari

2008-02-24 @ 18:31:03
18.11
Lite dagar av tomhet här på bloggen men sportlov innebär faktiskt inte dator, det hör man ju på namnet, höh;)
Och sportat har jag verkligen gjort! I fredags red och fixade jag två hästar, samt cyklade fram och tillbaka till stallet.=Sammalagt en mil! Gooood work! På kvällen var jag med min baby som fick ta hand om mig eftersom det var sååå synd om mig efter att ha kämpat så hårt hela dagen:)
I lördags, igår alltså så hästade jag igen, då med min Camilla som äntligen kommit hem! Underbart! Fick lite presenter oså myste vi hela kvällen.
Idag har jag varit hos hästarna igen! Hejåhå! Känns i min rygg dock så nu måste jag vara hästledig ett tag. O C H  D E T  Ä R  S Å  J Ä V L A  P I S S I G T ! ! ! Känner mig som typ 60. Det är inte jätte skoj att känna sig som 60 kan jag lova.
 
Men imorgon är det skola igen och då kanske jag kan få känna mig lite ung och barnslig, det är så det brukar bli med Julia och deeet är nice!:) Förövrigt är det som alltid blandade känslor med skola, inte varit där på fem veckor så är pepp samtidgt som jag aldrig varit mer opepp. Jag antar att det bärjar kännas att slutet är nära och tanken på det känns bättre och bättre faktiskt.

Imorgon funderar jag på att bli nyttig. Men bara funderar, inget sagt än. Men jag borde så kanske skulle jag iallafall tänka på det den här veckan, förbereda mig lite mentalt sådär. En vecka eller två. Det är tanken som räknas. Det vet ni va?

Onsdag den tjugonde februari

2008-02-20 @ 19:51:41

19.35
Vad sjukt fort allting går! Snart mars liksom, knappt hunnit märka februari. Snart är det snart sommar och arbetslöshet. Muntert. Men ja det känns bättre och bättre faktiskt. Det kanske inte är så dumt att sluta skolan iallafall, börjar bli ganska lockande att få skaffa jobb, lägenhet och ett liv på riktigt. Lockande och skrämmande.
Något mer som är skrämmande är att Sonny och jag har varit tillsammans ett halvår på tisdag. Det känns som det har gått typ två månader, är det bra eller dåligt? Det känns som att det är mycket mindre samtidigt som det känns som det aldrig funnits någon annan. Knepigt det där.

Idag har jag varit i stallet och nördat, sedan gjorde jag ett besök på undgomsmottagningen och sedan ett besök på rimini där Sonny, Kim och Henke befann sig. Det var faktiskt mycket trevligt, dom är ganska roliga, även om det inte varade jätte länge.


Nu sitter jag här med en påse godishusetgodis. Inte ett dugg sugen men man köper ju för köpandet skull när man ändå är där oså äter man för ätandet skull när man ändå har köpt det. Jag vet någon som rullar fram snart. Hoppas verkligen mitt-införbeach2008-liv börjar snart, annars får jag hålla mig till baksidan på min trädgård och vattenspridaren. (Jo så illa är det faktiskt).
Ikväll väntas 3 avsnitt Dexter och sagan om ringen, love it!

Herrå pussungar


Tisdagen den nittonde februari

2008-02-19 @ 21:00:30
20.51
Det är verkligen så himla skönt med lov och att jag inte har mycket alls inplanerat förutom hästeriet och det gör jag med glädje!
Imorgon är det två hästar som ska tas om hand och ridas. Tur att Marcus följer med så jag får lite hjälp:)

Igår var det shopping på schemat! Mamma och jag i lingköping är en fröjd! Jag handlade en maaassa fint:
- Jacka, MQ
- Skor, Nike
- Byxor, Lee
- Väska, björnborg
- Linne X 2, cubus
- Cardigan X 2, cubus
- Byxor, cubus
(Ooom det nu skulle vara någon i hela världen som är intresserad)
Väldigt nöjd iallafall och visst blir man lycklig! Det blir man faktiskt.
Efter handlandet kom baby hit med en ny serie han hade bränt ut, honom blir man också lycklig av!

Idag har jag spelat bowling, fett bra är jag! Oså blev jag bjuden på lunch av far samt att jag fick handla nya satinpåslakarn på hemtex så dom ska jag bädda med nu tills Sonny kommer. Ska baka kladdkaka med, herregud vilken bra flickvän jag är! O han skulle ha med sig mer avsnitt av serien:) Det kommer alltså bli en bra kväll!
Vart i stallet idag med ja, fick med mig Marcus. Trevligt! Och roligt, hah:)


Sussa sött!

Söndagen den sjuttonde februari

2008-02-17 @ 15:06:19
14.50
Idag är Joline´s dag! Hon fyller två hela år! Känns som hon typ alltid funnits, som att två år är för lite men tydligen inte. Massa paket har vi köpt iallafall så skruttan lär bli nöjd:)

Hunnit vara i stallet med o red en sväng i det varma vädret, första turen utan jacka för iår! Tjoho!

Nu ska jag på kalas, sedan vankas Mysan oså kommer baby och sällskapar mig inatt.
Full rulle barra:)



image129

Lördagsinlägg nummer två

2008-02-16 @ 23:51:10

Lovade ju att visa mitt hem från 4 april o en vecka framåt så har kommer de!




När jag ändå är inne på utomlands så kan jag ju påpeka att ja saknar Millis som en tok! Jag fungerar inte riktigt utan henne. Miss miss miss!
Imorgon kommer nog dagen gå i ett, det är skönt!
"Se upp för dårarna" var förresten riktigt bra:)

Herrå!


Lördagen den sextonde februari

2008-02-16 @ 21:01:04
20.50
Syyynd att jag nyss hade skrivit ett långt inlägg och sparkade ner datorn i golvet så allt försvann. Jippi. Näää!
Men det var ju iallafall himla längesen och jag tänkte att jag börjar skriva från och med alla♥dagen. Den var alldeles kanon. Fick min favoritmat av min man och bio i linkgköping, vi såg Juno och den var skiiitbra! Sen såklart en massa annat alla♥gos som vi håller för oss själva:) Han är iallafall alldeles fantastiskt! Fick lite presenter av mor med, mitt favvo bodylotion+dusch, lypsyl och stjärnteckensbok. Hon är allt bra gullig!

  Kan verkligen rekommenderas!

Igår var det mysmorgon och sedan arbete å sedan stall. Det var kallt och jäkligt och jag ville bara gosa i min säng. Men hästarna mockar tyvärr inte åt sig själva. Trot eller ej!

Idag har jag arbetat min sista dag med blandade känslor.. Sorligt som attan att sluta men ska bli skönt med lov. Kommer sakna mina gullebarn så alldeles jätte mycket! Skolan känner jag inte alls för så då kan jag gärna återvända till praktiken igen taack! Men går tre veckor i skolan sen är det skidåkning i branäs som gäller, efter det påsklov, skola i fyra dagar oså utomlands!! Ska bli helt underbart, visar bilder på det sen!
Inhandlade också två av de resterande sagan om ringen boxarna på lite rea. 2 för 500. Så då tjänade jag 100 så tyckte att jag kunde köpa dirty dancing och pretty women med, dom bara måste ju finnas i samlingen!
Boxarna glänser och passar mycket bra i min hylla iallafall:) Nöjd tjej!

  

Nu ska jag se se upp för dårarna och äta rostade mackor.
Nattinattnatt!

Tisdag den 12/2

2008-02-12 @ 19:34:04
18.45
Kom hem från stallet för två timmar sen och sitter fortfarande och huttrar i ridkläder. Det är då jag känner att jag har ett liv som kräver att jag tar tag i saker och ting! Men ibland kan man ju få vara sån också. Tror jag kanske skulle kila ner till solen en stund, måste ligga i nu när Camilla är i thailand och blir brunt as.

Igår var jag på bio med min man. Jag fick bestämma heelt vad vi skulle göra, ibland är han gullig minsann:) Vi såg iallafall cloverfield. Den var lovande och spännande - till slutet. Då blev den sämst och S och jag ville mest slåss, eller han slåss o jag gråta. Men bio är hur som helst ändå alltid mysigt! Typ det mysigaste jag vet.
Idag beställdes resan! Den fjärde april drar jag o några brudar till till varmare vidder! Jag längtar som en tok, så niiiice! Bilder får väl visas typ sen snart någon annan dag.
Med andra ord kan inte livet blir bättre - förutom att jag har ett sår i munnen med stygn som aldrig vill sluta smaka illa och göra ont. Men det får väl gå, det kan ju inte vara hundra liksom antar jag.

Nu dröjer det nog till nästa inlägg kanske, två hårda arbetsdagar framför mig så bloggen och även ett eventuellt liv bortgår. Och torsdagkväll är såklart tillägnand åt darligen. På återseende på fredag då kanske, eller jag jobbar iofs då med.. Det märks helt enkelt, har ni tur behöver ni bara sakna mig tills imorgon;)


PUSS!

Söndag 10/2

2008-02-10 @ 23:29:19
23. 10
Nu var det längesen igen!
Camilla har hunnit börja sin resa till thailand och jag saknar henne redan. Hon åkte idag, träffade henne senast igår men ändå känns det tomt när hon är så långt borta. Jag har iallafall blivit tillämnad hennes häst, det är alltid en tröst.
Tillbringade kvällen igår med min baby och Erik. Det var bra förutom sjukt lång och seeeg film, american gansters, som jag hade tjatat om att sonny skulle tanka i typ flera veckor men när jag väl får se den så vill jag inte ens se klart. Det är ganska typiskt mig, tur att han har tålamod den där.
Och ja idag så vaknade jag hos ponnyn. Blev lite sådär akut inringd av min praktik att dom behövde personal så slängde mig iväg dit istället för till hästen. Kul med jobb och sjukt nödvändigt med pengar så inget jag tackade nej till. Synd dock att hästen inte hanns med.
Efter jobb körde jag bil, börjar bli ett proffs! Körde till Julia där det kollades på resor - på tisdag lunch ses vi i stan på resia för att beställa våran efterlängtade resa. Känns inte dumt alls måste jag säga.

Puss på er

Torsdag den sjunde februari

2008-02-07 @ 19:54:40
19.44
Idag är det synd om mig. Hur synd som helst.
Nej riktigt så illa är det kanske inte men jag kan faktiskt inte äta ordentligt och lika snabbt som vanligt och det blir ett ganska hårt handikapp gör mig. Men nu är iallafall tanden borta och några stygn ditsatta istället! Han som opererade bort den var nog den bästa läkeren/tandläkaren jag någonsin varit hos. Jätte sweet.
På tal om jätte sweet så har S varit minst sagt jätte sweet idag, skjutsat mig fram o tillbaka till lingköping oså i stort sätt över hela stan! Gulleplutt. Hade det funnits en stjärna som symbol så hade han fått en stor! * (får duga då)

Blev hemskickad från jobbet med, hoppas jag kan pallra mig dit imorgon igen! Missade busfabriken idag och det känns fett trist.

Nu ska jag se "du är vad du äter" och äta vad jag kan o får i mig av godiset jag och sonniboy handlade förut. Det kan bli en kamp men det ska nog gå. Det här blir annars en ganska bra bantningskur för mig. Men det är ju nu när det är så synd om mig som jag tycker att jag veeerkligen får äta. Ha. Dilemma.

Hejpåer

Tisdag 5/2. "Never loved nobody fully, always one foot one the ground"

2008-02-05 @ 23:23:40
23.11
Idag har varit en sjukt bra dag! Cykelfärd till djurkälla med millis, urmysig ridtur och en kanondag på jobbet. Mycket mer kan jag inte önska mig! Helt suveränt.
Nu har jag fått i mig en semla och macka å ska nog lägga mig och somna med min Seth. Nice.

Igår spenderade jag aftonen med S, Kim, Camilla och Marcus. Förutom traumatisk händelse var det som vanligt ríktigt mysigt. Vi såg film som jag var heelt ensam om att tycka om och åt lite gott.

Imorgon ska jag vara aktiv körare igen, det var jag förresten i söndags och måndags med. Blir så jävla stolt. Imorgon är det med körskolan. Jag önskar hårt att det var möjligt att fuska till sig körkortet. Vem orkar liksom? Inte jag! Men snart så.

Så ja livet knallar på trots dålig uppdatering på bloggen.
Förutom att min pojkvän, som just nu är en väldigt inaktivpojkvän (pga lan) inte uppfyller mina sexuella behov (pga lan) så mår jag bara lajbans! Och det är härligt. Sexbiten får jag väl helt enkelt ta igen en annan gång.
(Ursäkta om det blev för mycket samlagsrelaterat såhärt på slutet för er känsliga)

Nattinatt!

Söndag 3/2

2008-02-03 @ 18:13:13
17.58
Oj vilken dålig bloggare jag varit på sistone!
Men det har varit full rulle antar jag och det är kul!

Jobade natt i torsdags och höll mig vaken heeela tiden - stolt! Trodde aldrig det skulle gå. Åt och smsade med S typ hela natten, alla sätt är bra utan dom dåliga!
Hästen är flyttad nu med och det känns alldeles jätte skönt, ridhus, kanonskog och Camilla på samma ställe! Lycka. Nog för att Camilla flyttar där ifrån i mars, men det är då, tills dess ska jag njuta!
Vi var ute i skogen igår i snöstormen, det var mysigt!

Kvällen igår var också himla bra och bäst är älsklingen.
Nej jag ska inte rabbla någon kärleksförklaring här och nu men ibland gör han mig liksom så lycklig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det har han tillexempel gjort idag. Vi såg I am legend, den var skit bra!

Nu ska jag köa bil,hopp o hej!

Om

Joanna
RSS 2.0