Fredag 28/12.

2007-12-28 @ 22:13:33
22.04
En vecka kvar på lovet idag. Känns väl sådär faktiskt. Det blir nog en ganska omtumlande termin. Den sista av dom alla. Jag kommer få separationsångest, prestationsångest, framtidsångest och ja allmänt ångest. Men det kan nog bli många roligheter med, eller kan, jag räknar med att det blir det! Kanske någon mer klassfest, en första klassfest.
Oså tror jag ju faktiskt att jag har ganska klart för mig vad jag ska göra.

Idag har jag besökt linköping med mor. Lite blev inhandlat men dåligt med något glammigt till nyår men jag får väl helt enkelt inte vara så glammig. Jag tycker ju ändå inte om det.
Sedan kom S hit och var underbar. Nu repar han men kommer o hämtar mig sen så jag får sova i hans säng. Mih.

Mer än så bjuds det nog inte på idag.
Ha det bra niii!

Torsdag 27/12. Godmorgon!

2007-12-27 @ 11:15:51
11.11 (ÖNSKA!!)
Ja som sagt nu har jag precis kommit upp! Sitter tillomed i sängen nu vid datorn, lite lyx:) Sömnen inatt har väl varit sådär med tanke på min härliga förkylning, men de sista timmarna fick jag sova bra åtminstone. Hoppas det inte bryter ut i halsfluss eller liknande bara. Visste tycket jag oftast att det är lite småmysigt att vara sjuk eftersom jag oftast inte mår skit men nu har jag liksom inte tid med det, det får bli efter nyår någon gång! Eller första dagarna då skolan börjat! hi.

Nu blir det stall!
Ikväll blir det brudar! Jag är då en lyckoost:)

Onsdag 26/12. En trött annandag.

2007-12-26 @ 21:25:36
21.02
Oså har det varit jul. Det går över fort och lämnar faktiskt lite tomhet efter sig. Och en himla massa trötthet för mig, har ställt klockan varje morgon sen lovet började. Imorgon blir det den första jag inte gör det! Eller den kommer stå på kvart i elva men den räknas ju typ inte:)

Julaftonen var bra och ganska mycket som vanligt fast ändå långt där ifrån. Som så mycket annat nu för tiden. Men den avslutades iallafall i min mans famn och det kändes som vanligt mycket bra. Innan dess var det stalltjejor och släkt. Inte så dumt det heller visserligen:)
Igår var det häst och harrys på schemat. Häst var som vanligt mysigt men harrys var ärligt talat inte mycket att ha alls. Var ute där ifrån redan vid tjugo över ett, har nog faktiskt aldrig hänt förut. Meen, bättre lyckat nästa gång!
Idag har jag myst med Lincoln och med mannen. Båda två är verkligen hur underbara som helst. Dom gör mig till en väldigt lycklig tjej. Sedan åkte jag till far där ännu en gång släkten skulle träffas. Kan bara inte riktigt förstå att man vid jul ska ses så mycket att man till slut inte har något att prata om? Varför då inte istället sprida ut tillfällena på resten av året? Men det kanske bara är jag.

Jag har också lyckas åka på en dunderförkylning, snorar som en häst! Försökte få lite tröst hos mamma men hon säger att det är bakisförkylning, existerar det ens?
Nyår har tills viss del löst sig med och det känns bra. Kan nog blir riktigt mysigt.

Kanske blir ett till inlägg senare, får passa på när jag har en fungerande dator!
pussel.

Söndag 23/12. Da´n före doppareda´n!

2007-12-23 @ 12:37:23
12.29
Skriver snabbt som skjutton nu medans min dator är i balans. Den fungerar i ungefär tio minuter sen lägger den av, börjar pipa och ha sig. Men nu pratar jag snällt med den så hoppas den håller ut. Man får vara glad för det lilla.
Igår tillbringade jag dagen med Lincoln, My och julmiddag!
Alltihop var väldigt lyckat. Lincoln var på sitt bästa humör, av mysan fick jag massage och julmiddagen smakade gott med mycket härliga människor. Jag var dock himla trött så det blev en relativt tidig hemfärd.
Tur var väl det för idag vankades stallet klockan kvart över åtta,puh! Men det var det värt, snöade tillomed medans vi red, hur mysigt som helst. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan den där.

Nu ska vi ha lilljulafton här hemma. På lilljulafton ingår då jag, mamma, Mickis, Joline och Anders. Gosigt värre. I år kommer Joline vara lite mer medveten om sina paket med. Kan lova att mamma har köpt mer till henne än mig! Hon kan liksom inte riktigt sluta handla åt henne.
Ikväll kommer kanske S hit, kaanske. Jag hatar kanske. Men jag gillar S, så jag får hoppas:)

Imorgon är det julafton för de som inte visste, jag har längtat i typ en månad nu så det känns bra!

Sådär nu har jag avlagt en liten rapport.
Ha det bra hörrni och GOD JUUUL!:)

Fredag 21/12. Jullov och sovande man!

2007-12-21 @ 19:10:05
19.08
Så äntligen var det jullov. Det sista jullovet någonsin. Om man inte räknar med de som blir när jag läser vidare då såklart. Julavslutningen var som vanligt kass. Inget imot de som gör "showen", de är många av dom jätte duktiga men en bra julshow verkar helt enkelt inte gå att få till. Lite tråkigt.
Alltså kändes dagen idag ganska onödig. Varför hade vi inte då lite fika med klassen igår så kunde man sovit idag? Deet är frågan! Men nu har jag ju mitt jullov iallafall.

Spenderade första dagen på det att sitta i soffan med brasa och bok. Mycket mysigt.
Besökte staden en sväng oså nu är jag hos min man. Han sover och det suger. Sjukt tråkigt.
Kanske ska gå o försöka få liv i honom snart..
Han syster är här med med en massa kattungar, gissa om jag är såld! Dom är så små så jag skulle lätt kunna ta med en hem i fickan. Utan att det märktes, ett tag. Funderar på att göra det, åka hem med en kisse istället för att "umgås"  med S. Han är inte jätte sällskaplig för tillfället. Nu ringer hans telefon dock, kanske kommer en uppvakning ske! (Håll tummarna för mig)

Ha en mysig kväll hörrni, pusss

Torsdag 20/12 igen.

2007-12-20 @ 22:14:59

22.08
Se där! Jag lever fortfarande!
Ikväll är pappa räddningen. Rena rama lyxen här med en skärm som en bioduk och underbart tangetbord!

Varit riktigt mys här idag, fått massage av syster och klätt granen.

Klätt granen hos mor också, nu är det bara jullov som saknas sen är jag helt i form för det här med jul! Lite snö med möjligtvis..
Kände och klämde på massa julklappar idag med, känner på mig att jag kommer bli riktigt nöjd:)

Lincoln var en galning idag men söt ändå. Den mannen gör mig verkligen lycklig. Vi har verkligen fått den bästa julklappen vi hade kunnat få. Helt underbart. Sjukt bra.♥

Håll tummarna för mig och mitt hår imorgon!
Tjolahopp!


Torsdag 20/12.

2007-12-20 @ 09:49:40
09.42
Får passa på att skriva när jag är i skolan, datorn hemma är helt paj! Jag mår skit. Den krascha lagom till att S och jag skulle göra körkorttest på datorn eftersom han skiver upp idag. Mindre bra.
Fast ännu värre är det att jag under jullovet kommer drabbas av allvarlig dataabstinens. Får helt enket bosätta mig hos pojkvän och andra datahavande människor. En xp-skiva önskas med så min dator kan få nytt liv.

Idag ska det Lincolnas och klä granar! Kanskeslå in julklapparna som befinner sig under min säng och säkert är mögliga med tanke på omständigheterna där under..

På återseende!
..Om jag överlever abstinensen innan jag hittat en dator igen.

image118

Onsdag 19/12. En dag i min smak!

2007-12-19 @ 10:58:47
10.53
Det passar mig verkligen perfekt att börja vid tolv. Då hinner jag äta god frukost med tända ljus o tidning, städa mitt rum lite och sitta här. Det är morgonfrid det!
Lite snö på det med så vore livet allt bra perfekt. Jag vill så mycket ha snö! Fem dagar till julafton och inte en endaste liten flinga.

På fredag ska jag färga och klippa håret - väldigt behövligt!
Vet inte vad jag ska hitta på bara, lite blont ska i iallafall. Julia hade visst lite planer för mig, och ni får gärna komma med förslag också! Ha i tanken att jag är ganska mycket fegis, inga groteska förändringar kommer göras:)

Inte nog med att jag ska träffa mina män idag - vi ska handla gran med! Varför skaffa gran dagen innan julafton när man är trött på den dagen efter julafton, bättre att njuta av den några dagar innan så i år fick jag bestämma att det skulle bli så:)

Nu ska jag kila mig till skolan, ge klippförslag nu!


Något sådant kanske?  Fast skippa det alldeles kortaste där uppe..
image117

Tisdag 18/12. Skötsam häst och julbak!

2007-12-18 @ 23:21:46
23.15
Idag hade jag faktiskt nästan en hel vanlig skoldag. En lugn sådan men ändå gick från tjugo över nio till två. Alltid något! Imorgon har jag två lekioner, med tre timmars hål i mellan vilket innebär att jag kommer innefinna mig på en lektion - den som börjar 12.10! Soooooovmorgon är lycka!
Efter det beger jag mig direkt till Lincoln, imorgon ska vi hoppa! Hoppas på en lika skötsam häst som jag haft de här två senaste dagarna, han har varit underbar:) Idag utforskade vi grusvägarna!

Hemkommen så kom kusiner och mostrar hit och vi utförde det årliga julbaket. Mysigt som tusan såklart! Och mycket socker i magen.. Som alla andra dagar de senaste veckorna, just nu är jag verkligen hemsk! Finns liksom inget stopp på mig.

Försökte få hit S såhär på kvällen men han var svårflörtad så får spara mig till imorgon. Ska jag nog klara:) Kaaanske.
På tal om honom så ska jag ringa så han får natta mig nu sen ska jag sussa!

samma dag

2007-12-17 @ 21:37:32
21.35
Nu är det bara en vecka kvar till julafton! Knappt änns det:)
Så miiisigt.

Bäst på ischoklad är jag med,hö.

Nu ska jag hoppa in i dusch o sedan natta mig, sätta på narnia och somna:)

Måndag 17/12.

2007-12-17 @ 19:22:29
19.07
Nu har jag varit en sådandär usel bloggare ett par dagar igen, bad me!
Men helgen gick verkligen i ett!
Tar en snabb resumé på den:
Fredagen spenderades först i skolan, en lektion sen åkte jag till linköping. Hittade massa julklappar och känner mig verkligen jätte nöjd:) Sedan stall, flyttade ut L till Linda. Oså avslutade jag kvällen med Mysan och Christopher. Mycket nöjd och glad tjej.
Lördagen började på hugo med Nina, det var hur längesen och mysigt som helst! Sedan väntades stallet och massa förberedelser för luciashowen, myyys. Avslutade med mitt gos, goooos♥
Söndagen vaknade jag hos bästakillen. Åkte till stallet, luciashow dags och allt gick helt okej faktiskt:) Sedan iväg på julfest - 1½ timma sen men tillslut befann jag mig där!

Idag har jag inte varit i skolan vilken visade sig vara en miss då det var heta disskutioner i min klass, men men det var ganska skönt iallafall. Åkte till S och hjälpte honom med körkortsteori, så snäll är jag! Sedan väntades Lincoln som gick som en klocka idag, kändes verkligen helt fab!:)
Nu ska jag baka ischoklad, kanske äta alla på en gång oså se den där miniserien på ettan. Nice!

Förövrigt, lite sådär allmänt så tror jag att jag börjar bli psykiskt störd. Jag saknar tamefan S hela hela tiden. Jag brukar liksom inte vara sådan. Nej jag måste skärpa mig, så här kan det inte fortsätta helt enkelt!

Pussen


Torsdag 13/12. En dag jag egentligen inte orkar skriva.

2007-12-13 @ 23:15:33
23.10
Jag har verkligen inget sug för det här idag. Men skönt att skriva innan man nattar sig - och allt för er!:)
Idag har Mikael varit här å luciafikat & pluggat med mig. Så nu kan jag typ provet tills imorgon, känns bra. Kommer säkerligen inte bli så svårt men har ju planer på att få till ett VG iallafall så bäst att ligga i.

Sedan fick jag Ella på besök, mysigt värre.
Mycket bra liten tjej♥
Deppigt att hon lämnar mig i vår för att bli sjuksköterska bara..

Oså verkar min mamma vara borta?
JAG VILL INTE SOVA SJÄÄÄÄLV!!

Godnatt/stackarstjej89

image116

Onsdag 12/12. Flytt och toffling.

2007-12-12 @ 17:03:04
16.58
Skoldagen var den onödigaste. hade en onödig lektion, två timmars hål osen en onödig lektion. Nödvändigt! Men jag hann iallafall tillbringa mycket tid med mina klasskamrater M och M:)
Sedan begavs det till stall, nu är vi nästan utflyttade från näsgård. Lite sorligt. På fredag är vi helt utflyttade, med häst och allt! Får se hur det blir.

Kvällen ska jag tillbringa med S. Toffel som jag är, men jag känner faktiskt inte för att gå ut. TROTS att det är lussegrej. Må dåligt i skolan imorgon och göra av med massa pengar - nej minsann jag sparar mig till juldagen! Då kommer jag vara sjukt taggad! My och jag har peppat sen två veckor tillbaka:) ha.

hejråå

Tisdag 11/12. Födelsedag och plugg.

2007-12-11 @ 22:45:30
22.26
Det är så konstigt med mig, så fort jag har plugg att ta tag i blir det uppdatering i bloggen? Mycket märkligt!
Idag känns det inte som jag har åstakommit mycket alls. Kom hem vid halv fyra och hade verkligen planering på att plugga men icke. Jag åt, anders kom, jag åt godis. Sedan pluggade jag lite lite, men knappast så det räknas.
Blev hämtad av farmor o farfar, åkte till vadstena för att fira far. Åt och åt och åt.
Nu känns det verkligen som att jag ska sprängas som Julia brukar säga!

Den här veckan känner jag mig jätte nöjd med min planering. Kommer hinna med fyra stycken av mina godingar!
Ella, Camilla, My och Nina:) Det är inte varje vecka det ser så bra ut, bra jobbat av mig. Hoppas jag kommer få se sonnyplutten lite också, men han är inte mycket för att planera så det får jag ta tag i senare!

Nehe,lite projekt nu! Ska fira när det är klart. En recension ska jag bli av med ikväll också. Det måste jag. Diciplinen är på topp!


Söndag 9/11. Badning i ett dike och love actually.

2007-12-09 @ 21:01:36
20.57
Den här dagen har väl varit en såndär okej dag. Ingenting har varit jätte kul eller gått jätte bra.
Började i stallet. Lincoln och jag gick omkull i ett dike - jag fick bada! Det var nog något av det otäckaste som hänt mig hittills. Det är inte jätte lägligt att ligga i ett dike på 600 kg eller vad det kan vara. Men det gick trots allt bra, massa tur hade vi. Bara litemörbultad och fortfarande frusen. På´t imorgon igen bara!

Nu kollar jag på loveactually. Mysig film, helt klart. Känner mig dock som den sorligaste människan när jag sitter för mig själv å gapflabbar.
Nu börjar det igen,herrå

Om

Joanna
RSS 2.0