Torsdag

2009-04-30 @ 17:57:13
Lyckliglyckliglycklig!!
Hoppas ni håller tummarna för oss på måndagmorgon!
Jag älskar dig Mikael Bokmark!

Camilla har blivit sjuk så vart ändrade planer med kvällen. Åker till Nina nu och grillar istället, blir alldeles lungt för imorgon ska jag jobba både dag och natt.


Godmorgon!:)

2009-04-29 @ 08:54:01
Idag är som sagt dagen då jag hoppas vi hittar en lägenhet vi vill bo i. Vi kommer iofs ändå inte flytta förns till sommaren men jag vill börja köpa grejer och ni vet. Aldrig varit så bra på att spara som till det här, hah!
Igår träffade jag äntligen Julia, det var mycket välbehövligt och skrattigt som alltid.

Och alldeles somrigt har det blivit här på bloggen, trodde själv aldrig jag skulle göra något så somrigt och flickigt men vi kör på det ett tag och ser hur det känns! Ska få ordning på Fridas med som jag skulle ha fått för längesen. Kanske hinner jag pilla lite med det innan jag väcker Mikael för frukost!

Puss och ha en bra daaaag!

Lördag!

2009-04-25 @ 22:12:58
Skulle ju bli rena jobbarhelgen men vart ganska lugnt ändå och det är himla skönt måste jag säga! Men i veckan nu hoppas jag på jobb alla dagar. Behöver verkligen få alla pengar jag kan nu när jag och Mikael ska bli med lägenhet:) Vi tittade på våran första igår, så himla spännande och kul:) Men det kommer inte bli den hur som helst utan vi fortsätter jakten! Att bli sambo känns så stort och alldeles alldeles underbart!

Nu ska jag diska lite efter mammas förfest oså lägg mig i sängen och se oth. Har visst två avsnitt kvar, hihi, lycka! Inatt kommer Mikael och kryper ner efter att ha jobbat på harrys, längtar redan!

Torsdag

2009-04-23 @ 16:20:11
Idag skiner solen, jag har varit ute på en underbar tur på min lilla häst och allt känns mycket bättre:) Men det är ju bra att det känns skit ibland annars skulle man ju inte veta när det känns bra!
Det som känns liite tungt är att jag jobbar 13 timmar på lördag och 12,5 timma på söndag. Men jag var ju ledig nästan hela förra veckan så de får jag väl ta helt enkelt! Och jag är glad för att få jobba men det kunde ju varit lite utspritt kanske:)

Nu ska jag se om Nina ska promenera med mig som vi har pratat om, annars ska jag nog bjuda in mig själv till Julia med lite marängswish:)

Puss på er!

Tisdag

2009-04-21 @ 23:41:21
Dagen började så jägarns fint! Stallet med min kära vän, min häst hoppade som en stjärna. Jag tycker om Putte mest av allt i hela världen, han är verkligen min kompiiis! Det var han värd att få nedskrivet idag:)

Sedan fick jag åka och jobba vilket jag också vart mycket nöjd över.
Under tiden där hände dock något och nu vill jag mest lägga mig i sängen, skriva i min bok och gråta. Ni vet sådär när inget känns bra, ont i magen och allting bara känns fel. Yes precis så känns det! Men det blir nog bättre imorgon när jag har sprungit tills min fossingar blöder och pumpat tills mina muskler går av! Eller så är det bara lingonveckan som det så fint heter som spökar. Den suger när den väl dyker upp ärligt talat. Eller så har jag en dålig period då inget känns bra och jag behöver mer uppmärksamhet och bekräftelse än förmodligen någon kan ge mig.

Nu ska jag inte gnälla mer utan lägga mig i min nybäddade säng och hoppas på en bättre känsla imorgon, eller åtminstone lite ny energi för efter gymmet ska jag jobba. Greeaat!

Herrå!

Söndag

2009-04-19 @ 12:40:37
Kvällen igår var riktigt mysigt. Camilla och jag körde ju lite nostalagi  så det kändes passande att jag drack upp min liter vin som inte smakade gott alls. Det var ju så man gjorde "på den tiden":)
Vid halv tolv cyklade vi  (lyckliga över att cykla som man aldrig gör annars längre) till mimmie där det var ett gäng härliga själar kvar av hennes fest, mycket trevligt!

Idag ska jag till Puttemannen efter att ha avverkat det sista oth avsnittet som verkar gå att få tag i? Jooobbigt, jag kommer ju liksom sakna dom om jag i fotsättningen bara ska få se dom en gång i veckan. Men det kanske är bäst så kan jag börja göra något vettigt om dagarna!

På tal om vettigt så har Mikael och jag bestämt att inte äta godis förns den första juni! Jag är himla osäker på om jag kommer klara det, om jag ens vill klara det. Det är ju liksom det bästa jag vet så vi får väl se! Jag har ju klarat fyra dagar nu iallafall,haha:)

Lördag!

2009-04-18 @ 15:17:29
Sooolsooolsol! Helt underbart, inte för jag har varit ute en sekund idag men ändå, den liksom värmer i hjärtat och ikväll ska jag ju grilla så! Idag har jag vaknat med M, sett världscuphoppningen och tränat. Var stark idag och sprang ganska lätt faktiskt, skönt att det finns sådana dagar också!

Nu ska jag hoppa in i duschen, mycket välbehövligt. Sedan ska jag sätta på ett avsnitt one tree hill och vänta på min kära vän Camilla. Vi ska som sagt grilla ikväll, och dricka vin, mumma! Sedan kanske vi åker och "blir helt plakata och lyssnar på marko". Förstår inte alls vad det innebär men kan säkert inte bli annat än bra och jag brukar ju inte förstå så:)

Puss på er och solen, tjolahopp!

Tisdag!

2009-04-14 @ 21:37:56
Nu har jag varit och arbetat, hääärligt!
Innan det sprang jag fyra km på gymmet och höll på att svimma, på riktigt alltså. Fick sätta mig ner i tio minuter innan det slutade snurra och vara svart.. Ganska läskigt, mest på det sättet att jag är ju inte så tränad alls, fyra km ska man väl klara? Utan att svimma åtminstone? Kneeepigt!  Men jag klarade det iallafall så funderar på att ta en runda imorgon fastän jag inte ska till gymmet, typ en varamonsväng, vi får väl se!
Jag vet iallafall att jag ska till stan med Camilla, mysigt!

Igår var det varmt så jag var ute och fotade vårblommor, puss på er!







PÅSKAFTON

2009-04-11 @ 12:04:10
Trots en riktigt trevlig och ganska alkoholinnehållande kväll igår mår jag riktigt bra och det är så hiiimla skönt!
Dagen igår började hos Mikaels föräldrar, mycket mysigt. Sedan till Mia och Ella där vi grillade, gooott! Drack vin och njöt av varandras sällskap. Sedan till hugo där jag som tur var stötte på Camillahjärtat och hennes vänner. Det var massa andra kära återseenden också, sådär så det nästan känns som man gick i skolan igen. Få träffa massa folk hela dagarna, bra känsla helt enkelt! Trean en gång till vore inte mig imot:)

Nu ska jag ta hans om min bakfulla pojke, han har fått leta påskägg i trädgården - jättebakis och lagom road tror jag!

Glad påsk och påskpuss!

Skääärtorsdag!

2009-04-09 @ 12:05:51
Nu är det påsk, vad mysigt!:)
Mamma och jag ska snart åka och handla god mat och massamassa godis, tur att jag inte har ätit godis sedan i lördags så jag har ett par dagar att ta igen nu i påsk.
Idag har jag gått av natt oså tränat, duuktig tjej!
Har jobbat lite över 80 timmar den här månaden redan också vilket känns grrreeaat! Inte sovit hemma sedan i lördags så ikväll ska jag bosätta mig där så fort min plutt kommer tror jag. Dock börjar jag 8.15 imorgon så någon vidare sovmorgon blire ju inte men heeej obpengar!

Som det ser ut hittills är jag ledig resten av påsken, känns ju både bra och dåligt:)

Nehe nu maxi oså stall! Solen började skina nu med, så himla underbaaart!

Torsdag!

2009-04-02 @ 20:34:20
Idag är det april och vädret är typ bäst! Jag hoppas det fortsätter lääänge till! Blir så inspirerad och glad:)
Idag har jag jobbat 7-10 på ett ställe, åkte till stallet och tog en underbar tur på Putte i skogen, började klockan två på nästa jobb, skulle sluta halv tio men nu har jag blivit bedd att även jobba natten här. Sååå vad gör man inte! Bara att stanna kvar antar jag:) Men pengar bli det och pengar är ju ganska kul.

Imorgon ska jag träna, jobba lite oså mysa med min plutt, det blir greeaat!

Puss på er och sola lugnt!

Om

Joanna
RSS 2.0