Måndag

2009-07-27 @ 16:26:00
Jobbelijobbajobabbababa!
Nog för att jag är glad för att ha ett jobb men nu börjar jag bli sugen på ledighet! Bara tre dagar kvar efter den här, låt dom gå fort. Sen är det tjugoårskalas för släkt, det bli kul och förhoppningsvis får jag min dator då:)

Utgången i lördags var ganska stillsam men trevlig, mådde sämre än jag förtjänade igår tyckte jag, uschanbuschan!

Nu ska vi ta en sväng med bilen, handla lite oså!

Lördag

2009-07-25 @ 17:09:58
Äntligen lördag! Nog för att jag har jobbat elva timmar snart men klockan sex slutar jag och sen är jag ledig imorgon! Efter åtta dagars arbete känns det fint med ost,kex och vin med min bästa tjej. Vi kommer inte ut någonstans men vi får väl roa oss på annat sätt, var tal om minigolf men spöregnar visst nu, som alla andra dagar!
Imorgon ska jag och Mikael segla om det är fint väder, känns ju inte som chansen är så jättestor med vi hoppas på det!

Nu ska vi avsluta dagen här med kakan vi bakat!

Måndag

2009-07-20 @ 16:00:23
Nu var det visst längesen igen, det ska bli ordning när jag får min dator, baaara en vecka och tre dagar kvar nu! Det går framåt och jag har varit mycket duktig som ändå klarat mig så länge. Men det börjar klia i fingrarna efter mina bilder och photoshop!

I torsdags såg Camilla och jag på Harry Potter. Inte den bästa filmen men Harry är alltid bra. Det är alltid magiskt och super mysigt! I helgen har jag jobbat och jobbat, efter idag har jag gjort tre dagar av åtta. Sen är jag ledig en dag, EN dag. Shoot me!

Är det inte hilma gay att jag har "soliga hälsningar" som avslutning på varje inlägg? Ska göra något åt det. snarast!
Vad tänkte jag med?

Onsdagnatt, onsnatt

2009-07-16 @ 00:53:06
Sitter på jobbet, inte jobbat på en vecka men ändå känns det som jag inte gjort annat än varit här. Men jag har ju inte varit här en ända gång på min ledighet, såklart! Det har inte alls varit något vidare väder men det har inte gjort ett dugg! 30 grader och sol är sådär när man bor i en vindsvånings vill jag lova. Ni kan allihopa få prova en natt eller två när det varit varmt ett par dagar! Ska tillägga då att Mikael ingår, vilket betyder ingen fläkt (då blir han förkyld!) och mycket svätt!

Igår träffade jag tjejerna och Jonas, helt underbart vad dom är bra!
Imorgon ska jag träffa Camilla och kanske fler. Kanske blir det bio kanske blir det minigolf. Vin blir det säkert. Fall det blir bio ska vi se nya harry. Är det bara jag, förmodligen är det det, som inte förns nu har fattat att hetingen i twilight har varit/är med i Harry potter filmerna? Gratulerar mig själv till det iallafall!

Oj vad mycket skrivande det blev. Kanske ska göra något vettigt, fast det gör jag ju inte iallafall. Kissar var 40:e minut, alltid när jag jobbar natt. Förstår inte alls varför, bara jobbigt.

Tisdag

2009-07-14 @ 15:09:33
Fortfarande ledig, så hiimla gott! Jag vill vara ledig för alltid, med lön. Gärna dubbel lön.
Imorgon börjar jobbandet, puh! Längtar tills det är över.
Har börjat kolla på resor, vilket vi säkert inte alls kommer ha råd med i höst men man önskar ju! Å andra sidan vet jag inte alls vem jag skulle ha förtroendet att lämna min bebis till. Men jag kanske trots allt skulle ta mig i kragen och lita på att hon skulle klara sig utan mig om jag fick råd att åka utomlands. Hon skulle ju trots allt få hem en brun och uppvilad matte!
Hur som haver, det är inte aktuellt.

Ikväll kommer Mia och Nina till mig, så himla mysigt.
Ska åka och plocka jordgubbar med mamma nu, några kg sådär! Om jag inte hinner äta upp alltihop innan mina gäster kommer ska dom nog få smaka några:)


Lördag

2009-07-11 @ 20:24:10
Ja jag lever men är alldeles datalös! Fortfarande, men i slutet av juli ska den väl komma.
Hur som helst, idag har vi kalasat för Mikael. Trevligttrevligt.
Nu på kvällen har vi handlat kinamat, ska snart åka hem och slänga oss i soffan med våran bebis, kära samboliv:)

Igår hade jag Anna, Camilla och Carl hos mig på förfest, himla roligt faktiskt och harrys var väl egentligen inte mer än okej, som vanligt.

Det var väl allt, nu blir det visst en jordgubbsdrink innan hemgång!

Tisdag

2009-07-07 @ 19:50:09
På jobbet, fortfarande ingen dator. Suck.. Längtar efter den.
Men nu har jag iallafall min prinsessa! Hon heter Nellie, tror jag. Eller ja hon gör det, hon måste ju ha ett namn!
Hon är hur som helst underbar, jag hoppas hon kan bli en riktig goskanin, en rumsren sådan! Mikael erkände till och med idag att han tycker lite om henne, det ni!;)

Förövrigt jobbar jag natt imorgon med sen är jag ledig till nästa onsdag, sjuuukt skönt! Då ska jag och Nellie bara slappa hela tiden:) Mikaels födelsedag ska ju hinnas med också såklart. Han har beställt hallongrottor och jordgubbstårta så det får väl husmor joanna fixa!

Söndag

2009-07-05 @ 15:47:44
Jobbelijobba!
Men om två timmar, knappt det slutar jag och om fyra timmar har jag min prinsessa hos mig. Om inget oväntat händer då förstås. Men det ska det väl inte göra:)
Nu har vi bakat kladdkakemuffins här på jobbet som vi ska hugga in på, mumma!

Imorgon ska jag och min bebis tvätta, städa och laga lite mat till min sambo. Första gången jag står för maten och vi har bott där i en vecka då, nästan lite pinsamt dåligt!
Men mikael gör det där så bra så jag håller mig undan!

Torsdag

2009-07-02 @ 15:09:48
Legat i varamon men fick åka hem för fick maaassa ont i magen! Så nu är jag hos mamsen, igen:)
Men ska alldeles åka hem till mig och göa iordning mig lite, ikväll ska vi nämligen fira Mysan, kommer bli helt kalastrevligt!:)

Handlade massa på Ikea igår, igen. Så nu är det köpförbud för mig tills nästa lön, fyy! Blir nog att sno dom där jordgubbarna ändå!

Om

Joanna
RSS 2.0