Tisdag

2008-12-30 @ 16:52:23
Stallet, två hästar = trööött, frusen, hungrig och ont i ryggen.
Tagit en dusch, legat i sängen och tyckt livet känns jättejobbig, skulle till stan och byta klänning samt laga någon mat här hemma. Mikael kommer som en räddare i nöden:
- Men ska jag åka och byta din kläning och köpa mat då så kan du vara kvar här hemma?



Han är alldeles alldeles underbar!
Min egna lilla riddare!

   

Jag älskar dig, PUSS!


..Oså älskar jag ju min nya kamera med:


 

Fredag

2008-12-26 @ 22:08:31
Oså var det roliga över! Vill nästan gråta när julen är slut. Men det har varit en alldeles kalasjul iallafall! Fått massa fint och umgås med Mikael mest hela tiden. Och imorgon kanske en systemkamera blir min. Då ska jag och Mikael till linköping, stan och bio blir det. Myysigt. Idag är vi trötta och bakis!
 Men det kan det vara värt för gårdagen var riktigt rolig.

Kanske kommer det dyka upp lite bilder här snart på våran jul.

Puss på er

Onsdag

2008-12-17 @ 12:19:20
EN VECKA KVAR TILL JULAFTON! MYYYSIGT!

Och imorgon drar jag och Mikael till snön och skidåkning, kan typ inte bli bättre. Tända brasa, basta, äta god mat, spela spel och vara nakna typ hela tiden:) Oså åka lite skidor då!
Idag ska jag väl packa lite och åka till Putteman såklart. Får inte träffa honom på fyra dagar sen, känns helt klart sådär men jag får väl överleva helt enkelt. När jag kommer hem hoppas jag det blir ridning igen!

Jag har ett stort dilemma i livet just nu - pengar. Liftkort, något att ha på sig på jul och nyår, julklapp till brysch, paket till typ tre paketlekar osv förmodligen. Jag mår skit.
Meen det är iallafall jul:)

Puss på er

Tisdag

2008-12-16 @ 20:21:47
Kom att tänka på att Mikael och jag var ju på bio i torsdags och såg låt den rätta komma in. Helt okej faktiskt och jätteläbbig i mellanåt. Ska väl tilläggas att jag tyckte det och det krävs inte så mycket direkt för att skrämma mig men den var iallafall bra:)

Idag har jag räddat Malin, varit i stallet där jag tog en promenad med putte i skogen, myysigt! Nu är jag alldeles nyduschad och gjort allt sånt där lite mer lyxigt som tar dit ni vet. Bara stallet omgång nummer två kvar, hästarna ska få kvällis och på vägen hem blir det nog donken och bk. Ja, alltså burgare från donken och pommes+dipp från bk (ja det är sant). Får passa på idag när M inte är med för han tycker det är alldeles förskräckligt;) (Gillar dig ändå bubben)

Stallet som sagt, sov gott!


Liten kik från filmen får ni:


Måndag

2008-12-16 @ 00:34:24
En hel vecka sedan jag skrev! Ganska så illa faktiskt.
Meen i helgen så hade vi våran årliga luciashow, det känns inte på riktigt att inte ha ansvar för den nästa år. Har liksom spenderat lucia på morf i typ sex år. Men det är någon annans tur känner jag. Mest kommer jag sakna tjejerna såklart! Jag hoppas jag tar mig dit och hälsar på iallafall. Nog om det. Förutom stalluciatåget såg jag inte ett enda men räckte gott:)

Idag har jag vaknat med min M. Oså var jag hos min Putte. Det suger att han är skadad men jag hoppas vi får ordning på det snart, håller i allt jag kan så att säga.
Nu på kvällen har jag fått en låång massage av Mikael och nu ska vi kojsa!


                                           

                             

Söndag

2008-12-07 @ 17:17:47
Två veckor och tre dagar kvar till julafton! Myyysigt.
Jobbat då som sagt idag och det har gått riktigt fort. Var på julmarknad i medevi bland annat, inte mycket att ha men mysigt iallafall.

Nu ska jag till Putteman och frysa ihjäl,uuusch vad är det med detta regn och gråa? Jag vill ha snö!
Efter det ska jag krypa ner hos Mikeal. Niiice.

Puss på er



Lördag

2008-12-06 @ 22:21:59
Jag äter ihjäl mig på rån med vitlöksost! Det är så läskigt gott!
Men nu ska jag försöka bryta det hela med en dusch, efter det blir det prisonbreak och sedan sova! För imorgon vankas jobb klockan åtta på morgonen, uuusch! Vill inte böja åtta och jobba nio timmar, blää. Hoppashoppas det går fort!
 Nej jag ska egentligen inte säga blä, jag är jävligt glad att jag får jobba lite men tidiga mornar är ju alltid lite motigt!

Idag har jag med jobbat, 7-12. Sedan åkte jag hem en stund och pussade lite på Mikael som fortfarande var här och sedan till Putte. Läskigt i skogen idag, alldeles dimmigt! Lagat täcke med, tog typ två timmar. Så himla duktig är jag. Vågade inte ge mig på det först med tanke på att sist jag sydde så skulle jag sy in Mikaels jeans vilket slutade med att han längre inte får på sig byxorna och hans mammas symaskin började brinna! Men jag kände att jag var tvungen oh Putte blev rätt nöjd tror jag:)

Duscha som sagt.
V I L L  I N T E  S O V A  S J Ä L V  I N A T T !
Saknar M, puss.

Torsdag

2008-12-04 @ 08:53:15
Vaknade såklart en halvtimma tidigare än vad jag skulle, alldeles kalaspigg!
Men jag är alltid sådan när det händer ngt extra kul på dagen, lite sådär som att det vore julafton, fast då kan jag inte ens somna dagen innan:)
Massa snö iallafall, underbart! Alldeles mjuk och fluffig, hoppas det är kallt nu så det får ligga kvar o komma mer!


Onsdag nummer två

2008-12-03 @ 23:23:39
Det snöööar! Åh,jag bara myser och kommer aldrig kunna somna för det! Sitter här med mitt julte och bara längtar till hästarna och linköping med Camilla imorgon. Håller alla mina tummar för att Putte har fått sulor på skosingarna! annars blir det mindre kul att rida om det fortsätter att snöa.
Hur som haver efter stallet ska vi iallafall till linköping. Handla julklappar och njuta av förhoppningsvis julkänslan som kommer infinna sig!

Sedan ska jag till min baaaby och sva gott i hans famn, yummi!




Onsdag, 21 dagar kvar!

2008-12-03 @ 12:29:35
Camilla o jag hade planerat en heldag i linköping - stan och bio. Men såklart just idag fick jag hoppa in och jobba,så typiskt! Men jag behöver det verkligen så det är bara att kila sig dit!
Får promenera med eftersom en viss pojkvän snodde med sig bilnyckeln hem, men det är ju bra, det behöver jag!
Kanske blir det lite simning efter jobbet med, skööönt!.

Igår hade jag och M mysdag, vi hade varit tillsammans i fyra månder så vi (jag) bakade saffransmuffins, spelade kort och var en sväng i stallet och gav pållarna kvällsmat:)
Imorse åkte han tiiidigt till jobbet stackarn! Men han lämnde lite kläder här så idag har jag snott hans jeans, dom sitter sådär perfekt löst och skönt men inte fult så dom kommer han inte få se mer än på mig i fortsättningen:)

Ha en bra dag allesammans!


Måndag, 23 dagar kvar!

2008-12-01 @ 11:39:01
Igår var typ en jättebra dag. Mysig förstaadventsfrukost med mamma, Joline och Mikael. Oså iväg på dop, förutom snacket från prästen är det ganska mysigt att sitta i kyrkan, jag har svårt att läsa med i bönerna och allt för det känns så för mycket och jag tror inte ett dugg på det men det är ändå på något vis juligt med kyrkan. Sedan - det viktigaste av allt, fikat! Åt såklart typ femton lussebullar och pepparkakor oså kom tårta med så då tog jag det trots att jag inte är jätteförtjust i tårta. Men det var ju marsipan på liksom så det kunde jag inte hejda mig, plus att Mikael och Wille öste på all sin marsipan till mig = jävligt mycket marsipan.
 Men jag är ju inte den som är den så efter dopet åkte vi till donken! Määäätt! Lite äckligt.

Har  precis ätit frukost, druckit världens godaste julte, smakar pepparkaka och kanel - juljuljul!
Mycket ätsnack vart det idag!

Nu drar jag till Putte, vi ska ut i skogen och busa! Giiillar´n!



Om

Joanna
RSS 2.0