Tisdag

2009-06-30 @ 20:17:52
På jobbet, såklart. Hemma har jag ju ingen dator än, vill haa! Men bra träning för mig kanske att leva lite utan:)
Första natten i lägenheten inatt var ganska jobbig faktiskt, hoppas inatt blir lättare. Tur att Mikael är så underbar!

Imorgon vill jag så mycket.. Vill till varamon, till ikea och till stan. Får se hur jag löser det. ska nog försöka med ikea iallafall, men har nog inte många asspiranter på att följa med i det här vädret.. Mammi kanske!

När jag kommer hem nu så står våran nya fina soffa där, den är stor och så himla mysig. På torsdag kommer massa annat, mattor oså. Handlade gardinstänger idag, så ni vet! Hah. Snart är jag nog pank men det är ju sommar så får väl sno jordgubbar att leva på i värsta fall, vore inte så farligt alls faktiskt:)

Fem dagar kvaaar!

Måndag

2009-06-29 @ 19:19:10
Världens längsta jobbdag har det här varit! Massa sol som jag inte får nyttja som jag vill samt huvudvärk och skum trötthet, jag brukar ju aldrig vara trött? Kanske är det för att jag sov sista natten hemma inatt, var nog lite oroligt imellanåt.
Första natten i lägenheten inatt alltså, spännande! Det är inte alls klart men vi har nytapetserat och en säng iallafall:)

Dock datalös till, i bästa fall helgen, kanske längre. Känns ju skit men får helt enkelt besöka mamsen ofta, och det kommer jag nog göra även om jag har dator hemma:)
På söndag eller måndag hämtar jag min kaninbebis, hon är så fiin! Längtar som en tok!


Torsdag2

2009-06-25 @ 18:32:13
Underbar dag i varamon med mina gostjejer, så härliiigt!
Och nu har jag och Mikael köpt tapeter:) Alla fanns dock inte utan kommer på måndag, lite surt men det får gå!
Imorgon kommer vi hur som helst in i våran lägenhet och kan börja, bara att få visa mamma mitt nya hem känns kul. Har känts så konstigt att inte ens hon vetat hur det ser ut, hon vet ju allt annars. Men imorgon så:)

Nu ska jag greja ordning mig lite sen åka till Camilla, är hungriiig!



Torsdag

2009-06-25 @ 09:08:30
Soool! Alltså varamon hela dagen:) Bikiniångesten bara tassar närmare och närmare men det ska jag strunta i, all choklad har varit värt det!
Hoppas dom ringer och har besiktat lägenheten med, samt har goda nyheter om at vi får ett rum tapetserat!

Men nu har jag ju inte tid med det här längre, Nina kommer hit om 50 minuter, hej&hå!

Onsdag

2009-06-24 @ 23:23:58
Ledig i fyyyyra dagar! Det känns helt okej efter att ha jobbat åtta!
Och att jag ska få ligga i varamon imorgon (förhoppningsvis) gör ju inte saken sämre direkt, att det är med mina tjejer gör det heller inte sämre och sist men inte minst - att jag ska dricka vin och äta gott med Camilla, Carl och Karin gör heller, absolut inte saken sämre, livet leker med andra ord!

Lekt lite här på bloggen med som ni ser, vet inte riktigt om jag gillar resultatet men vi får väl se!
(Tryck f5 om ni inte ser skillnad, om ni nu vill se förstås!)

Nu ska jag göra en sallad till imorgon sedan lägga mig i sängen och sova. Gillart inte utan Mikael men det får gå och han måste bli frisk så jag hör vad han säger, för tillfället låter han som en kraxande fågelunge och det kan jag ju inte bli arg på direkt;)

Tisdag

2009-06-23 @ 21:58:40
Kommit hem från jobbet nu, jobbar imorgon med sedan ledig i fyra dagar! Känns ju inte dumt alls faktiskt! Hoppas vi får börja flytta under helgen med.
Längtar redan till att få gå upp o lägga mig i solen imorgon innan jobbet, och till att få somna om när Mikael går upp klockan sex (mohah), även om det tar jääättelång tid för mig att somna.
Nu kom min plutt hem så ska väl lägga mig hos honom i soffan. Men det blir inga pussar för han är alldeles hes och någon sjukdom har jag sannerligen inte tid med!



Men på midsommarafton pussades vi minsann:

Midsommardagen!

2009-06-20 @ 15:38:03
Började sju imorse, ingen fest för mig igår alltså men det var festligt att träffa mina vänner iallafall!
Ella och Mia har varit hemma typ en vecka så nu har jag fått en dos som räcker iallafall ett tag:)

Om en och en halv timma slutar jag och då ska jag hämta min trollunge osen åka på sen studentmottagning. Mycket trevligt, bytte till mig den sena turen imorgon = börja halv ett, goooott!

Ha en bra kväll kära vänner!

Tisdag

2009-06-16 @ 08:12:43
Igår var en stoor  dag!
Dels för jag spendera den med mina tjejer - Ella, Mia & Malin som annars aldrig är hemma och dels för att Mikael gick med på att skaffa en kaninunge till mig när vi flyttar. Det är sjuukt bra! Och jag kunde inte ens somna om i morse för jag bara tänkte på den lilla söta. Vill ha den nuuu! Men dröjer till den sista juli om jag inte tar en annan uppfödare men dom här känns bra så håller nog fast vid dom!

Nu snart ska jag på vila-rea med Camilla. Borde inte köpa ett dugg men något lite kanske för följa med:)

Fruuukoost!


Måndag, tiidigt

2009-06-15 @ 08:00:37
Uppe med tuppen för jag åkte hem från borran med Mikael när han skulle till jobbet, men nu kan jag spela sims i några timmar utan att ha dåligt samvete eftersom jag egentligen skulle ha sovit:)

I lördags var Jossans tjugoårsfest och den var himla kul. Det är så härligt när man träffar massa människor man hängde med i skolan. Och när alla blir liksom vänner trots att man kanske typ bara hälsat på varann annars, himla mysigt:)

Igår var jag och baby på ikea, igen.. Det tar liksom aldrig slut och vi kommer behöva åka dit minst en gång till men nu börjar man känna en ände på det hela!
Skulle ju vara skönt med ett inflyttningsdatum lite tidigare än bestämt med men det verkar ju bli svårt.

Sims nu som sagt, ha en bra dag!

Måndagnatt

2009-06-09 @ 00:53:40
Min lördagkväll blev superb, såklart!
Men inte förns idag har jag riktigt hittat knapparna på sims3. Det är helt klart snyggt och bra men saknar alla saker jag har i tvåan vilket är sjuukt många. Men det kommer väl till det här med!

Nu har jag önskar mig 3 laptops av pappsen med, hoppas på att kunna chamra till mig den som är överst på listan:) Men varför är alla 17 tum fula? Eller inte fula men dom finns ju inte i en massa gullisnuffia färger och mönster som dom mindre gör och jag måste ha en med stor skärm, typiskt!
Menmen jag får väl köpa något annat som är gullisnuffigt!

Tre veckor kvar till flytt nu, hjälp!
Imorgon ska jag ha bankmöte med min bankman(!), låter helt creepy och vuxet!

Lördag

2009-06-06 @ 19:35:12
Nu har jag jobbat klart för den här helgen och sims 3 är installerat på datorn så jaa.. Ni vet nog vart ni har mig;)
Stoor godispåse och ostbågar med, nu vet ni definitift vart ni har mig! Ska inte röra mig en fläck förns det blir läggdags!

Hoppas ni har en lika bra kväll som jag!

Fredag!

2009-06-05 @ 14:55:19
Yes idag är det fredag och jag har sovit ända tills nu,nästan.
Putte står på schemat oså träning fall självdiciplinen räcker till det. Frö tillfället håller jag på och läsa en bok; 14 år till salu som är ruskigt vilket gör att det mesta blir försenat.

Kvällen igår var så kul och trevlig! Det var ju sådan här standupcomedy och vi skrattade så vi fick ont i magen, det var inte ens jobbigt att åka iväg och jobba natt sen, var bara sådär jätteglad liksom:)

Ett kapitel till nu då oså Putteman!

Torsdag

2009-06-05 @ 14:52:31
Jobbat natten så sovit till ett = dagen försvinner i ett nafs och snart är det kväll igen och då ska jag jobba ännu en natt.
 Jaaja har bara 50 timmar på schema den här månaden, behöver gärna 100 till så jag är glad när jag får jobba:)

Nu har jag äntligen fått iväg en bärbardatorönskelista till min pappa, hoppas han är generös den här gången. Jag kan ju inte vara utan dator i lägenheten heller, går inte alls! Snart flyttar vi, läääbbigt!

Hopp in i dusch nu, äta skagenbufé på berggrenskällare med ett av mina jobb oså åka och jobba natten, hey ho let´s go!

Måndagnatt

2009-06-02 @ 01:19:46
Gud vad jag borde sova nu, fy!
Har haft en underbar dag i solen med camilla, setts i tolv hela timmar! Pressat på bryggan på dagen och spelat minigolf och pratat massa skit och nödvändigt hela kvällen:) Mycket härligt!

Bilderna är från igår när vi intruducerade Joline för hästvärlden, gosunge!
Bjuder på lite bilder oså går jag och lägger mig, nattinatti!



Om

Joanna
RSS 2.0