Lördag 26 april

2008-04-26 @ 18:57:04
18.51
Igår var motalas uteliv guuuld! Det var massa folk, massa roliga och trevliga människor! Så det var faktiskt för en gång skulle värt att inte blir människa förns typ tre idag. Har verkligen mått skit.
Men nu är jag fit for fight igen och väntar bara på min älskling som jag har saknat så hiiiimla mycket! Vi ska nog bara ta det jätte lungt, se en film eller två, kanske äta något gott.
Provade det som är klart av min balklänning idag, tror det kommer bli jätte bra, kände mig sådär löjligt jättefin som jag inte alls tycker om att känna mig egentligen men det är väl det som är meningen. Hittade skor och väska igår när jag var på stan med mammsen. Hur bra som helst! Mamma är också hur bra som helst:)

Ha en bra lördagkväll! Puss på er

Onsdag 23 april numero dos

2008-04-23 @ 22:48:12

22.38
Jag är så jävla pepp på skolan imorgon klockan åtta! Nej det är jag inte, varför börjar man sådär mördartidigt?! Men sen ska jag iallafall få komma ut i skogen med L, det ser jag verkligen fram imot!
Köra med Thomas gick väl sådär, hade glömt typ allt jag egentligen ska göra när jag kör. Så nu blir bästa gång redan om två veckor, jajamen! Uppskriving bokad också. Jag måste måste klara första gången, annars skulle Thomas jaga mig med blåljus sa han, det vore väl iofs ganska intressant men jag tror någon annan få prova på det.
Nu har jag städat jätte duktigt i köket så mamma blir glad imorgon när hon kommer hem från sitt 22 (!) timmars pass på jobbet. Oså ska jag ta lite tvätt från torkstället med, massa plus till mig!

Känner någon för det kan den ju roa sig med detta, det är iallafall vad jag ska roa mig med medans mina naglar torkar!
Namn: Joanna Ebba Linnea, förmodligen kanonsvårt att lista ut
Alias: Jonni, typ bara av Kristofer och pappa dock..
Hemligt alias: Sonny har så klart en massa hemliga erotiska sängkammaralias på mig men de kan jag ju inte avsöja här!
Bostad: Hus med mor och en kissekatt
Avskyr: Ångesten över min framtid, pengalöshet
Tycker om: Sol! Mat, familj, vänner
Ditt bästa minne: Gud vad svårt, jag vet nog inte, inget som självklart sådär dyker upp. Alla bra minnen är ju typ de bästa minnena på olika ät
Ditt sämsta minne: Jag vet inte.
Pinsammaste du gjort: Ingen aning?
Din bästa sida: Oj, jag är nog rätt glad och sprallig, det tror jag många tycker om

Din sämsta sida: Varför är det alltid lättare att vara dålig? Skulle kunna skriva en massa här. Meen; bortskämd, jättesvårt att lita på folk, resulterar också i en del svartsjuka
Vad finns i fickorna: Lyyysyyyl
Bästa personen du vet: Nej, en bästa går ju inte heller
Sämsta personen du vet: Va? Men nej?
Drömyrke: Hemmafru med ständigt många miljoner på kontot..
Intressen: Hästarna, träffa de jag tycker om, kanske en promenad då och då.
Humör just nu: Helt okej, tlööött
Favoritgodis: Choooklaaaad! Och lakrits:)
Är det nåt du absolut inte äter: Snt jag inte tycker om
Kläder just nu: Mysis
Vad sa du senast: Typ "hejdå"?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Med dinosaurier!!
Sommarplaner: Jobba!?!? Sommarmys i almänhet, grilla, bada, sola, åka bååt.
Längd och vikt: 158 cm och 55 kg
Morgon- eller nattmänniska: Bådeoch! Vilket ibland blir lite kämpigt..
Sparare eller slösare: Slööösa, min hand med pengar är pinsam!

Vem är viktigast för dig: Men inte bara en ju, sämsta frågarna ever!.
Kommer du ihåg din första kärlek: Verkligen
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jag börjar nog tro det, har aldrig någonsin gjort det tidigare men jag börjar nog fatta att det faktiskt kan vara så
Bio eller promenad: Promenad till bion? Men nu när det är så fint väder så promenad!

Största svaghet: Allt onyttigt som går att ätas
Chips, morötter eller godis? Eh, chips och godis?
Pizza eller hamburgare? Pizza ena och hamburgare nästa?
Skriver du dagbok? Yes
Vad är du mest rädd för? Förlora människor, att folk bara ska försvinna, hatar att säga hejdå om ens bara för några dagar

Brukar du sola? Mhm
Röker du?
Snusar du?
Använder du knark? Som fan
Kaffe, te eller inget? Teee


Onsdag 23 april

2008-04-23 @ 12:20:02
12.17
Så var nationella, den skriftliga delen avklarad! Ett G blir det nog åtminstone, sen har jag inte en aning, tyckte jag bara skrev typ allt och inget.
Nu ska jag iallafall ut i solen och plugga körkortsteori sen åka och övningsköra med Thomasen. Min körning till vadstena igår gick riktigt bra! Och den hem där ifrån i morse med för den delen:)

Sedan ska jag umgås med Sonnyponny!

Puss och tjolahopp!

Tisdag 22 april

2008-04-22 @ 16:37:57
16.29
Obboooy vilket vackert väder, sooolen skiner idag!
Snart kommer min Millis och Fred hit, vi ska fika på gräsmattan med the och kladdkaka som jag har bakat.
Sedan ska jag övningsköra till vadstena, jättenervös! Oså är jag nervös för nationella proven imorgon med, att jag heller inte har något häfte känns inte direkt lugnande. Meeenmen. Saker brukar ju ordna sig till slut faktiskt. Blir så arg när jag är så jävla klantig bara, fått två häften liksom.. Suck!
 Min man var förresten en ängel imorse. Han ringde och väckte mig, och bättre sätt kan jag väl knappast vakna på, att det också var två minuter innan min klocka skulle ringa gjorde det hela ääännu bättre. Det var helt perfekt, påfyllning av lite pussar behövdes ju faktiskt också. Mumma!

image139

Måndag 21 april

2008-04-21 @ 20:05:37
19.52
Jag har verkligen haft en bra dag! ♥ Solen!
Efter en bra dag i skolan så hade jag en helcosy eftermiddag! Blev bjuden på våfflor och massa snack. Helt underbart. Nu ska jag väl plugga lite oså mysa ner mig med en beckfilm eftersom det väntas sovmorgon till halv elva imorgon, hur skönt är inte det liksom!

image138
Någon har sparkat sönder min sköna gröna cykel med. Blir så jävla arg, min stora sanna kärlek. Ska nog sörja den med en havreboll eller två ikväll. Vi var seriöst menade för varann. Saknar honom.


Herrå!

Söndag 20 april

2008-04-20 @ 14:54:28
14.48
Det är så jävla bäst väder idag! Goooott!
Körde till ulfåsa idag med, stolt som faaan. Mamma är panikslagen, annars går det riktigt bra nu för tiden!

Nu ska jag ta en prommis med min man i solen, det ska bli skönt. Hoppas jag kan få med honom på en liiite längre idag bara. Han brukar vara road i ca 20 minuter,ha.

Sedan blir det kalas med säkerligen god mat och annat, deet gillar jag. Oså ska jag plugga till prov, mindre kul. Askonstigt prov med, med massa årtal o skit. Värsta jag vet.

Men nu ska jag ta vara på solen som sagt.
Puss på er!

Lördag 19 april

2008-04-19 @ 23:39:29
23.31
Kim har ropat om ett inlägg idag så jag tänkte att jag faktiskt ska slänga in ett, eftersom han är han:)
Har dock ingen aning om varför det inte blivit något skrivande, det har nog helt enkelt istället blivit, hör och häpna,  en heldel skrivande på skolarbeten. Ligger inte efter ett dugg nu längre efter min resa i solen. Det är skönt.
Aaaaspepp på nationella i veckan med! Verkligen...

Idag har mysan varit här och mysit, vi såg solstorm. Helt okej film, Mikael var dock med och gjorde en, för att vara honom ganska dålig och charmlös insats. Men han är ändå Mikael och det räcker, läcker som tusan!
Igår var Sonny och jag på road tripp skulle man kunna säga. Skulle åka från Örebro, det tog typ två, tre timmar.. Men det är viktigt att göra nya saker ihop! Igår så upplevde vi ju tex att kissa i skogen ihop! När vi väl var hemma hyrde vi iallafall film och köpte gott. En Hannes, Philip och Kristian hängde också på. Det var mysigt:)

Nu ska jag sussa mig, kanske läsa lite i min jätteläskiga bok först. Och hoppas på att mamma kommer hem till natten! Annars blir jag superensam, och det är inte min grej för fem öre!

Nattinatt                          image137

Tisdag 15 april

2008-04-15 @ 18:37:46
18.30
God kväll! Förutom att jag inte har pluggat ett skit idag så mår jag så hiimla bra! Bara att vädret är tröjvädret är underbart. Har tagit en promenad i solen med min man idag igen. Bättre än så kan det väl knappast bli! Han är också underbar. Att vara ledig imorgon känns också ganska fint, dock känns det lite rastlöst eftersom jag inte har något speciellt att göra. Mer än att plugga, och det känns därimot sådär. Har inte missat så mycket i skolan som jag trodde, fint igen!

Ska plugga lite nu, så jag kommer vara i klimax och helt grön på må bra mätaren:)

Måndag 14 april

2008-04-14 @ 19:31:11
19.25
Jag klarade halkan och nej det var faktiskt inte särskilt svårt alls. Fast jag var ändå nervös hela tiden.
Efter det blev det max som belöning och det kändes huuur fint som helst!

Åkte också till skolan en stund, duktig som jag var och det var mysigt faktiskt. Gullar finns det allt där, med julia i toppen naturligtvis:)
Efter det till Sonnyplutt och tog en promenad i solen med honom, Erik och Kim:) Myysigt.
Oså stog Jollan på schemat, gullungen. Och nu ska jag laaga wook oså åka till baby igen för att spendera natten där! Puss på det♥
Att börja skolan 12.20 imorgon känns helt okej!


145580-136

Söndag 13 april nummer två

2008-04-13 @ 22:49:48
22.44
Det har gått sjukt bra att köra idag! Går alltid bättre med pappa, mamma är den hetsigaste och härjar, skäller och skriker bara.
Pluggat lite har jag gjort också, duktig tjej!

Mår fortfarande skit för halkan imorgon men ska sussa nu iallafall så jag känner mig lite taggad och pigg imorgon åtminstone.

Natinatti på er!

Söndag 13 april

2008-04-13 @ 15:30:12
15.22
Hemkommen, med blandade känslor. Inte så hemskt brun faktiskt så Julia du behöver inte vara varken osams eller ledsen med mig:) Hade utan större problem stannat en vecka till om man bortser från saknad av Sonny och allt pluggande som blir. Sjukt härlig resa iallafall.
Direkt från flygplatsen begav jag mig till Sonny och det var alldeles underbart att få träffa honom efter en vecka utan! Tillbringat hela helgen med honom och han är verkligen den bästa mannen.
Hann träffa Camilla igår med, det var också himla mysigt. Såg 27 dresses och åt, som vanligt!

Idag har jag sådär inga planer alls så ska försöka plugga lite och övningsköra.
Imorgon ska jag köra halkan, jag mår skit! Kan ju knappt köra bil förhelvete. Håll era tummar för mig!

Tjaråå

Torsdag 3 april

2008-04-03 @ 19:58:47
Imorgon draaar jag!
Är jag inte brunfärgad när jag kommer hem så tjuter jag, blod och floder.
Kommit hem från stallet nu, en tur i skogen på Lincolnfavvis blev det. Mysigt!
Nu ska jag mysa med man nummer två. Mat, annat gott och förmodligen en hel del sex står på schemat.
Kanske slänger in en rad imorgon, man vet aldrig. Bloggmöjligheter där borta har jag ingen aning om men antar att det funkar så något ska jag säkert få till så glöm mig inte helt! Om jag nu någon dag kommer känna för att offra sol och strand för att blogga..

Puss på er

Onsdag 2 april, imorgon är det imorgon jag draaar!

2008-04-02 @ 18:14:16
18.11
Tjoolahejs!
Precis hemkommen från stallet, hungrig som en best! Lutar åt att det blir nudlar och snitzel efter det här skrivandet.
Ska väl packas en del ikväll annars blir det gööör lugnt, läsa min bok kanske oså kommer S hit. Skulle kännas skönt att hinna tröttna på honom innan jag åker, få jobba på det! Kan tro att det blir svårt dock..

Maaaat!

Tisdag 1 april

2008-04-01 @ 20:49:09
                                                               145580-135                     
Första april och det är vår! Tjoh! Den är mer än välkommen!
Helgen har varit mycket bra, fick träffa Ella, Malin och Kristofer som annars är långt ifrån mig och det är guuuld värt att få träffa dom! Sedan umgicks jag väl lite med mina män med och kan inte tänka mig annat än att dom också faktiskt var bra:) Minns liksom inte rikigt.

Idag pluggar jag och det suger. Hårt.
Men har vissa grejer jag verkligen måste bli klar med. Måste måste, annars är jag typ död av både min grupp och lärare. Och vem vill dö två dagar innan utlandssemester?! Inte jag.
Pepp som fan, tror nästan inte ens jag kommer gråta när jag åker. (Har annars en enorm tendens till att göra det)
Men vi får väl se!

Plugg som sagt, puss på er

Om

Joanna
RSS 2.0