Måndag

2008-10-27 @ 21:28:46
En härlig sådan!
Började morgonen med lite kvalitetstid (som han så fint kallade det)  tillsammans med M. Vi var i fågelstad och handlade morötter till Putte bland annat, all kvalitetstid är bra sådan, även fast den kan se lite annorunda ut med en hästnörd till flickvän:)
Sedan fortsatte jag till stallet och han till Joel!

Stallet var som vanligt mysigt, red en tur med Emelie, typ världens goaste tjej. Vilse en gång men sedan back on track igen:)

Nu står disk och prisonbreak på schemat innan jag besöker sängen för natten. Imorgon vankas tidig morgon! Börjar jobba tolv och ska hinna med stallet innan det = Gå upp halv åtta. Schteeek! När jag sedan slutat jobbet klockan åtta ska jag åka o ge hästarna kvällsmat men sedan minsann tror jag min gose kommer vara här för att tillbringa natten med mig. Han är ju faktiskt bäst. Osedan börjar jag jobba klockan åtta nästa dag  = två tidiga mornar på raken = vill dö.

Gud vad mycket hästsnack, men det kan inte hjälpas!
Puss och tjohej på er!

Mcdonalds

2008-10-25 @ 22:39:52
Nu ska jag äntligen få åka o hämta min pojkvän. Men först har det beställts mcdonalds så det är väl bäst jag har med mig det så jag får följa med hem o sova sen. En nackdel med att ha en så genomsnäll pojkvän är just det här, att jag inte kan strunta i att åka dit o handla eftersom jag vet att han hade åkt och handlat två gånger till mig om det vore så.

Så nu drar jag!
Nattinatt!

Lördagkväll

2008-10-25 @ 21:10:25
Nu har jag gjort rent hos mina firrar, lämnat filmen vi hyrde igår och köpt morötter till Puuttrick!
Känner mig ganska duktig trots allt. Inga vanliga lördagsaktiviteter det inte. Snart hoppas jag på att Mikael vill komma hem från lagfesten så jag kan få gosa mig hos honom.
Min katt såg ganska sugen ut på mina fiskar när jag gjorde rent, hoppas han snart kommer på andra tankar!

Imorgon ska jag hämta nyopereradmamma i linköping osedan vara hennes passupp i en vecka eller två antar jag. Men det spelar ingen roll för jag har varit orolig hela dagen så det ska bara bli skönt att få hem henne:)


Lördag

2008-10-25 @ 15:58:12
Vaknade upp med prinsen och sedan dess har jag faktiskt inte kommit någon stans! Suttit här oså sett på tv, tillomed morgonrocken på mig fortfarande! Ganska dåligt jobbat. Men funderar på att promenera mig ner till maxi o handla en hink så jag kan byta lite vatten i mitt akvarium oså lite morötter till Putteman imorgon så man kanske är lite poppis imorgon:)

Förövrigt har jag idag när jag suttit hät blivit medlem på sådana här gratissidor ni vet, som jag varit jätteanti mot tidigare men vad tusan är man arbetslös så får man ju försöka med allt!

Är det så att ni är lite nyfikna också så Kan ni registrera er här så får ni extra poäng för att ni gör det från mig!:
Gratis kläder  - Få presentkort på hm, kicks, gina tricot osv genom att värva folk o besöka hemsidor
Gratis sajt  - Samma sak där fast man kan få massa mer saker, lätt att få ihop poäng också!



Puss på eeeer

Fredag!

2008-10-24 @ 10:53:31
Fredagar har ju helt mist sin mening för mig eftersom jag inte har någon skillnad på vardagar o helger. Det är ganska tråkigt faktiskt, man saknar fredagskänslan. Men ikväll ska jag och M på bio, det är iallafall lite fredagit!

Min kväll igår blev inte alls som planerat. Jag satt här och lärde mig det mesta om scrapbooking istället! Jag har ju sysslat lite med dig tidigare men nu tror jag jag ska börja på allvar, ska bara ha råd också och det blir värre när man är arbetslös..

Helst skulle jag mest bara vilja vara liten och skyddas av mamma hela tiden!


Torsdagkväll

2008-10-23 @ 21:12:03
Sitter hemma helt frusen nu efter ett par timmar i stallet, ser på du är vad du äter, dricker te och äter choklad. Ibland blir jag nästan sugen på att bli hälsosam när jag ser det men det går över fort:) Ska nog aldrig ge mig in på något nyttighetsprojekt igen eftersom jag aldrig lyckas i vilket fall.

Stallet var iallafall som vanligt gosigt. Putte är en väldigt bra man! Nu träffar jag honom inte förns på söndag men det får gå!

Nu ska jag spendera resten av kvällen med lyxfällan, sims, prison break och kanske Dexter om det hinner bli klart, yuuuummiiii!


Tisdag

2008-10-21 @ 09:57:26
Nu har jag varit vaken i en halvtimma o varken dammsugit bilen eller ringt något jobb - inte ens ätit fukost. Gud så värdelös jag är! Men nu ska jag iallafall gå o städa lite på mitt rum så får mamma göra frukost:)

Det är verkligen ruskväder idag! Men jag längtar ändå till skogsturen med Putteman och Camilla!

Oså längtar jag lite till M, men ikväll får jag träffa honom igen.

Puss på er!


Måndag

2008-10-20 @ 21:37:28
Ja jag är en dålig bloggare, shyy!
Hur som haver, förutom min ekonomiska situation så leker livet! Jag har häst fyra dagar i veckan och underbar pojkvän sju dagar i veckan! Oså massa annat kul där i mellan såklart:)
Idag har jag fikat lite med fridis som åker till usa på tisdag, bara i två veckor den här gången, skönt!

Imorgon ska jag till Putteman (hästen) oså jobba!
Jag borde också söka lite jobb och dammsuga min lilla bil. Hoppas jag tar tag i det. jag borde göra det eftersom jag ska sova utan Mikael inatt, för första gången på typ två veckor så jag har liksom ingen anldening att ligga kvar i sängen särskilt länge:) Det är lite halvkämpigt att sova själv, mesigt for sure men det kan inte hjälpas!

Nu ska jag ta och se lite prison break och dexter innan jag somnar.
Prison break och Dexter är det bästa! Helt galet!

Pusshejsfejsrejssejsvejs

Lördagnatt!

2008-10-04 @ 23:52:19
Jobbar. Mindre kul en lördagkväll kanske men M skulle ändå ut och festa ikväll så passar ju inte jättedåligt ändå. För tillfället är vi sambo, det är mysigt! Riktigt coosy!:)
Idag har vi ätit kanelbullar - såklart! Och sett på tusenbröder.
Jag var också iväg och simmade en sväng - 40 minuter - 52 längder:) Lite solning på det med, sköönt!

Imorgon ska jag lösahoppa Putte. Han är "min" nya häst och förmodligen ska han också bli kärlek nummer två. Det känns som det kommer att kunna bli jättebra. Underbart att vara med häst igen, bara ääälskar´t!
Men innan det ska jag se film med M, kärlek nummer ett. Vi ska se 21, sjukt bra film!

Nu ska jag återgå till att fixa med albumen och korten från rhodos, vill bara tillbaka!

Om

Joanna
RSS 2.0