Söndag

2010-02-28 @ 22:12:06
Ännu en jobbhelg är förbi. Men den har varit mycket bra, Hanna var tillbaka på jobbet och det kändes så braa! Förhoppningsvis blir hon min kollega även till sommaren.
Idag slutade jag redan 12 så har också hunnit med kalas hos Joline, min lilla bebisunge fyllde fyra år! Känns som det var typ förra veckan vi fick veta att hon låg i magen. Men nu ligger det istället två syskon i hennes mammas mage:)

Imorgon skulle jag mycket väl kunna tänka mig att vara ledig, varit ledig 1 dag på 10 nu men har inte råd med någon ledighet denna vecka inte eftersom jag ska ha en hel vecka ledigt nästa. Då minsann ska vi åka skidor, basta, äta och dricka gott, ska bli så härligt. Och kul med lite ordentlig skidåkning igen!

Beställde mitt diskbänksett jag suktat efter så länge, känner att jag kommer bli såå nöjd!

Nu ska jag mysa med Nellie oså sova, herrå!




Torsdag

2010-02-25 @ 08:56:39
Torsdag igen och det känns lika bra som förra torsdagen trots ett lååångt pass på jobbet. Ska snart åka iväg till min hästapålle! Skönt att det inte är 40 minus.

Drömde verkligen intressant inatt. Om att jag skrev ett inlägg här till mina killkompisar jag umgicks med förut och berättade hur mycket jag saknade dom och att vi skulle börja umgås igen.
Och då när jag vaknade och tänkte jag efter kom jag och tänka på att var har alla mina killkompisar tagit vägen? Jag var liksom tjejen som bara umgicks med killar förut, jag hade några nära tjejkompisar men större delen av min umgängeskrets var killar och det trivdes jag som bäst med. Slutar man umgås med killkompisar när man blir sambo? Skaffar pojkvän? Eller när händer detta? För när jag tänker efter har jag egentligen ingen tjejkompis som har en riktig killkompis sådär som man ligger i soffan med och ser film med utan någon spänning eller baktanke. Är inte det konstigt? Mikael är ju inte vad jag vet iallafall ett dugg svartsjuk så vad hindrar mig? Något har ju gjort att min umgängeskrets under en period på några år bytts ut till mest tjejer. Inte för jag vill byta ut någon av er såklart men lite testosteron skulle ju inte skada.

Mycket text men var tvungen att skriva ner det där så jag kan gå tillbaka och påminna mig själv om vad jag har tänkt på och kommit fram till, om jag nu kom fram till något:)

Ha en bra dag!

Onsdag

2010-02-24 @ 22:26:18
Känner att jag är skyldig er en uppdatering. Sitter och svär över Ella, Mia och Julia när dom inte uppdaterar så jag kan få hänga med i deras liv men själv kan det dröja en vecka eller två, får jag skärpa till mig va!

Helgen gick till bara jobb. Men kändes helt okej med tanke på att jag inte hade kunnat göra något ändå. Bättre att ha betalt och vara insnöad:) Och dessutom, ska jag tillägga så var det en underbar helg. Jobbade 30 timmar men hade inte velat gå hem en timma tidigare. Det var tjejläger och tjejerna är verkligen härliga tjejer, personalen också!

I måndags träffade jag min bästa Camilla. Tur att jag fick en dos exakt en månad innan vi ses igen. En månad är fortfarande sjukt långt men det har gått bättre än jag trott. Vi såg på film och bara hade en sådan där kväll som vi brukar ha i hennes rum. Jättebra kväll alltså.

Idag har jag jobbat hela dagen och imorgon bärjar jag halv tre och jobbar till 10 på fredag, hejjahejja! Ska hinna med häst och bokrea innan det tänkte jag. Äääälskar bokrea!

Herrå!

Torsdag

2010-02-18 @ 23:20:18
Idaghar jag haft världens bästa torsdag! Torsdagar är ofta bra dagar. Den här torsdagen har jag spenderat i stallet och i skogen på min bästa vän. Sedan åkte jag och mamsen till stan och jag blev bjuden på lunch, gott! Sedan gick vi en runda på stan. Jag köpte en ny servis, har ju inga muggar sen innan.. Men dom här var så hiiimla fina men egentligen inte så Joanniga alls. Massa färg men på ett bra sätt och ändå lite gammeldags över det hela. Kommer bli så bra!

Efter det åkte jag hem till min man, vi gjorde egen pizza som inte smakade så gott men det var mysigt ändå. Sen åkte jag till mamma och träffade mina mostrar. Mysigt! Igen:)

Nu avslutar jag kvällen med gamla othavsnitt och Nellie ligger tätt tätt intill. Min bästa tjej, matte tycker så mycket om dig!







Tisdag

2010-02-16 @ 12:49:52
Känns verkligen som en jättejättetråkig dag. Vill verkligen göra något men ingen har tid med mig och jag har inga pengar. Det jag ser fram imot nu är att få äta falukorv i ugn med potatismos - säger det mesta om min tisdag?

I söndags fick jag klicka hem en tshirt och ett linne som min sambo betalade till mig, blev den gladaste, nu hoppas jag bara det passar! Brukar inte snylta sådär på Mikael men tror det kanske var hans pojkvänssamvete som talade för han inte hade uppvaktat mig på allahjärtansdagen och blivit pikad för det ett antal gånger:)
Hur som helst är han världens bästa, uppvaktad eller inte!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, ta en dusch åtminstone. Kanske gå en runda på stan bara för motionen, känner mig helt förslappad i varenda muskel. Mindre trevlig känsla.

Herrå!

Tjolahopp!

2010-02-14 @ 21:51:56
Alla♥nsdag idag och jag har fått världens finaste bukett blommor av mamma. Står på köksbordet och blir glad varje gång jag ser den:) För övrigt har jag varit ute på Putte i solskenet, snön bara glittrade och vi hade det jättemysigt. Sen åkte jag och min älskade till mamma och fick mat.

Fått upp min nya hylla idag med, blir nog bra när jag fått till det som ska stå på den, mina filmer som är värda en bättre plats än den i lådan står iallafall där. Ocboxarna, saganomringenfilmerna, onetreehillboxarna och scrubsboxarna. (Scrubsboxarna är mest för att Mikael såg så ledsen ut när ingen av filmerna som skulle stå på hyllan var hans).

Imorgon om jag inte ska jobba så ska jag till min fyrbente kärlek, uträtta lite ärenden på stan och ha semledejt med Nina. Mycket bra!

Det sista jag måste säga är en sak som mest mina hästvänner verkligen förstår innebörden av - idag har jag tvättat alla Puttes borstar och lådan. Det är typ det seriösaste man kan göra. *klappar mig själv på huvudet*

Fredagnatt

2010-02-06 @ 01:15:03
Bara sex timmar kvar sen får jag gå hem och sova.
Har hittills spenderat kvällen med att äta, det blir lätt så. Sett de två nya oth avsnitten som jag missat med. Och ärligt? Det blir bara sämre och sämre för varje gång. Känns som jag snart lägger ner det där. Får väl se dom säsongerna som faktiskt var bra, som faktiskt Lucas är med i. Han skulle liksom kunna göra vilken som helst film bra, eller åtminstone värd att titta på.

När jag vaknar imorgon ska jag laga tacos till mina tjejer som kommer till mig på kvällen. Vi ska äta och dricka gott. Kommer bli så himla bra, älskar att ha dom på hemmaplan.

Tjingeling!

Onsdag

2010-02-03 @ 23:20:40
Det liksom bubblar över så jag måste skriva ur mig:
CAMILLA KOMMER HEM I HELGEN!
Har suttit i soffan och fnittrat i en kvart nu men  det går liksom inte ur så jag tänkte att jag försöker skriva ur mig det, känns lite bättre nu:)
Kommer bli en jäävligt bra helg, troligtvis kommer jag även träffa Sanna och Anna med, tillomed hört lite om att Jossan ska komma hem. Hur bra kan det inte bli? Kan liksom inte bli dåligt någonstans.
Måste skriva att det såklart ska bli mysigt att Nina ska vara med också, ingen glömd!

Imorgon funderar jag på att vara ledig. Får se om jag har samvete.
Nattinatt!

Måndagmorgon!

2010-02-01 @ 09:30:46
Jag tror bemaningen, de som bokar ut mig på jobb har börjat läsa tankar. Eller så har dom satt in två fullträffar på 12 timmar. Igår skulle jag sätta mig otillgänglig  idag. Ella var här och säger "har du gjort det nu då?" jag svarar då "nej jag ska göra det nu", ska precis slå upp datorn och då plingar det i telefonen "du är bokad måndag bla bla..". Man blir typ aaaldrig bokad på en söndag för då är dom ju liksom lediga. Men det är ju smällar man får ta!
Nu satt jag här och tänkte att i helgen händer det ganska mycket kul och jag jobbade ju 4 av 5 helger i januari så ska lägga mig otillgänglig den här helgen, hinner precis logga in då det plingar i telefonen och den säger "du är bokad fredagnatt hos bla bla..". Är det sant? Man blir väldigt sällan bokad så många dagar i förväg. Herregud! Jag är jätteglad för att få jobba men dessa tillfälligheter är ganska skrattretande:)

Nu ska jag äta frukost sedan åka och jobba, tjolahopp!

Söndagnatt!

2010-02-01 @ 00:52:25
Nu har mina bästa tjejer åkt hår ifrån, vi har haft tjejkväll med te och cupcakes. Mycket bra! Igår var också bra, god mat och gänget.

Idag sov vi till halv tolv här hemma, händer typ aldrig. Oså åt vi frukost tillsammans, KORS I TAKET! Händer typ 1 gång i månaden eftersom vi jobbar så olika. Myysigt.
Varit hos Putteman med, kallt som svin men härdade i 40 minuter sen red vi hem, hujeda mig!

Börjar sakna min vän nu, kommer hon inte hem hit innan jag åker dit är det över en månad tills vi ses, känns ju sådär va.

Nu ska jag krypa till kojs, natti!

Om

Joanna
RSS 2.0