Onsdag

2010-03-31 @ 13:57:16
Vad är det med veckorna egentligen? Dom går s å  h i m l a  s n a b b t. Men det är ju egentligen inget dåligt:)
Idag har jag sprungit och lagat den godaste laxwooken. Den vart verkligen så himla bra. Hade inga frysta wookisar utan bara färska, det borde ni pröva! Känns som jag kommer hålla i med springandet en period nu, riktigt kul och dessutom det minst tidskrävande jag sysslat med, tar liksom 30 min sen är jag klar. Mycket bra när även jobb, häst och ett umgänge ska hinnas med:)

Nu ska jag åka till jobbet!

Herrå!

Söndag

2010-03-28 @ 23:12:53
Och en ledig sådan!
Jobbat i sex dagar och känner mig riktigt förtjänt av ledigheten. Har haft en riktig kanondag också. Stallet först, nu för tiden kan man rida i tröja. Hur härligt? Att vara ute i skogen på Putteman är verkligen helande för själen, alla borde pröva! Sen kom mamma och moster Carina på våffelfest! Mysigt som tusan.
Oså har jag handlat med, och lagat mat till M och mig. Duktig tjej.

Saknar mina vänner idag. Tror ni vet vilka ni är.

Kollat lite på Johan Falk nu ikväll. Är inte han som spelar Johan Falk möjligtvis den sämsta svenska skådespelaren vi har? Han är ju totalt jävla värdelös. Ingen känsla alls.
Nu förstår jag ju inte hetsen med Johan Falk filmerna över huvudtaget men han suger verkligen.

Nehe ni nu ska jag sova. Imorgon ska jag till stan med mig själv, eller möjligvis Mikael. Ska handla något fint till mig själv och lämna in min klockan så jag börjar använda den ordentligt. Jag älskar den ju egentligen liksom.

Puss på er!

Onsdag

2010-03-24 @ 22:50:17
Snart har hela veckan susat förbi igen! Bara massa jobb, och bara massa jobb som återstår med för den delen. Meen det behöver jag efter att ha roat mig och varit ledig så mycket.

Tänkte mest slänga in den här 7-saker-vi-kanske-inte-vet-om-dig som Eve utmana mig på för typ en månad sen:)

1. Jag mår dåligt när jag duschar håret två dagar på raken. Känns som det faller av och blir jättetorrt. Kan liksom planera i början av veckan vilka dagar som kommer bli tvätta håret dagar och så det passar med stallet.

2. Jag planerar ALLT. Tycker det är jobbigt om det står fel i almenackan, vill ändra direkt om det blir ändrade planer därför är också tippex min bästa vän.

3. Jag skulle helst vilja hoppa över de här åren jag har framför mig när jag i stort sätt ska bestämma hur resten av mitt liv ska se ut. Tycker verkligen det är jobbigt.

4. Jag sover alltid naken.

5. Jag tänker ibland på att för ett tag lägga ner ridningen men är livrädd för hur ett liv utan skulle vara. Har varit utan regelbunden ridning i ca 1 månad de senaste 10 åren.

6. Min högsta önskan i livet (förutom att mina nära ska vara friska och sånt självklart) är att kunna äta vad som helst, hur som helst och när som helst utan att det påvekade min kropp varken inuti eller utanpå.

7. Jag älskar att läsa böcker. De lämnar så mycket åt fantasin där jag får skapa mina egna bilder.

Tycker ALLA som läser detta ska göra en sådan här, pussochgodnatt!

Måndag

2010-03-22 @ 21:30:27
Oj, det var då längsen! Men jag lever!
Hade en kanonvecka i idre. För tror inte jag har skrivit sen dess? Sen hade jag fem mysiga dagar med min sambo hemma då vi både, lite mot vår vilja var ganska mycket lediga. Dom var hur bra som helst, vi åt frukost ihop, lunchade på stan, gick på stan och badade ihop. Sånt där som inte händer jätteofta annars.

Sedan åkte jag då till min Camilla på fredagen. Hon och hela helgen var jätteefterlängtad! Vi var på stockholmlive på fredagen med två tjejer från hennes klass, jättetrevligt och roligt!:) På lördagen var vi på stan. Jag handlade mindre än vad jag hade tillåtit mig att göra, himla dumt? Men en tunika, en kofta, en väska och en skål blev det. På kvällen var vi på bio, remember me. Helt ärligt var den sådär. Efter det var vi på det mysigaste cafét. Bara att sitta på ett fullsatt cafe klockan tolv på natten känns härligt!
Ja, jag har verkligen haft en kanonhelg. Camilla är så himla bra och faktiskt tyckte jag stockholm var riktigt mysigt, det har jag inte tyckt förut när jag varit där. Himla bra, så jag kan åka dit igen:)

Oså har jag börjar springa. Känns bra. Hoppas det blir som en drog jag inte kan sluta med (förmodligen inte..).

Pusshej!



Måndag

2010-03-15 @ 17:00:43
I bilen..
J - du vet den här låten med Lisa (försöker nynna)
M - ??
J - men du veet, jag har vart vilsen lisa
M - ja?
J - den är så himla bra! Vi måste tanka den!

Mikael tittar storögt och tappar hakan.
M - Jag spelade den för dig för aslängesen och då trackade du mig för den var så jäävla dålig och att jag var en jävla tönt som lyssnade på den.
J - Jaha, men nu har jag hört den så mycket så jag gillar den!
M - Men jag slutade lyssna på den eftersom den var så fruktansvärd..
J  - Hm. Okej. Har väl hört den någon annanstans då, och lärt mig gilla den.

Känner mig inte dum alls, haha.


Fredag

2010-03-06 @ 00:27:10
Haft den seeegaste sagen på jobbet idag. Det var hemskt. Började klockan halv tolv, tittade på klockan senare, gissade på att den var 15.30, den var 13.00. DÅ går det segt! Men det gick ju och tillslut kom jag hem.
Sambo är på bastu och ölkväll, passade mig himla fint. Kände verkligen för en ensamkväll.

Just de, har ju inte berättat för er att vi tackat ja till en lägenhet som vi var och kollade på i förrgår. En lite äldre med ganska högt tak, öppen spis och 20 kvm större. Fråga mig inte vad vi ska ha det tredje rummet till men det är en underbar lägenhet och jag tror, och hoppas att vi båda två känner att det kommer bli så himla bra och vi kommer kunna bo där längelänge, ja vi skulle tillochmed kunna få vårat första barn där:)
Inte inflyttning förns 1 juli dock, vill ju bara flytta nu direkt. Så håll alla era tummar och tår för att någon vill ha våran lägenhet nu på en gång så vi kan få flytta in redan första maj!
Men å andra sidan har jag längre tid på mig att övertala Mikael att sovrummet ska gå i vittvittvitt om det dröjer lite till:)

Imorgon kommer bli en bra dag i goda vänner lag!
Kent ska firas, vågar inte skriva vad vi planerat för det ska bli en överraskning, men bra blir det.
Puss&godnatt





Onsdag

2010-03-03 @ 23:23:20
Japp jag klarade alla mina punkter idag! Dutti flicka! Tänkte belöna mig med glass men nehe då en smörgås blev det men inte mer.
Diskbänken blev så bra! Antar att ni är jävligt trötta på att höra om min diskbänk nu och idag var ju sista gången för nu står det där så fint:)

Imorgon kommer bli en bra dag känner jag. En tur på Putteman i skogen, luncha med mammsen på stan, titta på två lägenheter (varav jag känner att jag kommer bli kär i en av dom, inte bra.) oså fika med Nina på huggan! Hugos alltså. Eller nej just det texas tillochmed. Kan vara det fulaste namnet på ett cafe/resturang/bar.

Nu ska jag krypa ner hos min bejbi! Puss.

Tisdag

2010-03-02 @ 23:09:50
Inne i jobbstim igen, helt isolerad. Träffar ingen och ringer ingen. Tänkt ringa Camilla i två dagar nu men blir inte av. Kommer hem från jobbet halv tio, säger hej till min lilla familj oså går jag och lägger mig typ. Men jag älskar att jag får jobba. Imorgon har jag bara en kort tur, börjar kl. 16 så då ska jag försöka hinna tvätta, handla till idre, laga mat,  rida och lämna lite saker som Nellie ska ha hos mamma när vi är borta innan. Hinner jag allt ska jag hylla mig själv lite faktiskt.
Att det är nionde dagen imorgon imorgon börjar kännas i min rygg så som tur är ska jag på massage på torsdag, sköönt. Oså ska jag faktiskt inte gnälla alls för på söndag ska jag ha semester en hel vecka. Oförskämt bra - blir dessutom bjuden på allt utom några luncher och middagar som jag ska stå för.

Ska hämta mitt diskbänkssett imorgon med, niiice!

Puss och godnatt hörrni

Om

Joanna
RSS 2.0