Onsdag 30/1.

2008-01-30 @ 22:54:41

22.48
Idag har jag varit duktig:
Gjort ett lektionstest på körskolan
Hämtat min telefon som varit på lagning (nu känner jag mig hel igen!)
Färgat håret

S har också varit duktig, den duktigaste!
Nämligen: Tagit körkort!! GRATTIS BABY!♥
Stolt flickvän!
Snart även en ännu mer rullande flickvän, kan tänka mig att både min och hans mammas bil kommer gå på högvarv till bland annat godishuset..

Sov gott!


Tisdag 29/1.

2008-01-29 @ 22:49:55
22.16
Jag antar att jag får be om ursäkt för en för tillfället jävligt tråkig blogg. Ja det må inte varit det roligaste tidigare men bättre har det väl varit. Det beror inte på att jag har dött.
Saken är bara den att jag bara jobbar och det finns inte mycket att säga om det, ni vet att jag älskart och jag skulle vilja att alla som inte hade upplevt att jobba med "sådana här" barn bara fick göra det. Det är faktiskt helt underbart och allt annat känns nästan meningslöst.
  Oså har jag träffat S med såklart men det känns inte heller särskilt aktuellt och intressant att skriva om.  Jag tror inte jag träffat en enda vän på typ en vecka, eller två. På fredag får jag iallafall äntilgen träffa Camilla. Våra två män på det med, hur bra som helst!:)

Nu ska jag äta en macka, o kanske lite popcorn oså se OC såklart. Jag är så värd popcorn o macka eftersom jag ätit en halv kladdkaka ikväll. Ibland tycker jag så mycket om mig själv o mina matvanor. Hoppas jag inte orkar göra varken macka eller popcorn. Då äter jag väl upp andra hanvlan kladdkaka förstås, vilket är bäst? Jag är i stort behov av en Anna Skipper.
Fick hem tre nya filmer jag beställt idag med så kanske skulle se en av dem med om jag kan slita mig från OC:)

Puss på er

Söndag 27/1.

2008-01-27 @ 21:22:43
20.26
Det känns så jävla bra att sitta här när jag egentligen skulle varit hos Julia. Nej det gör det inte. Känns så jävla suuurt. Verkligen sett fram imot det under min jobbhelg att få träffa dem.
Men icke minsann!


S kommer iallafall hit o sussar med mig. Det gör mig lycklig!
Så lycklig man nu kan bli efter att ha missat två underbaringar.
Men nästa söndag ger vi oss på´t igen!


Jobbet har som vanligt varit bra. Alldeles fantastiska barn och likaså min kollegor.

PUSS&KRÄM

Fredag 25/1. Igen.

2008-01-25 @ 22:10:49
22.04
Sådär! Nu är jag back on track igen! Eller blev det för ett par timmar sedan. Mannen kom hit och gjorde sitt, det hade egentligen räckt gott och väl. Men så bestämdes det hos Robin att nästa vecka åker vi till stan och beställer en resa! Lycklig tjej alltså.
Att få komma iväg till värme kommer bli underbart. Men eftersom det blir tjejresa blir det dåligt med Sonny men det får jag stå ut med. Vet inte hur men det får helt enkelt gå:)

Nu känner jag mig som en riktig torrboll.
Mamma är ute o festar och Julia och Robin skulle ut men jag bangade. Och ja torrstämpeln är min för ikväll.
Men jag kan liksom inte ha kul på samma sätt när två dagars jobb är framför mig.
Så kvällen blir min och OC´s. Det får duga! Sonny fick visst med mig till godishuset med förut så det har jag också att fylla saknaden av männskligt sällskap med.

Nattinatt!

Fredag 25/1. "Vi är inte sånna som i slutet får varann, och alla bara pratar är det sant och jag har hört om dig"

2008-01-25 @ 14:06:24
14.00
Ledig dag. Dålig dag.
Hoppas den vänder och blir bättre.
Ibland är jag verkligen hopplös.

Tror jag går och lägger mig nu och väntar på att få åka till jobbet imorgon.
Fast först ska jag till apoteket.
Å till carlswärds.
Å till Robin.
Jag hatar när man måste göra saker när man har sug noll.
Men Robin är iallafall bra, dit har jag lite sug. Kanske kan jag bli full med.
Det är bra.

Nej jag borde inte skriva när jag bara sprider dåliga vibbar men jag var typ tvungen.
Förlåt hörrni!
Imorgon har jag nog återvänt till Joanna igen, eller senare idag.

Ondsag 23/1. "And I know that you´re a sucker for anything aucustic"

2008-01-23 @ 23:22:16
23.14
Hur lugn dag som helst på praktiken! Tre personal och två barn, nästan så det blir långtråkigt i mellanåt, men den bästa praktiken har jag hur som helst:)
Det negativa är att jag aldrig hinner träffa min vänner eftersom jag slutar halv åtta eller halv tio varje dag. Men jag får stå ut i fyra veckor helt enkelt! Hinner inte träffa S något vidare heller och nu känner jag att jag saknar honom lite.
Kaaanske får jag träffa honom imorgon om det passar herrn!

Värst av allt är ändå att jag inte hinner med Lincoln. Jag kan ju inte direkt berätta för honom varför jag inte är hos honom därför är det det värsta. Men det ska nog lösa sig det också!

Nu blire OC oså sovning,
Var ute o gick i morse förresten, good work! På´t imorrn igen barra!

Tisdag 22/1

2008-01-22 @ 23:34:53
23.46
Ja igår var första dagen på praktiken.
Igår var dagen jag kunde fått en av mitt livs isf största dom.
Igår var dagen jag myste med min man och han gjorde mig alldeles lycklig.

Tar det från början!
Praktiken var bra - samma personal och samma barn + två nya.
Hur kul som helst att vara tillbaka!
Domen - var inte så hård ändå. Har tydligen byggt mag och stora ryggmuskeln för snabbt så de små musklerna i ryggen inte hunnit med. Har för rörlig rygg vilket leder till att de små musklerna får jobba järnet för att hålla mig stabil. Alltså en obalans. Träningschema + lite vila från ridningen så skulle det väl vara löst! Skönt.
Myset - Så bra som alltid. Mer än så kommer inte avslöjas. Lite hemlis måste jag ha och under den kategorin går faktiskt Sonny.

Idag!
Leeedig.
MAMMA FYRTIO OCH SYSTER FJORTON!
Grattis med andra ord!!
Mest lett till mycket ätande och massa mer ätande på det sen. Inte bra alls. Promenad innan frukost imorgon står på schemat. Och det kommer bli av för jag känner mig som en fylld anka just nu.

Tack för mig,hej!

Söndagnatt!

2008-01-21 @ 00:01:54
Äntigen en ny säsong av OC hemma.
Lycka.
Nu ska vi sova! Helst till sommaren.

Godnatt.

Lördagnatt. "Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu"

2008-01-20 @ 00:45:01
00.53
Sådär nu är även Julia infirad som artonåring! Hon firades med god mat och vin. Mycket trevligt. Bortsätt från att jag vill kräkas upp allt jag ätit så var det mycket lyckat.

Nu ska jag somna med mina vänner i OC.
Det är tur man har dom ensamma nätter!

Nattinatt.

Lördag 19/1.

2008-01-19 @ 15:54:01
15.52
Igår
var en bra dag, egentligen. Bara att jag stor del av dagen mest kände mig emotionellt störd. Sådär som jag gör vissa dagar. Då jag mest bara klarar av att umgås med sådana jag känner på ett ganska ytligt plan eller sådana som känner mig all the way in så att säga.
Därför passade dagen igår mig väldigt bra.
Jag var i skolan med söta klasskamrater. Insåg att jag inte riktigt kommr klara fem veckor utan Julia så en myskväll blev inplanerad. Hoppas två tjejer på K och M också kommer med på den!
Sedan åkte jag till min prins - Lincoln. Lilla ängeln. Det är kul med att man kan rida i tjugo minuter oså typ dö av smärta. Om kiropraktorn säger på måndag att jag inte kommer kunna rida mer eller inte på länge kan jag lika gärna gå o dö.  Nej kanske inte men finns det något annat jag tycker om att göra? Nej.
Det behöver inte bli så självklart men det skulle kunna. Det oroar mig massor och är nog en av anledningar till att jag kände mig allmänt emotionellt störd igår.
Efter det iallafall så åkte jag till Mysan. En mycket bra kväll och det bästa avslutet på en ES-dag! Jag blev bjuden på tacos, mycket prat och kloka råd.

Idag är jag mest trött. Sovit ensam hemma inatt med stormen vilket ledde till ganska orolig sömn. Meen inatt är iallafall mamsen hemma så jag kan få sova tryggt:) Fast innan jag får sova ska jag spendera kvällen med att fira artonåring!
Allting känns fortfarande inte helt okej, frustrerande när man inte kan sätta fingret på vad det är med än. Men jag antar att det blir bättre. Om inte annat  kommer folket ikväll kunna pigga upp mig, det är jag övertygad om:)

Ha en bra kväll hörrni!
(sorry om jag plågar er med mina nu för tiden väldigt långa inlägg, bara blir så)

Torsdag 17/1. "your voice is soft like summerrain!"

2008-01-17 @ 21:59:29
22.41
Dagen igår var bra!
Prison break, miami ink, gangs of new york och - Sonni!

Dagen idag har jag varit i skolan, sjukt bra skoldag förövrigt.
Julia har alldeles rätt, stor del av klassen är urgullig och mysig just nu. Så mysiga att jag inte vill ha praktik alls o vara ifrån dom i fem veckor. Men jag tror jag kommer trivas på kortis den här gången också. Det passar mig att bara mysa i mjukisar och fleecejacka hela dagarna, det kan jag göra i skolan med visserligen men man, eller iallafall jag känner alltid lite tvång att iallafall klä sig lite vettigt  åtminstone två dagar i veckan.
Att inte heller vardagar och helger existerar på kortis är underbart skönt! Jag är ledig ibland bara sådär i veckan och är där lite på helgen och tvärtom. Perfekt för mig! Gillar inte när något är på samma sätt hela tiden.
Men det bästa av allt är såklart alla underbara underbaringar till barn o personal:) Hoppas det är samma gäng som är kvar som sist bara!

Annars har jag idag, förutom varit hos Lincoln mest känt mig som en riktig sjukling! Känns som att jag bor på lassarettet eller med sjuksystrar i telefonen. Så illa är det kanske inte riktigt men ganska synd är det om mig.
♦Jag har urinvägsinfektion som kommer tillbaka och kommer tillbaka=lasarettet 2 ggr på 2 månader+om en vecka igen
♦Jag har ryggont som gör hemskt ont och aldrig går över=ska få kiropraktor tid imorgon
♦Jag har en tand som växer så jävla dumt att jag ska till linköping och operera bort den på någon käkkirurgisak

De här grejerna känns fantastiskt uppiggande!
Svar: nej det gör dom inte.
Men jag hoppas det blir ordning på allt.
(Jag hoppas också alla fattar att dom ska tycka synd om mig nu)
145580-120

Onsdag 16/1. GODMORGON!

2008-01-16 @ 10:08:21
10.14
Någon börjar tjugo över tolv idag. Någon är lycklig! (ja, jag fick skippa klassråd men hur onödigt är inte klassråd på en skala?)
Bion igår var braa! Välgjort och välspelad, dom berättade historien på ett bra sätt liksom, det gillar vi. Oså var ju en av jordens snyggaste tjejer med så helt fel kunde det ju inte blivit trots allt.

Jag har iallafall sovit sådär ni vet jätte bra inatt. Sådär så att det känns som att natten inte fanns, när man vaknar känns det som att man har icke-existerat under natten. Och det var nog jätte bra för igår ville min huvudvärk typ döda mig.

145580-119

Tisdag 15/1.

2008-01-15 @ 19:21:28
19.28
Jajamen, då vankas bio igen!
Försoning blir det den här gången, hört att det kan bli mycket gråta av men det får det väl vara värt.
Ska nog göra mig en fruktsallad och avnjuta istället för popcorn eftersom jag inte äter popcorn längre:)

Dagen idag har inneburit skola, jag var mest trött och sur, iallafall lite sur imellanåt osen blev det ponnyn.
Imorgon ska jag äntligen till min häst, inte varit där sen i lördags!

Ha en gosigkväll hörrni!

Eeen gång till!

2008-01-14 @ 21:33:12
21.42
Blev ingen ensam natt för mig trots allt!
Ska få mysa med min tjej istället.
Hur bra som helst!

Sov gott små barn

Måndag 14/1.

2008-01-14 @ 18:23:04
18.25

Idag:
- var skolan rolig
- är jag så sjukt godissugen
- struntar jag i att träna för att jag ska kunna se "banta eller dö" på tv
- längtar jag efter min mobil, lånetelefoner har väl direkt aldrig varit i bästa laget..
- har jag insett att jag verkligen är så för lat för att ha lugg, den måste fixas varje morgon, suck!
- mår jag skit över att jag ska sova ensam hemma, när ska det inte kännas jobbigt längre??
- är jag så blek att jag smälter in i kylskåpet
- har jag bitit av varenda nagel jag äger (nej, inte tånaglarna visserligen)
Idag har jag, med andra ord - inte gjort ert skit.

Kommer inte gör det heller, förutom att se "banta eller dö" då förstås.
Det är vad jag ska koncentrera mig på ikväll, och att inte äta godis då. Förstås.
Känns skrämmande men bara det kommer bli en utmaning!

Om

Joanna
RSS 2.0