FREDAG 30/11. Jag fick ett vykort där du frågade hur livet var.

2007-11-30 @ 18:56:03
18.33
Jag stannade - hela dagen ut! Tackar vet jag mina tjejer som gör det hela genomlidligt. Till och med svenskan gick fort! Och det har då aldrig hänt förut.

Nu har jag precis haft utbrott på min man.
Jag förstår inte att det blir så svårt när människor blir viktiga för mig. Men det blir det och så är det, jag kan liksom inte hjälpa det eller styra det.
Men han är ganska bra i dom där lägena - lugn och tvärtimot vad jag är, precis vad jag behöver då. Fast jag måste ändå skärpa mig och bli som folk.

Nu blir det godishuset och filmtittande med tre söta!
Julpyntet får alltså vänta till en annan dag, typ imorgon kanske:)


image113

fredag 30/11.

2007-11-30 @ 11:34:41
11.28
Kvällen är ännu oviss. Mysan verkar vara sjuk så blir dåligt med utgång om hon inte gått och blivit frisk över en natt! Annars blir det kanske gos med Kristofer och gänget. Värsta jag vet när jag inte har något bestämt och planerat.

Nu är jag i skolan och har starka funderingar på att gå hem. Idrott och svenska B kvar. Känns mindre lockande.. Har ju städning och julpynt som väntar hemma med, känns bra mycket mysigare faktiskt. Men jag aaantar att Julia kommer lyckas hålla mig kvar här trots allt, tur jag har henne så det är lite ordning i mellanåt:)

Imorgon är det första december, det borde verkligen komma snö till dess! Kan ju inte öppna första luckan på min kalender utan att det är snö. På tal om min kalender har jag längtat länge efter den, den godaste chokladen är det.

TORSDAG 28/11.

2007-11-29 @ 17:48:46
17.45
Shiiieet vilken bra pojkvän jag har! Tror jag är en lyckoost.
Nu är han dock på DH. Mindre lyckoost för mig! Så helgen blir Sonnifattig..
Men jag ska nog klara mig,kaanske. Ser ut att bli helt okej iallafall faktiskt trots en hel del saknad:)

Nu kom jag precis hem från Lincoln, nästa färd blir till Camilla!
Vi ska baka lussekatter:) Hur mysigt som helst.


TISDAG 27/11. Couse all I want is to be with you, it really doesn´t matter what we do.

2007-11-27 @ 23:08:11
S,älskling,snuffe,gosen,metalkillen(efter en sådan här bra dag kommer man på många namn) är så jääävla bra.



Och det stör mig jävligt hårt att jäävligt många har börjat insestera på att min andra kille wentwort miller är bög. Han kan inte vara bög. Han är så manlig någon någonsin skulle kunna bli. Min teori är ju iofs med att skulle vi väl äntligen ses skulle det inte spela någon roll hur mycket bög han var - det skulle klicka mellan oss direkt ändå! Han skulle glömma alla bögerier med en gång.

Sådär ja, dagens bästa och dagens klagan nu äre natti


image112

MÅNDAG 26/11. Det var fel som jag sa, det är sant som du hört.

2007-11-26 @ 19:34:45
19.23
Mycket bra dag! Stall med mammsen, vilket var snällt eftersom det var snöstorm och det skulle vara mindre kul att cykla i. Sedan var vi på maxi, jag får altid med mig så mycket gott hem när jag är med o handlar - oså äter jag ihjäl mig när jag kommer hem för jag inte kan välja vilket jag vill börja med, men bara nyttigheter den här gången!:)
Avslutade mor och dotter trippen med att handla ny ridhjälm, nya ridbyxor och nys ridstrumpor till mig=lycklig tjej! Lincoln kommer tycka att jag är den snyggaste nästa gång vi ses, det är jag övertygad om:)

Nu sitter jag här med ägg och olja i håret, känns niiice. Läste i cosmo att det skulle vara bra och våran vanliga inpackning vi har är inge bra alls så tyckte det var värt ett försök. Helt stelt är det och det luktar ju helt klart sådär så känns som att ett dusch sitter på plats nu. Ska bli spännande att se resultatet, hah.



image111

SÖNDAG 25/11. Jag är bara en vanlig kille som föll för den här kulturen och dess olika former och uttryck.

2007-11-25 @ 23:12:16
22.59
Ännu en helg bortsprungen. Den här har dock varit lång, känns inte som jag varit i skolan på evigheter. Men det har jag ju faktiskt. Imorgon är det dags igen, helt okej dock. Två lektioner sen åker jag hemåt igen. Eller till Lincoln ska jag väl till faktiskt,cykla lite igen. Det kan jag behöva, den här helgen har jag ätit hur mycket som helst men jag antar att jag är en riktig tjockis ända in i själen som Claes brukar säga:) Men jag vill inte vara tjock i mer än själen så snart behöver jag nog börja passa mig!

Idag har jag mest gjort ingenting. Alla söndagar kan inte vara bra inte för att den direkt har varit dålig men alla nyheter är inte roliga nyheter. Det är ofta svårt att veta vilka nyheter som är sanna eller inte med. Kanske lite därav min magverk idag. Men imorgon är en ny dag och då har det nog gått över:)

Nu ska jag hoppa ner i min säng och läsa min sjuukt bra bok, spökflickan.
Nattinatt!

LÖRDAG 24/11. Hej mitt vinterland liksom!

2007-11-24 @ 13:03:10
12.51
Det är verkligen vinter ute, hur mysigt som helst! Ska snart klä på mig tjocka kläderna och gå ut på en promenad! Sedan vankas det stall. Lincoln lär vara på topp i det här vädret:)
Kvällen ska jag spendera hos S, kanske ska han ställa till med lite festligheter med. Han var dock lite bedrövad igår när han såg att jag alltid skriver honom som S. Han tyckte minsann att han hade ett namn. Jag vet egentligen inte varför det har blivit S? Kanske känns det lite mindre utgivande och mer hemligt så, som han blir mer min egna. Trots alla vet vad det står för. Men får fundera på den, kanske skulle kunna ersättas med något mer romantiskt..

Igår hade jag Cristoper och Mysan här, mycket godis, idol och Linas kvällsbok. Igår var nog kanske sista gången jag såg idol. Hur kunde Daniel åka ut. Min enda vinnare. Andreas kvar, nöjd och belåten med ful min och en sådär röst.
Arg var jag igår. Lite idag med. Linas kvällsbok vad ju såklart lika bra som alltid, sjukt kul film. Exakt mina tankar för ett antal år sedan.

Snön var det nu ja, hejrå!

TORSDAG 23/11. vill jag öppna för en vapenvila, du har din och jag min del.

2007-11-22 @ 19:39:07
19.23
Hej och hå idag är jag nöjd med mig själv! Varit hos Lincoln. Fick cykla hem i mörkret och när det är mörkt där är det verkligen mörkt, värsta skogsvägen och inga hus på mils avstånd - rena rama terapin för mig! Jag fuskade dock lite då Mikael ringde och sällskapde mig men det var jag värd då:) Det är med gråten i halsen och skräcken all over jag cyklar, men jag gör det och det är väl det som räknas antar jag!
När jag kom hem var det solsken i hela huset - Joline! Hon är lycka hon, godare än godast. Hon har precis suttit här i mitt knä och kramats, då lockar inte änns datorn vill jag lova;)
Jag har också hunnit klart mitt projekt och det är den skönaste känslan! Så nu ska det pluggas socialtjänstlagar osen ska jag åka till min man. Det ska bli så skönt att ligga i min trygghets armar inatt.



Jag tänkte faktiskt avsluta med att ge min avslutningspuss till någon alldeles speciell. Matilda Bosson heter hon! Jag vet inte alls helt hur det ligger till, vad som hänt och inte hänt men det är inte alltid särskilt viktigt. Jag finns lika mycket oavsett vad du säger och inte. En sak vet jag faktiskt, alldeles säkert och det är att det kommer bli bra! PUSS!
Innan morgonen kommer 
ska du vända alla kappor tillbaka
och lita mer på din kraft
du kanske ska hämta nånting du förlorat
och du ska använda den viljan som jag faktiskt vet att du har!



ONSDAG 21/11.

2007-11-21 @ 21:03:16
20.54
En sådär dag.
Skolan helt okej iofs, jag tycker mer och mer om mina klasskamrater och det är väl lagom såhär till trean! Sökte nästa apu på kortis med. Längtar så mycket tillbaka så hoppas verkligen att jag får det och att det är lika bra som sist.

Sedan har jag mest pratat  i telefonen. Tränat en sväng med förstås och vi kom långt idag! Skönt när man inte behöver ta om saker 58 gånger..
Försökt få sova i S säng inatt men utan att lyckas. Jag känner inte alls för att sova ensam inatt.. Men men, han var iallafall här igår och var underbar. Nästan lika underbar som mig som gjorde kladdkaka med hjärta på till honom, ibland är jag så gullig att det inte är riktigt klokt. Men det är han värd:)

Nu ska jag ta tag i lite städning och sedan sova bort min jätte magverk. Jag har varit jätte duktig idag och jobbat massa med mitt projekt, får se till att göa resten i racerfart imorgon för på fredag ska det vara inne minsann!
Nattis.

MÅNDAG 19/11. Världens bästa tjejs födelsedag!

2007-11-19 @ 23:01:36
2.39
Dagen var tänkt att dagens skulle spenderas i linköping men det ändrades till S säng:) Heeelt underbart som vanligt, han är verkligen bra!
Kvällen har jag spenderat hos Landberg. Fått god mat och firat min tjej! GRATTIS HJÄRTAT!♥
Sjukt onödigt inlägg men får ju skäll om jag inte skrver så det är väl bäst:)

Nu ska jag sussa mig, vemodigt utan Sonny dock..

.145580-110

SÖNDAG 18/11

2007-11-18 @ 21:12:35
21.02
Sjuuukt kul i fredags, helnöjd! Mycket bra förfest - bara massa snygga brudar. Oså massa folk på harrys. Tackar för det.
Igår mådde jag dock sämre.. Blev människa vid två när jag hade tagit mig till stallet. Löften om att aldrig mera dricka gavs många gånger under dagen men det känns redan nu som jag börjar komma över det:)

Kvällen spenderades hos Camilla med sanna,sasha och Jossan - hur gosigt som helst!
Dom blev sen avbytta med Kim, markus och min love - det var heller såklart inte så tokigt:)
Jag tillbringade sedan natten med S. Det ska jag förresten göra inatt med, lycka värre!

Dagen idag har jag åkt tidigt från S, lite deppigt men jag var ju bortlovad till min andra man Lincoln då så vad skulle jag göra:) Red en sväng oså har jag tränat. Good work! Nu ska jag äta skumtomtar i soffan!

TORSDAG 15/11. All I need is you.

2007-11-15 @ 23:08:58
23.02
Och ja som sagt idag blev en bra dag!
Kul skoldag, igen. Hur lyxit är inte det liksom? En del av min klass är verkligen på hugget just nu!

Efter en lyxig skoldag fikade jag med Millis. Henne tycker jag om minsann.
Sen kom Sonny hit en stund och gjorde mig lycklig, för att sedan åka iväg igen för att spela WOW. Alltså all död åt WOW. Jag hatar WOW! Varför komma på dessa spel när sims finns som kan göra vem som helst lycklig liksom? Dessutom kostar inte sims en massa i månaden, man är inte tvungen att spela sims vissa tider på en vecka och
man får inte skäll om man hoppar över att spela en dag.
Slutsats=Sims♥

Imorgon ska det fikas igen, denna gång med Ellsing, henne tycker jag också om.
Oså ska det ölas oså ska det dansas.
Nice!

Godnatt!

ONSDAG 14/11. Why tell her? It would hurt her soul, she dosen´t have to knoooow.

2007-11-14 @ 22:46:21
22.36
Idag har jag sett klart alla säsonger av OC. Jag mår skit. Vad ska jag nu fylla ut mina håll i dagarnas schema med? Idag fyllde jag dock med My i telefonen i tre timmar, och det är ju faktiskt en ganska vettig utfyllnad tycker jag, sjukt bra utfyllnad till och med:)

Lincoln besöktes också och går så bra nu för tiden att han är så värd de där två milen jag få cykla! Goskille.

Det var väl typ dagen, verkligen sovdags för mig nu. Imorgon är en av de två dagar jag börjar åtta, kämpigt!
Imorgon blir dock en gosig dag, kommer få träffa tre favoriter och jag längtar redan nu.

ONSDAG 14/11

2007-11-14 @ 11:11:07



jag skulle pröva mina läppar mot nån annan

om du lämnade mig nu
    jag skulle kunna leva utan den där blicken

som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

TISDAG 13/11. Snöigt!

2007-11-13 @ 14:35:52
14.32
Idag snöar det verkligen, sjukt mysigt!
Slapp sista lektionen på två timmar med, fantastisk tajming då jag hade planer på att gå hem men nu fick jag göra det heeelt lagligt.
Nu ska jag äta saffransgifflar, dricka the och skriva årets önskelista:)

Om

Joanna
RSS 2.0