Fredag

2010-05-21 @ 23:34:57
Är den tröttaste tjejen. Har bärt kartonger heelaheela dagen! Sedan direkt från det till stallet. Puh! Men nu är vi iallafall igång och imorgon kommer vi förhoppningsvis sova våran första natt där, hihi.
Stallet var underbart, kom inte hem förns halv tio. Att vara ute en timma i skogen på hästryggen det sista man gör på kvällen kan jag verkligen rekomendera, även om det kanske inte är det vanligaste fredagsnöjet för de flesta:) Passade dock mig himla bra denna fredagkväll.

Nu ska det sovas! Jobbar hela helgen, som alla andra helger ni vet. Herrå!

Tisdag

2010-05-18 @ 22:18:41
Känner mig som värsta målaren. Åker från det ena stället (mikaels föräldrar) till det andra stället (min mamma) och målar. Skriv bord, hatthylla och skohylla. Imorgon kan jag nog få sko-och hatthylla klart iallafall, sköönt! För på fredag börjar vi flytta. Vill bara vara klar nununu!

De senaste dagarna har varit riktiga upp och ner dagar. Antar att det är lite pga flytten. Det är liksom stökigt hemma och man vill bara få det hela överstökat, pluggar ingen matte och har tappat springningen. Samtidigt är jag bara glad för att vi fått flytta mycket tidigare än beräknat, jag är glad för det underbara vädret, för våra fantastiska föräldrar, mina fantastiska vänner, världens bästa sambo Mikael, mitt hjärta Nellie och tillskottet som kommer om bara två veckor!
Matten har jag ju faktiskt sagt till mig själv att det får bli lite som det blir med, att jag ska fortsätta hela hösten hur som helst och att jag kan se det är som en liten intro termin, om man nu får göra så, haha! Och springningen kommer väl, har iallafall varit ute och gått två dagar i raken nu! Inte så mycket att gnälla för alltså, egentligen.

På torsdag ska jag, förhoppningsvis, träffa en gammal vän, det är jag också glad för, tror jag. Ja det är jag, det är iallafall värt ett last try så att säga.



Snart morgon!

2010-05-12 @ 04:16:35
Bara fyra timmar kvar på mitt nattpass. Börjar känna mig himla trött. Men jag har sett ikapp alla mina othavsnitt jag missat + två gossip avsnitt. Så ganska fort har det gått ändå:)

Vet att jag är precis värdelös på att skriva här men jag ska försöka bättra mig!
Var en tjej och kollade på våran lägenhet idag/igår och vill hon ha den så vill hon ha den 1 juni. Kommer bli den lyckligaste isåfall. Håll era tummarna för mig så lovar jag mer uppdateringar!
1 juni kommer hur som helst vara en bra dag, då hämtar vi nämligen hem lillskrutten. Längtar efter honom! Hoppas Nellie kommer tycka det är mysigt med kompis också, annars går det ju inte.

Nehe ett till gossip nu sen börjar det bli morgon, skönt att det blir ljust så tidigt nu, natten blir liksom genast kortare!


Lillskrutten:

Om

Joanna
RSS 2.0