Onsdag

2010-06-30 @ 21:45:23
Idag är min man på räkfrossa med jobbet. Skönt med en ensamkväll kan jag tycka. Laddat upp med jordgubbar och gossipgirl. Kan ju bara bli bra. Tur att jag har en bra last av alla dåliga, jordgubbar alltså.

Idag har jag äntligen köpt mitt efterlängtade överkast! Lite dyrt kanske men oj så fint, vitt med brodyr och spets. Tänkte lägga upp en bild men nä orkar inte.
Köpte dynor och filtar till balkongen med. Sitter där en stund varje kväll, älskarn.

Imorgon ska jag jobba 7-17, sen är jag ledig i fem dagar. Fem dagar, fattar ni? Så himla skönt, hoppas på sol. Och lite vindrickande. Och kanske det bästa av allt - hämta hem bebis. Blir fredag eller lördag tror jag. Åh vad han är välkommen!

Puss på er, och här är han förretsen:
(Den som jag skulle köpa hade bettfel därför blev det denna gosse istället)

Måndag

2010-06-28 @ 10:10:18
Vet att jag lovade tre dagar, klarade det ju nästan! Helgen har liksom inte varit någon datahelg direkt med all sol. Hade den bästa midsommaren. Det var liksom precis som det ska vara. På en brygga, soligt, god mat, underbara vänner och dans till halv fyra på morgonen. Nöjd tjej.
Fått umgås massa med Camilla och Bianca med. Nu har Bianca åkt hem och imorgon åker Camilla. Känns helt tomt. Ni vet sådär där man varit omringad av människor i flera dagar sen blir det helt tomt och tyst, usch. Inget kul.

Igår slog jag Mikael på minigolf. Så. Jävla. Gött.

Onsdag

2010-06-23 @ 13:04:54
Skulle börjat jobba just precis nu men istället är jag hemma hos mamma, i bikini och med frysen full av puckglass. nog för att jag gillar mitt jobb men det här känns snäppet vassare:) Jag behövdes helt enkelt inte på jobbet idag så bestämde mig för att inte gå dit utan jobba lite på min fjällande kropp istället. Fjällar typ överallt och det kliar så jag går nuts. Nu börjar det bli bättre dock så lite sol kan ju inte skada.

Imorse var jag ute och gick med NinaDenFina. Hurtbullarna var ute kl. halv åtta i råssnäss. Hurjeda mig! Och imorgon gör vi om'et!

Beställt fyra klänningar från nelly som måste dyka upp imorgon för någon av dom hoppas jag kunna ha på midsommar, annars blir det panik i lägret. Ni håller väl era tummar för mig?

Nu så, sola var det! Herrå!

Måndag

2010-06-21 @ 11:18:28
Nu börjar jag veckan med att uppdatera er och ska försöka göra detta två gånger till. Tre gånger i veckan kan ju vara ett mål, det blir svårare och svårare ju längre jag väntar mellan gångerna, men nu så, för er skull kära vänner. Så vi slipper ringa till varann;)

Jobbar i helgen, för ovanlighetens skull. Men det är kul, även om jag också skulle kunna tänka mig att gå på lite semester i sommar.
Igår hade vi personalfest med, jättetrevligt och god mat. Mina kollegor kan vara dom bästa, trots att de är minst 20 år äldre:)

Gjorde även något mer igår - träffade Mickis och Mickes underverk. B1 & B2 heter de än så länge. Två ljuuuvliga flickor och nu vill jag själv bli mamma mest hela tiden. Men det får väl vänta lite. Kanske.

Nu ska jag snart åka och jobba, min sjunde dag i sträck. Ska jobba tisdag och onsdag med sen är jag ledig TORS-SÖN. Helt sjukt skönt. Dessutom är det midsommar då med. Hoppas på värme och solsken, isåfall kommer det dukas upp långbord på Camillas brygga med massa kära vänner.

Puss på er!



Om

Joanna
RSS 2.0